Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker
Gå tilbage til sidste side

Filter:

Farve
Mærke
Pris

Vi anbefaler ascending
_key: position

Vi anbefaler descending

Navn A-Z
_key: name

Navn Z-A

Billigste
_key: price

Dyreste

Ny ascending
_key: created_at

Ny descending

 • Fun Factory – Smartball Uno elskovskugler

  1 - Fun Factory – Smartball Uno elskovskugler

  Hvad kan Smartball uno?

  Dit underliv skal trænes som så mange andre muskler i din krop og derfor er det så vigtigt for alle kvinder at lave knibeøvelser så ofte de kommer i tanke om det. Men du kan også bruge en elskovskugle, der er anbefalet af flere gynækologer og jo Vis detaljer

  Hvad kan Smartball uno?

  Dit underliv skal trænes som så mange andre muskler i din krop og derfor er det så vigtigt for alle kvinder at lave knibeøvelser så ofte de kommer i tanke om det. Men du kan også bruge en elskovskugle, der er anbefalet af flere gynækologer og jordemødre for at holde din bækkenbund i form. Uno består af en kugle, der indeholder en kugle indeni, der bevæger sig lydløst. Denne kugle sørger for at skabe en spænding i din bækkenbund, der i forbindelse med knibeøvelser styrker din bækkebund. Smartballen er vandtæt og lydløs og kan for mange kvinder også virke stimulerende. Hele smartballen bejer 40 gram og er derfor i den lettere ende. Hvis du vil prøve en lidt tungere vil vi anbefale smartball duo fra Fun Factory, der består af to kugler og vejer 72 gram.
  Denne ball kan skabe en større seksuel nydelse for både dig, og din partner, det vil kunne mærkes at du bliver "fastere", og derudover kan de også være med til at forhindre inkontinens i fremtiden. Så der er ikke nogen grund til ikke at komme igang med disse øvelser. 

  Hvordan bruger jeg smartball uno?

  Denne kugle er en god begynderkugle, så det er her du starter inden du vælger en tungere version. Det er ofte nemmest at starte med at indføre kuglen liggende og gerne med en smule vandbaseret glidecreme. Kuglen har en lille hulning i bunden, som gør dem nemmere at indføre med et skub med en finger. Prøv derefter at lave en knibeøvelse med kuglen indeni dig. Du laver en knibeøvelse ved at spænde i din bækkenbund som hvis du skal holde dig. Prøv at hold spændingen i ca 5 sekunder inden du giver slip. Gør dette i nogen minutter og tag derefter kuglen ud igen ved at hive i silikonesnoren for enden. Gør dette et par gange om ugen indtil du føler dig mere stærk i bækkenbunden. I starten vil du, som når du træner så mange andre muskler godt kunne være en smule øm forneden, men dette er et tegn på at musklerne bliver stærkere. Når du føler dig sikker kan du lave andre ting imens du har kuglen i og du vil kunne have den i i længere tid, samtidig med at din bækkenbund automatisk vil lave knibeøvelser. Hvis kuglen ryger ud af dig, er du ikke klar til at gå rundt med den endnu. Når du er blevet vant til den, kan du støvsuge, handle ind og lave meget andet med kuglen i dag og du vil derfor træne, uden at du egentlig gør særlig meget. Husk at gør kuglerne rene efter brug med en smule varmt vand og mild sæbe eller en rengøringsspray der er lavet specielt til sexlegetøj og opbevar kuglen et sted, hvor den ikke opsamler skidt og støv, for eksempel i den æske den kom i.

  Hvem bruger smartball uno?

  Smartball uno er til dig, der ikke har trænet din bækkenbund før. Du kan sagten bruge Smartball duo, selvom du ikke har prøvet før, men vi anbefaler at du prøver denne først. Vi anbefaler også at kvinder der har født, har en nedsunken eller tilbageliggende livmoder, samt kvinder der har fået fjernet livmoderen altid benytter uno. Vii anbefaler også at alle kvinder anskaffer sig en elskovskugle, da det er utroligt vigtigt at træne bækkenbund, uanset alder og livserfaring...

  Wink, her er et lille tip...

  En elskovskugler kan for mange kvinder virke pirrende og det kan derfor også være en god idé at sætte kuglen i, som forspil. Rigtig mange kvinder nyder at mærke kuglerne rasle indeni dem og derfor kan det anbefales at du indsætter kuglerne inden kæresten for eksempel kommer hjem, så du er ekstra tændt når han kommer hjem til dig. Du kan også have kuglerne i når du tager i byen eller laver andet, hvor du måske gerne vil tændes lidt ekstra. Anskaf dig eventuelt en lille opbevaringpose til kuglerne, så du kan have dem med over alt.

  149,00 DKK
 • Smile - Sporty elskovskugler til bækkenbundstræning

  2 - Smile - Sporty elskovskugler til bækkenbundstræning

  Elskovskuglerne fra Smile er til dig, der aktivt gerne vil træne din bækkenbunds muskler. Kuglerne består af to phthalatfrie silikonekugler med en gummisnor for enden. Du bruger dem aktivt til stimulering og styrke af din bækkenbund. Kuglerne har en diameter på 3,7 cm og selve udtagelsessnoren måler Vis detaljer

  Elskovskuglerne fra Smile er til dig, der aktivt gerne vil træne din bækkenbunds muskler. Kuglerne består af to phthalatfrie silikonekugler med en gummisnor for enden. Du bruger dem aktivt til stimulering og styrke af din bækkenbund. Kuglerne har en diameter på 3,7 cm og selve udtagelsessnoren måler 9 cm.

  De seneste år er mange kvinder blevet mere bevidste om, hvor vigtigt det er at træne sin bækkenbund. Bækkenbundstræning har mange gode effekter, både nu og i fremtiden og kan bruges af alle kvinder uanset alder, m man har børn eller om man er seksuel aktiv.

  1. Orgasmer: Jo den er god nok! Effektiv bækkenbundstræning giver ofte bedre og mere intense orgasmer, hvilket vil kunne mærkes, ikke kun på dig, men også på din partner, der vil nyde godt af denne fordel.

  2. Lækager: Mange kvinder oplever at det bliver sværere for dem at holde på vandet, især når de bliver en smule ældre eller efter de har fået børn. Effektiv bækkenbundstræning kan forhindre dette for de fleste kvinder og mange oplever da også at lækagerne forsvinder når bækkenbunden bliver trænet. Du kan også forebygge dette ved at træne din bækkenbund i en ung alder og inden du får børn.

  Hvorfor elskovskugler?

  Elskovskugler er over dobbelt så effektive som knibeøvelser og derfor kan du med fordel anskaffe dig et sæt. Vi mener at et par elskovkugler er et must i enhver kvindes hjem, da det er nemme at bruge og giver så meget til dig og dit sexliv.

  Derudover er der mange kvinder der også bliver seksuelt opstemt af at have et par kugler indeni sig, og som også bruger dem i forbindelse med forspil, som det også bliver gjort i de populære bøger "Fifty Shades of Grey".

  Elskovskugler bliver anbefalet af gynækologer, læger og jordmødre verden rundt.

  Elskovkugler består for det meste af en eller to sammenhængende kugler med en lille kugle indeni, der gør at du automatisk spænder op i din bækkenbund. Du finder elskovskugler i mange vægtklasser og størrelser.

  Sådan bruger du dine elskovskuglerne?

  Du indfører kuglerne i dig, gerne med hjælp fra vandbaseret glidecreme og prøver at lave en knibeøvelse omkring kuglerne, gerne liggende. Når du føler dig fortrolig med kuglerne kan du prøve at gå lidt rundt med dem indeni dig. Oplever du at de falder ud, skal du give dem lidt mere tid siddende eller liggende. Når din bækkenbund har vendt sig til at have kuglerne i, vil du naturligt lave knibeøvelser, uden at du lægger mærke til det. Start med at have kugler i i 10 minutter af gangen og øg tiden du har dem i. Når du har øvet dig, vil du kunne lave alt muligt med kuglerne i. 

  Du vil ofte i starten føle dig en smule øm i bækkebunden, men det er helt normalt når du træner nye muskler som du normalt ikke bruger. Efter effektiv træning, vil du kunne mærke de mange fordele og din partner vil kunne mærke at du bliver strammere.

  Hvilke kugler skal jeg vælge?

  I dag findes der rigtig mange forskellige på markedet og det er svært at vælge. Som nybegynder kan du med fordel vælge nogle kugler, der ikke er for tunge og når du har øvet dig kan du vælge nogle der er lidt større og tungere.

  Har du født for nyligt, har fået fjernet din livmoder, eller har en tilbaglikkende eller nedsunket livmoder anbefaler vi dog at du starter med en kugle, der kun har en kugle på og som ikke er så tung.

  129,00 DKK
 • G-Balls 2 - Magic Elskovskugler m. App-styring til Bækkenbunds Træning

  3 - G-Balls 2 - Magic Elskovskugler m. App-styring til Bækkenbunds Træning

  Brug for effektiv bækkenbundstræning, så skulle du overveje G-balls 2, en interaktiv måde at holde din bækkenbund stærk. En stærk bækkenbund er vital for dit velbefindende og du får mange sunde følgevirkninger af et veltrænet bækken, heriblandt bedre og læng Vis detaljer

  Brug for effektiv bækkenbundstræning, så skulle du overveje G-balls 2, en interaktiv måde at holde din bækkenbund stærk. En stærk bækkenbund er vital for dit velbefindende og du får mange sunde følgevirkninger af et veltrænet bækken, heriblandt bedre og længerevarende orgasmer, mindsket risiko for inkontinens og meget mere. Det er altid en god idé at træne sin bækkenbund, både før og efter du har født, da det har mange gavnlige effekter på længere sigt. 
  Med den nyeste teknologi er det nu også nemmere at huske at bruge kuglerne, da kuglerne er styret af appen "Magic Kegel", der nemt kan hentes på app store og synces med din g-ball, derfter skal du følge appens instruktioner og svare på nogle få spørgsmål, hvor appen derefter tilpasser et program til dig. Du sætter nemt kuglerne op, måske med hjælp fra en smule vandbaseret glidecreme og derefter skal du følge appens instruktioner, der styrer vibrationer af kuglerne og fortæller dig når du skal stramme din bækkenbund. Du strammer nemt din bækkenbund ved at holde, som når du holder på strålen når du tisser, så er din bækkenbund strammet og du er nemt i gang med træningen. Dog er elskovskugler 10 gange så effektive som bækkenbundsøvelser i sig selv. Kuglerne er genopladelige og vandtætte og kan bruges når du ønsker. Kuglerne kan også benyttes uden appen.

  Se hele vores udvalg af elskovskugler

  649,00 DKK
 • Fun Factory - Smartball Duo elskovskugler til bækkenbundstræning TESTVINDER

  4 - Fun Factory - Smartball Duo elskovskugler til bækkenbundstræning TESTVINDER

  Hvad kan Smartball duo?

  Dit underliv skal trænes som så mange andre muskler i din krop og derfor er det så vigtigt for alle kvinder at lave knibeøvelser så ofte de kommer i tanke om det. Men du kan også  bruge elskovskugler, der er anbefalet af flere gynækologer o Vis detaljer

  Hvad kan Smartball duo?

  Dit underliv skal trænes som så mange andre muskler i din krop og derfor er det så vigtigt for alle kvinder at lave knibeøvelser så ofte de kommer i tanke om det. Men du kan også  bruge elskovskugler, der er anbefalet af flere gynækologer og jordemødre for at holde din bækkenbund i form. Duo består af to sammenhængende kugler, der indeholder to tunge kugler som bevæger sig lydløst indeni. Disse kugler sørger for at skabe en spænding i din bækkenbund, der i forbindelse med knibeøvelser styrker din bækkebund. Samrtballen er vandtæt og lydløs og kan for mange kvinder også virke stimulerende. Hele smartballen bejer 72 gram og er derfor i den tunge ende. Vi kan også anbefale at du starter med Smartball Uno, der er mindre og lettere.
  Disse kugler kan skabe en større seksuel nydelse for både dig, og din partner, der vil kunne mærke at du bliver "fastere", og derudover kan de også være med til at forhindre inkontinens i fremtiden. Så der er ikke nogen grund til ikke at komme igang med disse øvelser. 

  Hvordan bruger jeg smartball duo?

  Det er ofte godt at du har prøvet en mindre elskovskugle før du begiver dig i kast med denne smartball, da dens vægt godt kan være en smule overvældende. Det er ofte nemmest at starte med at indføre kuglerne liggende og gerne med en smule vandbaseret glidecreme. Disse kugler har en lille hulning i bunden, som gør dem nemmere at indføre med et skub med en finger. Prøv derefter at lave en knibeøvelse med kuglerne indeni dig. Du laver en knibeøvelse ved at spænde i din bækkenbund som hvis du skal holde dig. Prøv at hold spændingen i ca 5 sekunder inden du giver slip. Gør dette i nogen minutter og tag derefter kuglerne ud igen ved at hive i silikonesnoren for enden af kuglerne. Gør dette et par gange om ugen indtil du føler dig mere stærk i bækkenbunden. I starten vil du, som når du træner så mange andre muskler godt kunne være en smule øm forneden, men dette er et tegn på at musklerne bliver stærkere. Når du føler dig sikker kan du lave en masse andet imens du har kuglerne i og du vil kunne have dem i i længere tid, samtidig med at din bækkenbund automatisk vil lave knibeøvelser. Hvis kuglerne ryger ud af dig, er du ikke klar til at gå rundt med dem endnu. Når du er blevet vant til dem, kan du støvsuge, handle ind og lave meget andet med kuglerne i dag og du vil derfor træne, uden at du egentlig gør særlig meget. Husk at gør kuglerne rene efter brug med en smule varmt vand og mild sæbe eller en rengøringsspray der er lavet specielt til sexlegetøj.

  Hvem bruger smartball duo?

  Smartball duo er til alle kvinder der har vendt sig til at bruge elskovskugler og som godt kan træne en smule tungere. Disse er lavet til nærmest alle kvinder, men vi anbefaler at dig der har født, har en en livmoder der er tilbageliggende, nedsunket eller blevet fjernet, at bruge smartball uno fra Fun Factory. Vi anbefaler alle kvinder at anskaffe sig en elskovskugle, da det er utroligt vigtigt at træne bækkenbund, uanset alder og livserfaring.

  Wink, her er et lille tip...

  En elskovskugler kan for mange kvinder virke pirrende og det kan derfor også være en god idé at sætte kuglerne i, som forspil. Rigtig mange kvinder nyder at mærke kuglerne rasle indeni dem og derfor kan det anbefales at du indsætter kuglerne inden kæresten for eksempel kommer hjem, så du er ekstra tændt når han kommer hjem til dig. Du kan også have kuglerne i når du tager i byen eller laver andet, hvor du måske gerne vil tændes lidt ekstra. Anskaf dig eventuelt en lille opbevaringpose til kuglerne, så du kan have dem med over alt.

  179,00 DKK
 • Shots Toys - Glas Ben Wa elskovskugler

  5 - Shots Toys - Glas Ben Wa elskovskugler

  Elskovkugler har mange fantastiske funktioner, for en stærk bækkenbund forbedrer livskvaliteten på flere punkter - Bedre sexliv, stærkere orgasmer og et stærkt underliv er meget gavneligt. Dette sæt består af 6 glaskugler med små kugler indeni, der ved indsættelse i skeden bevæ Vis detaljer

  Elskovkugler har mange fantastiske funktioner, for en stærk bækkenbund forbedrer livskvaliteten på flere punkter - Bedre sexliv, stærkere orgasmer og et stærkt underliv er meget gavneligt. Dette sæt består af 6 glaskugler med små kugler indeni, der ved indsættelse i skeden bevæge sig i takt med dine bevægelser og derfor får dine bækkenbundsmuskler til at trække sig sammen og på langt sigt giver dig en stærkere bækkenbund. Styrkelse af dine bækkenbundsmuskler er ikke kun gavnligt for dig der har født, som gerne vil forebygge inkontinens, men også for dit sexliv, hvor du oplever bedre og kraftigere orgasmer. De tre sæt kugler indsættes nemt og kan også nemt tages ud igen med en finger - også klarer tyngdekraften resten. Er du ny indenfor bækkebundstræning, lige har født, eller har en nedsunken eller tilbageliggende livmoder kan det anbefales at du enten kun bruger en kugle eller at du bruger de to letteste kugler (8 gr.), men er du lidt mere trænet kan du sagtens gå op i tyngde for at få et bedre resultat. Kuglerne varierer i diameter og tyngde alt efter hvad du foretrækker.

  Læs mere om bækkenbundstræning i vores guide til elskovkugler

  Se alle vores produkter fra Shots Toys

  439,00 DKK
 • Magic Motion - Magic Kegel smart elskovskugler m. app-styring

  6 - Magic Motion - Magic Kegel smart elskovskugler m. app-styring

  Træn bækkenbunden effektivt med disse interaktive elskovskugler, der både kan stimulere og styrke din bækkenbund. Den bløde dobbeltkugle er lavet i silikone og ABS plastik og måler 8,4 cm. i længden. Den består af to kugler, hvor der også er kugler indeni, der gør hjæl Vis detaljer

  Træn bækkenbunden effektivt med disse interaktive elskovskugler, der både kan stimulere og styrke din bækkenbund. Den bløde dobbeltkugle er lavet i silikone og ABS plastik og måler 8,4 cm. i længden. Den består af to kugler, hvor der også er kugler indeni, der gør hjælper din bækkenbund til at trække sig sammen når du har kuglerne i skeden. På app store eller med google play, kan du downloade appen "Magic Kegel", der hjælper dig med aktivt at træne din bækkenbund, så den bliver stærkere. En stræk bækkenbund skaber velvære til dig, da den både kan forhindre fremtidig inkontinens og så giver det dig bedre, mere kraftfulde og længerevarende orgasmer. Lyder det ikke lækkert? Kuglerne er genopladelige og nemme at bruge. Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med silikonelegetøj.

  Se mere om bøkkenbundstræning med vores guide til elskovskugler

  Se hele vores udvalg af elskovskugler

  589,00 DKK