GUIDE: Kom i den syvende himmel med Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 er designet til at give dig en kraftig og tåkrummende klitorisorgasme i rekordfart. Satisyer er en klitoris stimulator, der ved hjælp af den nyeste teknologi laver suge/puste-bevægelser og skaber et vakuum omkring din klitoris. Derved aktiveres og stimuleres alle de ca. 8.000 nerveender, der sidder i din klitoris. På den måde kan du se frem til en kraftig orgasme, der vil føles helt anderledes, end den du er vant til at opnå ved almindelig stimulans - hvad enten du er vant til at bruge dine hænder eller vibrerende legetøj.

Satisfyer Pro 2 er vandtæt, og kan derfor også blive din bedste ven, når lysten melder sig i badet i takt med at bruserens varme stråler kærtegner din hud.
Stimulatoren har 11 forskellige intensitetsniveauer, og på den måde kan du kontinuerligt eksperimentere med dit nydelsescenter og dine grænser.


Hvorfor skal du eje en Satisfyer Pro 2?

Hvis du er en garvet onanist, der søger nye oplevelser eller bare er evigt nysgerrig på at eksperimentere med din krop og dine lyster, så er Satisfyer Pro 2 det helt rigtige valg. Satisfyer Pro 2 har 11 forskellige intensiteter, og stimulatoren giver orgasmegaranti både til de følsomme roser og de mere hårdføre stål-klitter.

Ved hjælp at den stimulerende suge-puste teknologi vil du få en helt anden oplevelse, end når du selv er igang med fingrene eller en vibrator. Satisfyeren giver nemlig ikke vibrationer, men derimod blide og pirrende pust, der vil få din orgasme til at eksplodere i kroppen på dig.

Satisfyer er vandtæt, og er derfor optimal at tage med under bruseren (f.eks. den ene uge om måneden, hvor det er lidt besværligt at onanere uden at skulle skifte sengetøjet), eller i badekarret til lidt “mig-tid” for en endnu lækrere og mere sensuel oplevelse. Satifyer Pro 2 findes til en lidt mere fornuftig pris end f.eks. den populære Womanizer W500, der bruger samme teknologi, som Satisfyer. En Satisfyer er et godt sted at starte, hvis du er nysgerrig på den nye teknologi, men ikke er klar til at kaste halvdelen af dit budget efter en Womanizer.

Satisfyer Pro 2 fås som pakkeløsning hos Winkwink.dk for den nette sum af 749,-. Der medfølger en tube vandbaseret glidecreme, der kan gøre oplevelsen endnu bedre og frækkere. Ved at smøre en smule glidecreme på klitoris, vil det føles næsten lige så godt som oralsex. Flere kvindemagasiner, såsom Elle, Cosmopolitan og Women’s Health, har rost Satisfyer Pro 2 til skyerne og anbefaler den til alle kvinder, der ønsker en intens og anderledes klitorisorgasme. Søger man på nettet kan man finde flere rosende ord og anmeldelser af Satisfyer. Vores egen sexlegetøjstester, Mille, var meget imponeret over stimulatorens lækre design og elegance.


                                            Hvad skal jeg vide om Satisfyer Pro 2, inden jeg køber den?

Satisfyeren kan give dig en orgasme, som du aldrig har oplevet før.

Det udskiftelige hoved, der følger med Satisfyeren, er lavet af silikone, og er lidt større end på Womanizeren. Vores sexlegetøjstester, Mille, udtaler om Satisfyer Pro 2: “Hovedet er super let at rengøre og let at på- og aftage”.

Satisfyer Pro 2 har to knapper, én til at tænde og slukke og én til at bevæge sig mellem de 11 niveauer. For hvert tryk på sidstnævnte knap stiger intensiteten et trin, indtil du når det højeste niveau. Derefter daler intensiteten for hvert tryk. Dette kan være til gene, når den første orgasme ruller ind over kroppen. Ofte har kvinder brug for en kort pause efter orgasmen, så klitoris kan vænne sig til følelsen - og for at berøringen ikke føles for voldsom. Her er det en ulempe, at Satisfyer Pro 2 ikke har en knap, der kan bringe intensiteten ned på det laveste med et enkelt tryk. Man skal trykke sig igennem alle niveauerne - først hele vejen op til det højeste - for at komme helt ned på det laveste trin. Dette kan i mellemtiden virke voldsomt på klitoris, og i værste tilfælde ødelægge orgasmen. Er du nybegynder, anbefales det, at du starter stille og roligt ud, og arbejder dig gradvist op og dermed mærker efter, hvad der passer til din lyst. Dermed slipper du for en ubehagelig førstegangsoplevelse og bliver ikke skræmt af Satisfyers, til tider, kraftige stimulering.

Slutteligt skal det nævnes, at Satisfyer Pro 2 støjer en smule. Dette kan man sagtens vænne sig til og lukke ude med lidt lækkert stemningsmusik, men er man lidt mere genert, kan man kigge på dens forgænger, Satisfyer Pro Penguin, som Mille også har testet. Denne er nemlig enormt lydsvag.  

Både Satisfyer Pro 2 og Satisfyer Pro Penguin har et lækkert design, der gør dem lette at holde ved og betjene, mens seancen er igang. Derved slipper du for ømme fingre og håndled, der syrer til.

Satisfyer er genopladelig via et medfølgende USB-opladerkabel og kan derfor bringe glæde og utallige orgasmer i rigtig mange år. Opladeren er magnetisk og hæfter sig selv fast på stimulatoren, når den er tæt nok på. Dette giver ikke kun et eksklusivt look, men er også mere økonomisk og miljøvenligt, da man slipper for køb og udsmidning af batterier.


 

Womanizerens frække lillebror

Satisfyer Pro 2 bruger som sagt samme vakuum-teknologi som Womanizer, hvor silikonehovedet placeres over klitoris, og legetøjet hiver den ene orgasme efter den anden ud af dig, ved hjælp af suge-puste teknikkerne. Satisfyer Pro 2 er både mindre og lettere at holde ved, men har et lidt større hoved end Womanizeren. En Womanizer ser måske lidt mere “voksen” og feminin ud med sit design, mens Satisfyer er lidt mere rå i looket med sit guldrosa design. En Satisfyer er dog en del billigere og mere håndtérbar. Med sit prisvindende design er den virkelig et af de mest førende produkter indenfor sexlegetøj til kvinder. Begge stimulatorer tilbyder en håndfri orgasme, der ikke kræve mere end at du tænder din stimulator og placerer hovedet hen over din klitoris. Læn dig derefter tilbage og nyd pulseringerne, der vil bringe dig i den syvende himmel.

Højde og drøjde

Selve stimulatoren er ca. 16,5 cm lang, og er derfor hverken for stor eller for lille til at holde i hånden under selve akten. Silikonehovedet er 1,6 cm bredt, og er, ifølge Mille, en smule stort. Det er designet til at passe de fleste klitoris, og dermed favner Satisfyer Pro 2 de fleste kvinder - og deres orgasmer.


 

Kort sagt

Satisfyer Pro 2 er helt klart et forsøg værd, hvis man ønsker kraftfulde orgasmer. Der er kræset for design og kvaliteten er i top. Satisfyer kan både bruges af nybegyndere, såvel som de mere øvede. Den populære stimulator kan ikke kun skylle bølger af nydelse ind over dig i sengen, men kan også nydes i badet. Womanizers frække lillebror er genopladelig, vandtæt, nem at bruge og tilbyder 11 forskellige niveauer - et uundværligt stykke legetøj at have i natbordsskuffen, der med sit stilede rosaguld design og sin innovative pusteteknik vil give dig en orgasme, du sent glemmer.