S Line (1)

Filter

Farve
Pris
Sorter
Discount
Sort by

Vi anbefaler

descending position

Navn A-Z

Navn Z-A

Billigste Pris (lav til høj)

Dyreste Pris (høj til lav)

Ældste

Nyeste

ascending bestsellers

Mest populære

Vi anbefaler ascending
_key: position

Vi anbefaler descending

Navn ascending
_key: name

Navn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Ny ascending
_key: created_at

Ny descending

Bestseller ascending
_key: bestsellers

Bestseller descending

Per page
S Line - Badbat Vibrerende Penisring
149,00 DKK
Sæt på ønskeseddel

På lager

Oplev skøn stimulering med frækt sexlegetøj fra S-line: Et mærke, der går op i kvalitetsmateriale og kraftfulde vibrationer. Produkterne er lavet i kvalitetssilikone, mens de kraftfulde motorer vil kunne ramme der hvor de føles bedst. Derudover laver S-line produkter der har et sjovt design. Det kan man blandt andet se på S-line Badbat vibrerende penisring, der er en penisring formet i en ergonomisk form som en flagermus, der sørger for et sjovt udseende, der kan stimulere både penis, men også klitoris under samleje. Vi anbefaler vandbaseret glidecreme, når man har med silikoneprodukter at gøre. Ved brug af penisringe anbefaler vi dog at du sætter ringen på, inden du påfører glidecreme, da silikone med glidecreme godt kan blive mere levende og derfor sværere at tage på. 

Penisringe holder på blodet i penis og giver derfor en mere kraftfuld og fyldig erektion. Det gør også at du kan holde længere og får en helt igennem skøn orgasme, når du rammer klimaks, enten med en partner eller med andet sexlegetøj. Vil du vide mere om brug af penisringe, så anbefaler vi at du tager et kig på vores penisring guide.

VIND FOR 2000 DKK SEXLEGETØJ

Tak!

Deltag i konkurrencen og vind en masse sexlegetøj og frækt undertøj. Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage eksklusive tilbud, trends og personlige anbefalinger på e-mail. Du kan altid framelde dig igen.