Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Strømper & Strømpebukser

Hos Winkwink har vi alt indenfor frækt lingeri. Vi forhandler blandt andet forskellige typer strømpebukser, strømper og andre frække accessoires som du kan bruge til dit lingeri sæt, kostume eller til hverdag. Ligegyldigt hvilken type strømpe du er på udkig efter har vi frække strømper til enhver lejlighed. På vores sexshop har vi forskellige selvsiddende strømper, strømper velegnet til strømpeholdere. Vi har strømper med flotte mønstre eller frække blonde detaljer, samt net lingeri i form af selvsiddende halv-strømper og lange strømpebukser.

 

Alle produkter


LATE X
4024144004003
LATE X Lange Latex Strømper
XS S/M L/XL 2XL
329,00 kr
329,00 kr
LATE X
4024144051328
LATE X
4024144042029
Late X - Røde Latex Strømper
S/M L/XL 2XL
349,00 kr
349,00 kr
LATE X
50268
Late X - Lange Latex Strømper m. Blondekant
XS S
269,00 kr
269,00 kr

Vi forhandler kun god kvalitets stømper og strømpebukser, som vil give dig lange forførende ben når du ifører dig dem.

For mange er strømpebukser og forskellige type tights en stor fetish, som giver et ekstra perspektiv på forspil og sex generelt.

Har du eller din partner en strømpebukse fetish, eller er du bare på udgik efter et flot på strømpebukser, strømper eller andre lingeri accessoires, så er du kommet til den rette kategori på vores sexshop.

Når du anskaffer et sæt strømpebukser til lingeri på vores webshop, vil du altid kunne modtage gode råd og vejledning fra vores kompetente kundeservice medarbejdere.

De vil kunne guide dig hen til frække strømpebusker som vil kunne give dig den sidste finish på dit look, og som passer perfekt til dit eksisterende og fremtidige lingeri valg. I vores kategori har vi også et stort udvalg af parykker, smykker og meget mere.

Tilpas dit forførende look med netstrømper og forfør din partner med et par strømpebukser som får dine ben til at nå til himlen.

Bestiller du en vare på Winkwink sender vi den samme dag som vi modtager ordren, forudsat du bestiller inden kl. 21.00. Derudover er du ALTID garanteret gratis fragt for ordre over 399 kr. på vores webshop, lige gyldig størrelsen på din ordre – dette mener vi er mest retfærdigt over for dig som forbruger.

Vi behandler alle ordre 100% diskret og professionelt. Skulle du mod forventning opleve problemer med et produkt du har købt på vores shop, skal du blot kontakte vores kundeservice, også vil vi sende dig en returlabel, så du ikke skal betale fragtomkostninger for at returnerer en vare.

Læs vores handelsbetingelser, for mere information ang. returneringen.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.