Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Tennas produkt anmeldelse:

 

Fun factory - Flame penisring 

Navn:    Fun factory - Flame penisring

Pris:      99,00 DKK

En penisring kan få en mand til både at holde længere og få en kraftigere erektion, da den holder blodet i penis. Flame fra Fun Factory pirre kvindens klitoris under samleje med sine flammer. Perfekt til par.

Gennemsnit bedømmelse:    

Tennas bedømmelse:             5/5

 

Produkts side 

 

Produkt:

Ringen lever op til forventningen og virker præcis som den skal, er flot og lavet i et lækkert materiale. Derfor topkarakter.

Pris:

Prisen er helt okay i forhold til produktet, men som en ægte jyde, skal det jo være billigt for at få topkarakter.

Værdi for pengene:

Samme forklaring som pris. 

Materiale og kvaliteten:

Lækkert materiale, sjov udformning, nem at anvende samt rengøre. 

Brugervenligheden:

Det er virkelig svært at bruge den forkert.

Orgasme-garanti:

Fun Factory Flame penisringen er helt sikkert en god hjælper, men den skal jo ikke have al æren ;-)

Anmeldelse:

En humoristisk penisring, som gør præcis det den skal! Det sjove udseende gør at man allerede fra starten er legesyg og i godt humør.

Blød og bøjelig silikone, som er nem at rengøre, men samtidig også en god størrelse. Silikonen sikrer at den er nem at få af og på, men at den samtidig ikke bliver for stor, så den ikke strammer hvor den skal. 

Når en penisring sidder rigtigt og strammer som den skal, gør den penis mere hård hvilket både er til glæde for ham og hende.... Samtidig hjælper den i mange tilfælde ham med at holde lidt længere, hvilket ofte også er en bonus for begge parter. 

Da denne er uden vibrator og andre "dikkedarer" tjener den kun de 2 ovenstående formål, og det er derfor vigtigt at den netop leverer de to ting, hvilket Fun Factorys Flame Penisring bestemt gør. Samtidig er den ikke i vejen, og generer ikke under samleje, man tænker ikke over at den er der, og det er præcis sådan det skal være!

Vi vil bestemt anbefale  Fun Factory Flame penisringen, nok mest til par, da den ikke tjener det store formål alene for hverken ham eller hende ;-)


  Tilbage til Tennas profil  

Tilbage til oversigt