Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Prostata Vibrator

Prostata Vibrator (46)

1 til 28 af 46

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 28 af 46

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

Prostata Vibrator - stimulering af prostata

Mange mænd overser, hvor fantastisk god prostata stimulering kan være. Flere og flere mænd for øjnene op for prostata vibratorer, da man kan opnå kraftige og mere intense orgasmer end ved konventionel onani stimulering. Mænds prostata kaldes også det mandlige G-Punkt, mere specifikt P-punkt, da det for mange er en af de bedste former for sexlegetøj til mænd.

Helt generelt kan stimulering af prostata, være et godt supplement til "normal" onani og sex. Ved at stimulere prostata, kan du give dit sexliv eller onani oplevelse en ekstra dimension, som du med garanti vil nyde til fulde. Vi har prostata stimulatorer både med og uden vibration og i forskellige størrelser som dækker både nybegyndere og de mere øvede. Langt de fleste af vores prostata stimulatorer er lavet af medicinsk silikone. Et rigtig godt sted at starte med prostata stimulator er Fun Factory – Duke prostatavibrator, som med sin unikke form er specielt designet til mandens anatomi. Du vil kunne stimulere prostata og dit mellemkød med denne bløde silikonevibrator. Prostatavibratoren fra Fun Factory er vandtæt, genopladelig og phthalatfri.

Bedste prostata vibrator

Markedets måske bedste prostata vibrator, kommer fra den prisvindende Nexus – Revo 2. Den prisbelønnede prostata vibrator kommer i blød silikone og er designet specifikt til at give mandens prostata den optimale stimulation. Prostata vibratoren giver også en fantastiske massage af dit mellemkød med flere forskellige vibrations- og rotationsmønstre. Derudover er produktet nemt at holde rent og fantastisk at anvende.

De fleste af vores produkter er lavet i medicinsk silikone. Er du helt ny til prostata stimulering og ønsker du at starte roligt ud så kan vi anbefale Fun Factory Flexi Felix, som er en analkæde. Kæden er nem at indfører og kontrollere, du kan give så meget eller så lidt som du ønsker og dette er en god måde, hvor du kan udforske din krop stille og roligt, inden du kaster dig over de mere omfattende prostata vibratorer.

Særligt ved anal stimulering af prostata er det en god idé at tilkøbe en god glidecreme og renseprodukt til sit sexlegetøj. Ved hvert produkt på Winkwink vil du kunne finde en glidecreme, som passer perfekt til det sexlegetøj, du har tænkt dig at anskaffe.

Stimuler de erogene zoner med prostata vibrator

Mænd har rigtig mange erogene zoner og du kender nok bedst hele området omkring penis - men dette område er ikke det mest følsomme område på manden. Er du klar på noget nyt og meget stimulerende, så prøv en prostata stimulator. Mandens prostata og kaldet p-punkt sidder et par centimeter oppe i mandens anus og kan ofte rammes, hvis du stikker en finger derop og laver en "kom-her" bevægelse. Dog er punktet ofte svært at mærke og det har brug for omsorg og længervarende massage, før man rigtig kan få fordelene ved dette punkt. Derfor laver flere og flere legetøjsproducenter i dag vibratorer og andre former for stimulatorer målrettet til at ramme og massere manden p-punkt. Et af vores mange mærker, der laver rigtig lækre prostata vibratorer er Rocks off. De har en hel serie af vibratorer, lavet specielt til at kunne ramme mandens prostata, og som med kvindens g-punkt, så er det ikke altid nemt at finde. Derfor handler det om at finde den helt rette prostata vibrator til dig. Prøv for eksempel med Rocks off naughty boy, som er en vibrator, der er lavet til manden p-punkt. Vil du hellere have en prostata stimulator uden vibrator, så prøv LELO bob prostata plug, der er udformet specielt til mandes prostata. Brug altid en god glidecreme og rengør altid dit anale legetøj efter brug.