Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Sex i Badet

Skal du have sex i badet, så har vi et spændende udvalg af sexlegetøj og andre produkter der hjælper med at have det sjovt i badet. Det kan være svært at finde den helt rigtige stilling i badet og heldigvis er der hjælp at finde ved winkwink, vi har i vores udvalg de produkter vi mener virker bedst i badet. Fra sugekopper til at spænde din elsker op så man kan få ekstra sikkerhed i stødende til vandsikkert glidecreme der er beregnet til at blive brugt i badet, så har vi det. Det er bare at komme i gang med at få anskaffet sig noget nyt sexlegetøj til badet så man kan udvide sit repertoire.

Alle produkter


51142
Spar 20%
Penis Badebombe med Duft

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

Sex i badet

Når du har besluttet dig for at tage legen ud i badet, så kan man ikke gå ned på udstyr. Sikkerhed og nydelse er de ting der skal være i fokus. Det kan hurtigt blive en anden affære hvis man er lige ved at falde.

Man kan købe sugekopper så man kan trænge helt i bund og være sikker på at det kun er nydelse man skal fokusere på. Så er der altid en mulighed for at tilkøbe noget sexlegetøj til badet.

 

Vandtæt dildo

Nogen gange skal der fornyelse til og så kan det være at man skal prøve at tage sin dildo med i badet. Den skal dog være vandtæt så den ikke går i stykker under akten. Som hovedregel er de fleste dildoer uden vibratoer vandtætte. Det er dog god ide at læse indpakningen så man ikke mister en god underholdnings mulighed.

Vandtæt vibrator

Hvis vejret måske er lidt gråt og man tænker at forkæle sig selv lidt så er det ideelt at have en vandtæt vibrator så man kan blive stimuleret uden at skulle bekymre sig om at morskaben stopper for tidligt. 

De Fleste vibratoerer er selvfølge stænk tætte, men hvis man tager den med ud i badet så kommer der en del mere væske i spil. Så det kan være en fordel at købe en vibrator der er vandtæt eller lige tjekke om den vibrator man allerede har liggende er vandtæt

Sex på badeværelset

Det skal prøves og kan være med til at ændre rutinen. Der skal arbejdes for det på badeværelset. Vi anbefaler at man er godt varm når man går i gang med at hygge sig på badeværelset.

Der er mange hårde overflader, ikke at forglemme den ene ting der også skal være hård for ekstra glæde til begge parter. Derfor er det lige til højrebenet at få anskaffet noget sexlegetøj til badet.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.