Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Tennas produkt anmeldelse:

 

secret-weapon-vibrating-cock-ring 

Navn:   Fifty Shades of Grey - Secret Weapon penisring m. vibration

Pris:      129,00 DKK

Denne bløde silikone penisring fra Fifty Shades of Grey sørger for at give begge parter et endnu større klimaks samtidig med at manden automatisk ville kunne holde i længere tid. Den sidder tæt rundt om penisskaftet og stimulere klitoris rigtig dejligt. 

Gennemsnit bedømmelse:    

Tennas bedømmelse:             3,4

Produkts side 

 

Produkt:

Da ringen desværre ikke er stram nok, og heller ikke rammer kvinden ret meget under samleje, har den ikke bragt den store begejstring her.

Pris:

Det en en okay pris for en penisring, men idet den ikke virker efter hensigten, må det blive en 2´er.

Værdi for pengene:

Samme forklaring som pris. 

Materiale og kvaliteten:

Penisringen er lavet i lækker silikone, og er flot, nem at bruge og nem at rengøre, og den lille vibrator er brugbar for sig selv. 

Lyden:

Den lille vibrator er effektiv og meget lydsvag.

Brugervenligheden:

Nem at bruge og betjene, men gør ikke det den skal.

Orgasme-garanti:

Den har desværre endnu ikke virket.

Anmeldelse:

Indpakningen er flot, og hænger godt sammen med 50 Shades of Grey temaet. Det var med spænding at vi pakkede penisringen ud.Det første indtryk af ringen er godt, da den både er lækker at røre ved, og flot og enkel at se på. Det lækre silikone er blødt og gør ringen lækker at røre ved og samtidig nem at rengøre. Den lille vibrator er flot og passer godt sammen med ringen. 

secret-weapon-vibrating-cock-ring

Ringen levede ikke helt op til vores forventninger og forhåbninger, da den ikke helt sad stramt nok til faktisk at virke som en penisring, men nærmere virkede som en minivibrator som "monteres" på ham. Desværre ramte den heller ikke rigtigt på hende og derfor tjener den i sidste ende kun det formål at vibrere lidt for ham.

Vi forventede en penisring som ville stramme på ham, så han kunne blive virkelig hård, og samtidig hjælpe ham med at holde på erektionen, og som samtidig stimulerede hende, når han var trængt helt ind. Desværre virkede den ikke efter hensigten på nogen af punkterne.

Det var nemt at montere den lille vibrator i ringen, og manualen gjorde meget ud af at forklare montering af batterier, samt vigtigheden af at fjerne dem i mellem brug. 

Ringen opnåede desværre ikke det håbede og ønskede resultat, og vi vil derfor ikke anbefale den.


  Tilbage til Tennas profil  

Tilbage til oversigt