Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Har du brug for en unik oplevelse, der minder dig om oralsex, så er Sqweel et fantastisk produkt, der har revolutioneret sexlegetøjsbranchen. Og det er kan man godt forstå. Med sine mange "tunger", forskellige rotationsnivauer og bløde tunger, vil sqweel for dig til at hvine af nydelse. Du vil kunne nyde det fine "hjul" der er lavet til målrettet klitoris stimulering, der føles helt fantastisk.

Sexlegetøjsbranchen har flyttet sig meget de sidste år og sqweels produkter var med til at skabe et helt nyt marked for klitorisorgasmer, der senere har ført til de kendte klitoris stimulatorer, der også har målrettet fokus på stimulering af klitoris med oralsex som inspiration. Sqweel er dog for mange stadig favoritten, da den med sit lidt sjove, men meget effektive design mest af alt minder om en vifte og derfor ikke vækker opmærksomhed i natbordsskuffen. 

Da sqweel er batteridrevet skal du ikke tænke på ledninger eller andet besværligt og du vil altid kunne nyde den effektive rotation, som de mange "tunger" giver din klitoris. Brug gerne en god vandbaseret glidecreme sammen med din sqweel.

VIND FOR 2000 DKK SEXLEGETØJ

Tak!

Deltag i konkurrencen og vind en masse sexlegetøj og frækt undertøj. Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage eksklusive tilbud, trends og personlige anbefalinger på e-mail. Du kan altid framelde dig igen.