Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Rianne S

Oplev kraftfulde men lydsvage vibrationer med minivibratorer fra Rianne S, et mærke der er designet af kvinder, til kvinder. Dette gør at alle vibratorerne fra mærket er lavet udfra ønsker fra kvinder, der ved hvad de vil have og som er kræsne, når det handler om kvalitet og design. De frække runde former og det fantastisk bløde materiale er med til at gøre det en fornøjelse at lege med vibratorerne fra Rianne S, om du er alene eller med en partner, så er vi sikre på at du nok skal få mange fantastiske timer til at gå med vibratorerne fra Rianne S. 

Alle produkter


Rianne S
1065002000
Rianne S - Heart Hjerteformet Minivibrator
199,00 kr
199,00 kr

Rianne S er et Hollandsk firma, der er lavet af kvinden Rianne Swierstra, der syntes at alt for mange vibratorer var lavet af mænd, der ikke vidste, hvad kvinder ønskede af en god vibrator.

Hun startede derfor firmaet med baggrund af at lave noget som hun ønskede og som var unikt, smukt og lækkert, både at bruge og se på.

Et af pragteksemplarerne fra mærket er Heart, der er en minivibrator, der er formet efter et hjerte og derfor har både runde kanter og mere spidse former, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne kvinde.

Den kan bruges under samleje, til forspil, eller måske helt alene, sammen med andet legetøj, også er den genopladelig, vandtæt og meget lydsvag, så den kan bruges meget diskret, når som helst, hvor som helst.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.