Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker
foo
World
Sorter
Discount
Sort by

Vi anbefaler ascending
_key: position

Vi anbefaler descending

Navn A-Z
_key: name

Navn Z-A

Billigste
_key: price

Dyreste

Ny ascending
_key: created_at

Ny descending

Bestseller ascending
_key: bestsellers

Bestseller descending

Per page
 • Crystal Clear – Gennemsigtig buttplug medium

  1 - Crystal Clear – Gennemsigtig buttplug medium

  Denne anale plug er perfekt til dig, der godt kan lide en plug i en god størrelse og form. Pluggen er op til 2,4 cm i diameter på det bredeste punkt og måler 11,5 cm. i længden. Pluggen er udformet, så hovedet har en praktisk v-form, for bedst mulig indføring, samt udstyret med en bred fod, der g&o Vis detaljer

  Denne anale plug er perfekt til dig, der godt kan lide en plug i en god størrelse og form. Pluggen er op til 2,4 cm i diameter på det bredeste punkt og måler 11,5 cm. i længden. Pluggen er udformet, så hovedet har en praktisk v-form, for bedst mulig indføring, samt udstyret med en bred fod, der gør den nem at have siddende. Buttpluggen er lavet i blød og gennemsigtig phthalatfri PVC plastik. Pluggen er lavet til dig, der ikke er helt ny indenfor anal brug, men som foretrækker en plug i en klassisk størrelse og form.

  Brug en god vandbaseret glidecreme for nem indføring og slap helt af i anus, før du indfører pluggen. Den vil med sit dråbeformede design ramme de helt rigtige nerver inde i dig. Rengør altid dit anale legetøj efter brug med vand og sæbe eller med en smule rengøringsmiddel lavet specielt til sexlegetøj. Pluggen kan bruges som frækt analt forspil, eller som analt supplement til samleje, derudover kan du også bruge den alene, sammen med andet legetøj. Den er et must at have i natskuffen, både på grund af det fine ”krystal” design og den overskuelige størrelse.

  119,00 DKK
 • You2Toys – Black velvet lille buttplug

  2 - You2Toys – Black velvet lille buttplug

  Denne phthalatfrie silikone plug er en rigtig god begynderplug der kan være en rigtig god start til anal stimulering eller som opvarmning til større legetøj. Pluggen måler 9 cm. i længden. Den har et smalt hoved, der bliver en smule bredere og som cirka på midten af pluggen bliver helt smal igen. I Vis detaljer

  Denne phthalatfrie silikone plug er en rigtig god begynderplug der kan være en rigtig god start til anal stimulering eller som opvarmning til større legetøj. Pluggen måler 9 cm. i længden. Den har et smalt hoved, der bliver en smule bredere og som cirka på midten af pluggen bliver helt smal igen. I enden sidder en bred fod, der fungerer som stopper og som sørger for at pluggen sidder ordentligt.

  Du kan med fordel bruge en vandbaseret glidecreme, eventuelt til anal brug som hjælp til indføring, for at gøre overfladen ekstra glat og fleksibel. Derudover kan du nemt bruge pluggen som supplering til samleje eller som en fræk start på et forspil. Pluggen kan bruges alene, eller sammen med andet legetøj, eller som opvarmning til anal stimulering, uanset hvad er den i hvert fald et must i natskuffen til dig, der er vild med anal stimulering.

  Husk altid at rengør pluggen efter brug, med vand og en mild sæbe, eller med rengøringsmiddel der er lavet til sexlegetøj, som kan desinficere produktet.

  79,00 DKK
 • You2Toys – Underground lille buttplug BESTSELLER

  3 - You2Toys – Underground lille buttplug BESTSELLER

  Denne silikone plug er en rigtig god begynderplug der kan være en rigtig god start til anal stimulering eller som opvarmning til større legetøj. Pluggen er phthalatfri og måler 10,5 cm. i længden. Den har et smalt hoved, der bliver en smule bredere og som cirka på midten af pluggen bliver helt smal Vis detaljer

  Denne silikone plug er en rigtig god begynderplug der kan være en rigtig god start til anal stimulering eller som opvarmning til større legetøj. Pluggen er phthalatfri og måler 10,5 cm. i længden. Den har et smalt hoved, der bliver en smule bredere og som cirka på midten af pluggen bliver helt smal igen. I enden sidder en bred fod, der fungerer som stopper og som sørger for at pluggen sidder ordentligt.

  Du kan med fordel bruge en smule vandbaseret glidecreme som hjælp til indføring, for at gøre overfladen ekstra glat og fleksibel. Derudover kan du nemt bruge pluggen som supplering til samleje eller som en fræk start på et forspil. Pluggen kan bruges alene, eller sammen med andet legetøj, eller som opvarmning til anal stimulering, uanset hvad er den i hvert fald et must i natskuffen til dig, der er vild med anal stimulering.

  Husk altid at rengør pluggen efter brug, med vand og en mild sæbe, eller med rengøringsmiddel der er lavet til sexlegetøj, som kan desinficere produktet.

  Pris: 99,00 DKK

  Specialpris: 69,00 DKK

 • You2Toys – Anal Trainer vibrerende anal plug m. fjernbetjening

  4 - You2Toys – Anal Trainer vibrerende anal plug m. fjernbetjening

  Den populære anal trainer fra You2toys er perfekt til dig, der gerne vil prøve kræfter med en vibrerende plug i en overskuelig størrelse. Pluggen har tre stimulerende riller og en buet top, der gør den meget nem at bruge og indfører, derudover har pluggen en bred bund, der gør den nem brug Vis detaljer

  Den populære anal trainer fra You2toys er perfekt til dig, der gerne vil prøve kræfter med en vibrerende plug i en overskuelig størrelse. Pluggen har tre stimulerende riller og en buet top, der gør den meget nem at bruge og indfører, derudover har pluggen en bred bund, der gør den nem bruge, både med og uden hænder. De regulerbare og trinløse vibrationer styres af en ledningeført fjernebetjening, der bruger 2 x AA batterier, som skal købes separat. Brug eventuelt en smule glidecreme sammen med pluggen for en rar og smertefri oplevelse og nyd de kraftfulde vibrationer alene eller sammen med en partner.

  Rengør dit sexlegetøj efter brug med vand og en mild sæbe eller med en rengøringssæbe til sexlegetøj. 

  99,00 DKK
 • Fun Factory - Bendy Beads analkæde

  5 - Fun Factory - Bendy Beads analkæde

  Hvad kan Bendy Beads?

  Bendy Beads er en blød og fleksibel analkæde, der passer til alle former for anal leg, både for begyndere og erfarne indenfor anallegetøj. En analkæde er lavet til at stimulere de mange erogene punkter som sidder i anus og kan bruges af både mænd Vis detaljer

  Hvad kan Bendy Beads?

  Bendy Beads er en blød og fleksibel analkæde, der passer til alle former for anal leg, både for begyndere og erfarne indenfor anallegetøj. En analkæde er lavet til at stimulere de mange erogene punkter som sidder i anus og kan bruges af både mænd og kvinder, samt par undr samleje. Kæden består af fem kugler, der stiger i størrelse, samt et håndtag der gør det nemt at håndtere kæden. Kæden er vandtæt og kan derfor også bruges nemt i badet.

  Hvordan bruger jeg Bendy Beads?

  Det vigtigste når du giver dig i kast med analt legetøj er nøgleordene altid 1. Husk godt med glidecreme, i dette tilfælde skal du benytte en vandbaseret glidecreme og det kan for eksempel være Fun Factorys egen Toyfluid, der er lavet til sexlegetøj 2. Slap af, det vigtigste for at kunne nyde anal leg er at du har det godt med det og slapper af. Hvis du er begynder er det en god idé at starte med kun at føre en eller to kugler op bagi og mærk hvordan det føles, når du har mod på lidt mere kan du så prøve med lidt flere. Da analkæden er lavet i meget fleksibel silikone, vil kuglerne føles bløde - især med glidecreme på - og de vil kunne stimulere hele dit anus. Mange kan få glæde af at hive kuglerne frem og tilbage eller hive dem ud lige inden klimaks. Analkæden er ideel til brug under samleje, da den kan skabe et endnu bedre klimaks. Både mænd og kvinder har rigtig mange nerver bagi, der kan give ekstra nydelse ved stimulering. Husk altid at rengør analkæden når du er færdig eller hvis du skal skifte mellem brugere, da bakteriefloraen er forskellig fra person til person. Du kan vaske den grundigt under vand og med en smule mild sæbe eller med et rengøringsmiddel, der er lavet til sexlegetøj.

  Hvem bruger Bendy Beads?

  Da denne analkæde er et unisex produkt er den lavet, så den stimulere både mænd og kvinders anatomi. Derfor kan den benyttes af alle der nyder anal legetøj. Da du selv kan variere, hvor meget af kæden du vil benytte, kan den bruges af både begyndere og mere erfarne brugere af anal legetøj, du skal bare altid huske en god glidecreme, så det hele går let. Er du helt grøn indenfor anal leg kan du med fordel starte med en lille plug i stedet. Det kunne for eksempel være Fun Factorys egen bootie, der er en begyndervenlig plug, der har vundet i mange tests.

  Wink, her er et lille tip...

  Du kan nemt have din analkæde med dig, det er en god idé at opbevare dit sexlegetøj i en pose eller kasse, da silikone tiltrækker støv meget nemt. Da kæden nem kan "rulles" sammen, kan du nemt tage den med i tasken, uden at der er nogen der fatter mistanke.

  149,00 DKK
 • Fifty Shades of Grey - Something Forbidden analplug

  6 - Fifty Shades of Grey - Something Forbidden analplug

  "I try to assimilate all the sensations: the delicious fullness, the tantalizing feeling that I am doing something forbidden, the erotic pleasure that spirals outward from deep within me."

  Rigtig god og blød begynder plug til anal stimulering. Pluggen er med sin spidse form og begyndervenlige størrelse, s Vis detaljer

  "I try to assimilate all the sensations: the delicious fullness, the tantalizing feeling that I am doing something forbidden, the erotic pleasure that spirals outward from deep within me."

  Rigtig god og blød begynder plug til anal stimulering. Pluggen er med sin spidse form og begyndervenlige størrelse, samt praktiske greb, en af de bedste og mest eksklusive begynder plugs på markedet. Pluggen kan bruges af både mænd og kvinder og er ideel til par, der gerne vil prøve kræfter med anal stimulering enten under forspil eller i forbindelse med samleje. Pluggen er også god for de mere erfarne plug brugere, som opvarmning til større legetøj.
  Brug pluggen med en smule vandbaseret glidecreme, så du er sikret den rareste oplevelse, det kan for eksempel være den vandbaserede Anal Easy også fra Fifty Shades of Grey linjen (LINK), der er unik ved at være særlig tyk og velegnet til anal brug, men stadig være vandbaseret, så den kan bruges sammen med silikonelegetøj. Husk altid at rengøre dit anale legetøj efter brug, enten med vand og sæbe, eller med rengøringmiddel lavet til sexlegetøj.

  159,00 DKK
 • Anal drops – lille buttplug m. vibrator

  7 - Anal drops – lille buttplug m. vibrator

  En god begynder plug, til dig der gerne vil prøve kræfter med en vibrerende plug i en lille størrelse. Pluggen vibrere med kraftfulde trinløse vibrationer og lader dine anale lyster få frit løb. Pluggen er lavet i blød og phthalatfri TPE plastik, der gør den utrolig behagelig at bru Vis detaljer

  En god begynder plug, til dig der gerne vil prøve kræfter med en vibrerende plug i en lille størrelse. Pluggen vibrere med kraftfulde trinløse vibrationer og lader dine anale lyster få frit løb. Pluggen er lavet i blød og phthalatfri TPE plastik, der gør den utrolig behagelig at bruge. Pluggen måler 12 cm. (8 cm. er indsættelig) og har en diameter på mellem 1-3 cm, alt efter hvor den måles. Pluggen har en god og fleksibel bund, der gør den nem at holde på plads og styre.

  Brug en god vandbaseret glidecreme for endnu nemmere indføring og tænd nemt for pluggen og lad den stimulere dig. Rengør den efter brug med en fugtig klud med en mild sæbe eller med rengøringsmiddel lavet til sexlegetøj.

  Pluggen er en rigtig god begynder plug og kan bruges i forbindelse med samleje eller frækt analt forspil og er perfekt til både mænd og kvinder og kan give ekstra krydderi på jeres oplevelser sammen. Pluggen kan også bruges til god singlesex og kan bruges sammen andet legetøj.

  Batterier medfølger og kan udskiftes med et nyt af modellen N (LR1).

  Pris: 119,00 DKK

  Specialpris: 79,00 DKK

 • Liquorice Dip – Tre-pak anale plugs m. sugekopfod BESTSELLER

  8 - Liquorice Dip – Tre-pak anale plugs m. sugekopfod BESTSELLER

  Liquorice dip er en tre-pak, der indeholder tre anale plugs i tre forskellige størrelsesniveauer. Perfekt til dig, der godt kan lide anal leg og godt kan lide at prøve noget nyt indenfor dette. I pakken er der:

  1 stk. lille plug, der er god til begyndere eller som opvarmning til de større plugs, denne m&ari Vis detaljer

  Liquorice dip er en tre-pak, der indeholder tre anale plugs i tre forskellige størrelsesniveauer. Perfekt til dig, der godt kan lide anal leg og godt kan lide at prøve noget nyt indenfor dette. I pakken er der:

  1 stk. lille plug, der er god til begyndere eller som opvarmning til de større plugs, denne måler 10,5 cm. i længden samt diameter på 1,5-2 cm.

  1 stk. mellem plug med smalt skaft. Måler 12,7 cm i længden og ca. 2,5 cm. i diameter.

  1 stk. stor plug med bredt hoved. Måler 15,2 cm. og er mellem 2-4,8 cm. i diameter, alt efter hvor på pluggen du måler.

  Alle tre plugs har en bred fod med sugekop funktion, der kan sættes fast på plane flader i for eksempel badeværelset og derefter betjenes uden hænder. Alle tre plugs er lavet i phthalatfrit jelly materiale, der gør dem meget bløde og rare at bruge. Du kan med fordel bruge en vandbaseret glidecreme til anal brug, så pluggen glider nemmere og har en blød overflade.

  Pluggene er gode er perfekt til begyndere, da der er mulighed for at øge størrelsen på dine plugs efter du er blevet mere fortrolig med anal stimulering. Du kan bruge dem alene eller sammen med en partner og der er også mulighed for at sætte din plug fast i en harness, så du kan bruge den som en strap-on anal dildo. Rengør altid dit sexlegetøj med efter brug, da analt legetøj tiltrækker mange bakterier. Det kan du gøre med vand og en mild kropssæbe, eller med rengøringsmiddel, der er lavet til rengøring af erotisk legetøj.

  189,00 DKK

Du finder her vores top ti af bedstsælgende anale produkter til mænd. Mænd har utroligt mange nerver bagi og de kan meget nemt stimuleres med massage af manden p-punkt, der er prostata - et sted der med den rette omhu, kan give manden en orgasme han aldrig har opnået før. Du kan her finde vores og jeres favoritter. Vil du se flere anale produkter til mænd, så kig her.