Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Sexgynger

En sexgynge også kendt som en sexslynge er en et mere eller mindre kompliceret stykke seletøj. En sexgynge kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Men som navnet indikerer oftest til en sexleg. Det er et sjovt produkt til en helt ny form for leg i soveværelset (eller stuen / fetish-værelset). Sexgynger er beregnet til at lade voksne have erotisk gynge-sex i seler hængende fra eksempelvis en krog i loftet. Ofte vil den ene partner være suspenderet i sex gyngen. Enten bondage agtigt bundet fast til seletøjet fra gyngen eller blot liggende på / i det. Den anden gyngepartner er altså fri. I heteroseksuelle gynge-sexlege vil det ofte være manden der er fri og kvinden i sex gyngen. Det er stor variation blandt de forskellige produkter. Nogle er endda helt normale seler som gør, at den ene person kan løfte den anden person i selerne under samlejet. Der er stor variation i design og udformning af sexgynger. De mest almindelige har dog en form for platform til røven eller numsen. Derudover har sexgyngerne ofte to ekstra remme til enten ben eller hænder og arme.

 

Alle produkter


Private Label
50229
Spar 33%
Sexgynge Til Døren

199,00 kr

299,00 kr

199,00 kr
Sportsheets
1111027900
Sportsheets - Dør Jam Sexgynge
439,00 kr
439,00 kr
Bad Kitty
L05302980000
Bad Kitty - Sexgynge m. tilbehør
749,00 kr
749,00 kr
Fetish Fantasy
L05291840000
Fetish Fantasy Sex Dør Gynge
279,00 kr
279,00 kr
You2toys
L05276100000
You2Toys - Feels Like Heaven Sexgynge
1.149,00 kr
1.149,00 kr
Kiotos
50450
Kiotos Master of Hell – Luksus sexgynge
2.699,00 kr
2.699,00 kr
You2toys
50455
You2Toys Love Swing Sexgynge
749,00 kr
749,00 kr

Sexgynger til døren

Som vi har set er der stor variation i design og udformning af en sexgynge. En af varianterne er dog dørgyngen. Denne model kan sættes fast i døren og gør opsætning og nedtagning en smule nemmere. Derudover kan gyngen også nemt skjules for uvedkommende. Er produktet til et privathjem vil denne model være helt oplagt.

Ophængte sex gynger

Modsat dør-sexgynger giver den ophængte en smule flere muligheder under legen. Sexgyngen til døren vil ofte være begrænset af, ja, døren. Her giver den ophængte langt større områder og bevægelighed. Den ophængte sexgynge er dog en smule sværere at skjule og tager længere tid første gang den skal sættes op. Når den er sat op er den dog næsten lige så nem som dem til døren.

Hvordan hænger man en sex gynge op?

Godt spørgsmål. Ofte er vil det nemmeste og smarteste være at hænge gyngen op i et øjebolt. Et øjebolt er en lille skrue med et øje for enden. De fleste sexgynger kan holde til op til 120 kg. Det anbefales at du undersøger, hvordan og hvor du vil hænge din sexgynge op inden du køber sexgyngen. Når du har undersøgt dette og har en god idé om, hvordan du vil bære dig ad er det bare at ’gynge’ dig ud i det. Det er en fantastisk oplevelse!

Sexgynge stativ

Nu har du måske overvejelser omkring hvordan du skal bære dig ad med din nye sexgynge. For mange kan det at købe et stativ til sexgynger være en rigtig god idé. Vi har udvalgt et bestemt sexgynge stativ som vi mener er det bedste på markedet.

Det medfører selvfølgelig at du ikke har mulighed for at vælge frit mellem en række forskellige sex gyngestativer. Men på den måde sikrer vi også at du ikke vælger det forkerte sexgyngestativ når du skal købe. Måske er størrelsen på dit stativ ikke korrekt, men vi sikrer ikke desto mindre at kvaliteten er i orden.

Stativ til sexgynge

Hvorfor skulle du købe et sex gynge stativ? Du undrer dig måske en smule over at det overhoved er en mulighed. 

Men for dem der ikke har mulighed for at hænge en bolt i loftet og gynge fra loftet. Men samtidig ikke vil begrænses af dørgyngen eller de personlige seler. Ja. Der er et sex gyngestativ en rigtig smart løsning.

Detaljer omkring din sexgynge

Her er et lille afsnit til dig omkring nogle mere specifikke detaljer omkring sexgyngen. En sexgynge er ofte lavet af vævet nylon. Dette materiale bruge til de forskellige fikseringspunkter. Som en slags håndjern der medfølger din sexgynge. De kan dog også bruges til at fixere / fastlåse benene. Sådan at personen der ligger på sexgyngen er fastlåst i en bestemt position. Du vil dog også finde sexgynger lavet af læder, metal og stål, neopren eller gummi.

Vi har endda stødt på sexgynger af træ. Dem du vil finde her på siden er dog primært nylon sexgynger. Det er uden tvivl det mest holdbare materiale, som på længere sigt forvolder mindst problemer med vedligeholdelse og andet. På mange måde er en sexgynge meget sammenligneligt med en hængekøje og kunne i princippet går som en slags sex hængekøje eller fetish hængekøje om man vil. Det kommer dog igen an på hvilken slags sex gynge man har fat i.

Nogle har en gyngende platform til at ligge på og minder derfor mere om en slags sexhængekøje. Igen vil de forskellige platforme ofte være lavet af forskellige materialer. Vi har dog et begrænset udvalg af denne sex gynge. Denne form har ofte flere ophæng tilknyttet, og er derfor et større arbejde at ophænge. Det giver dog en helt fantastisk række muligheder når først en sådan sex gynge er hængt op.

Sikkerhedsråd ved sexgynger

Der er en række foranstaltninger du bør gøre dig inden du giver dig i kast med gynge-sex med dit nye produkt. Det er klart at du måske mest af alt bare har lyst til at hoppe med hovedet først sammen med din partner. Men det kan altså være en god idé lige at læse dette afsnit først. Om end ikke dette afsnit så hvertfald de instrukser der medfølger.

Først og fremmest gælder det om at følge instruktionerne omkring opsættelse af sexgyngen som medfølger dit nye voksenlegetøj. Dernæst bør i for jeres begge sikkerheds skyld aftale et safe-word. Også kaldet et sikkerhedsord. Det kan være alt lige fra ’kaffe’ til en farve eller hvad end i kan finde på. Det vigtige er at i hurtigt kan genkende det og stoppe aktiviteten i sex gyngen lige så snart en af jer benytter sig af ordet.

Det kan være en god idé de første par gange i benytter jeres købte sexgynge ikke at fixere for meget. Start blidt ud og med små ting. 

Aftal eventuelt på forhånd kun at benytte jeres sexgynge i 5-10 min og snak bagefter om oplevelsen. I starten kan oplevelsen være enormt spændende og pirrende, men det kan hurtigst skifte for den ene part uden den anden opdager dette.

Guide til sexgynger

Her kommer et lidt frække afsnit! Nu vil du blive taget igennem de forskellige muligheder der er omkring din sexgynge. Husk dog altid at følge de gode råd omkring sikkerhed. I dette afsnit er det irrelevant om du har et stativ til sexgyngen eller har den ophængt. Der vil dog forekomme positioner som bliver en smule besværlige hvis du hænger den i en dør. Brug fantasien, så skal det nu nok løse sig for jer. Nå – i gang med det.

Hvordan bruger man en sex gynge?

For at gøre det så nemt og overskueligt som muligt gennemgås 5 forskellige positioner til din sexgynge.

Oral sex til ham: I denne position skal i have jeres sexgynge placeret lige over sengen. Kvinden er ophængt. Manden ligger fladt på sengen. Kvinden kan nu række ned fra gyngen og give manden oralsex ophængt i sex gyngen.

Oral sex til hende: I denne position er sengen ikke nødvendig. Kvinden er igen ophæng(som i rigtig mange positioner) og manden knæler mellem benene på hende. Her kan kvindens ben låses fast i gyngen eller være frithængende. Det er op til jer. Manden kan nu give kvinden oralsex.

Stående: Kvinden er ophæng og manden står mellem hendes ben. Hun kan her enten ligge vandret eller tage en mere oprejst position. Prøv eventuelt som kvinde at nå jorden med armene mens du hænger i gyngen. Du vil opdage at manden støder tættere på dit g-punkt og det kan give en helt fantastisk fornemmelse. Eksperimenter med det.

Gyngende doggy-style: Som navnet indikerer liggere kvinden med ansigt væk fra manden. På maven i sexgyngen. I kan i denne position eksperimentere med at kvinden trækker benne længere op under maven eller spreder benne yderligere.

69 i sexgyngen: Okay. Okay. Okay. For de erfarne og dtil dem der har lyst til at prøve noget helt vildt i deres sexgynge kommer her svaret. I lader den ene part (mand eller kvinde) hænge med hovedet ned ad i gyngen. Den anden person er frit bevægelig og kan nu give oralsex til partneren men han eller hun selv modtager. Positionen virker bedst med manden fritgående.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.