Sexlegetøj

Lingeri

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

7 vare(r)

pr. side

Sorter følgende
 • Fifty Shades of Grey - Hard Limits bondage til sengen

  1 - Fifty Shades of Grey - Hard Limits bondage til sengen

  "Collapsing on top of me, I feel his full weight forcing me into the mattress. I pull my tied hands over his neck and hold him the best I can. I know in that moment that I would do anything for this man. I am his."

  Dette bondage sæt er et perfekt sted at starte for par, da det er i rigtig god kvalitet og kan brug Vis detaljer

  "Collapsing on top of me, I feel his full weight forcing me into the mattress. I pull my tied hands over his neck and hold him the best I can. I know in that moment that I would do anything for this man. I am his."

  Dette bondage sæt er et perfekt sted at starte for par, da det er i rigtig god kvalitet og kan bruges til at fastspænde din partner til sengen, døren eller hvor det end skulle være. Sættet består af fire manchetter, der har metalhager, der derefter kan sættes fast under sengen, så du er fastspændt og fastlåst til din seng. Du kan også sætte metalhagerne sammen og spænde håndled og ankler sammen på mange forskellige måder. Kun fantasien sætter grænser! Medfølgende er et blindfold i satin og en opbevaringpose i diskret udseende.

  449,00 DKK
 • Bad Kitty - Fodlænker m. kæde

  2 - Bad Kitty - Fodlænker m. kæde

  Massive fodlænker fra Bad kitty lavet i sort imiteret læder, med en ca 10 cm. lang kæde imellem, der lukkes med karabin lukninger. Selve manchetterne til anklerne er ca 30 cm. i længden og 5 cm. i bredden. 

  Vis detaljer

  Massive fodlænker fra Bad kitty lavet i sort imiteret læder, med en ca 10 cm. lang kæde imellem, der lukkes med karabin lukninger. Selve manchetterne til anklerne er ca 30 cm. i længden og 5 cm. i bredden. 

  129,00 DKK
 • Lilla brystvorteklemmer m. kæde

  3 - Lilla brystvorteklemmer m. kæde

  Brystvorteklemmer med lilla kæde. Med gummi for enden og skrueklemmer for nemt at løsne. Stimuler dig selv eller din partner med disse unikke brystvorteklemmer til frække pirrings lege. Lavet i aluminium. 40 cm lang kæde.

  Se hele udvalget af produkter til Vis detaljer

  89,00 DKK
 • ZADO - Lænkesæt i læder m. halsbånd

  4 - ZADO - Lænkesæt i læder m. halsbånd

  Dette lænkesæt fra fetishmærket ZADO er ens betydende med god kvalitet og holdbar læder. Sætte består af to manchetter, der hænger sammen i metalhager og sættes sammen med læderhalsbånd, der pacificerer dig og giver dig en fantastisk bondage oplevelse. Kan justeres efter dine Vis detaljer

  Dette lænkesæt fra fetishmærket ZADO er ens betydende med god kvalitet og holdbar læder. Sætte består af to manchetter, der hænger sammen i metalhager og sættes sammen med læderhalsbånd, der pacificerer dig og giver dig en fantastisk bondage oplevelse. Kan justeres efter dine behov og hagen kan tages af og på, efter ønske. Perfekt hvis du har en svaghed for lækker læder og lænker.

  259,00 DKK
 • Fetish Collection - Lak lagen 200 x 230 cm

  5 - Fetish Collection - Lak lagen 200 x 230 cm

  Dette glitrende lak lagen er perfekt til kreativ og eksperimenterende leg og er særligt velegnet til fedtede massagelege med olier og våde skumkampe. Størrelsen på lagnet er 200x230 cm og kan aftørres let men tåler ikke maskinvask. Lak lagnet er lavet i 100% polyklorid (vinyl). Vi håber du/i Vis detaljer

  Dette glitrende lak lagen er perfekt til kreativ og eksperimenterende leg og er særligt velegnet til fedtede massagelege med olier og våde skumkampe. Størrelsen på lagnet er 200x230 cm og kan aftørres let men tåler ikke maskinvask. Lak lagnet er lavet i 100% polyklorid (vinyl). Vi håber du/i kommer til at nyde jeres nye lækre lak lagen sammen og at det bringer jer stor fornøjelse. Et laklagen føles fantastisk at bevæge sig rundt på og gør jeres samvær endnu mere sensuelt og pirrende. Et lak lagen har ALTID og vil ALTID være en super investering til den fetish samling.

  149,00 DKK
 • Doc Johnson – Pony Play buttplug m. hestehale

  6 - Doc Johnson – Pony Play buttplug m. hestehale

  Denne utraditionelle plug er perfekt til hesteelskeren. Under selve pluggen, der måler 12 cm. i længden og 2-4 cm. i diameter, finder du en 38 cm. lang hale i nylon, som minder meget om en hale på en hest. Halen vil kunne give dig en hale ved indføring, eller kan fungere som en form for pisk til pirring af dig Vis detaljer

  Denne utraditionelle plug er perfekt til hesteelskeren. Under selve pluggen, der måler 12 cm. i længden og 2-4 cm. i diameter, finder du en 38 cm. lang hale i nylon, som minder meget om en hale på en hest. Halen vil kunne give dig en hale ved indføring, eller kan fungere som en form for pisk til pirring af dig selv eller din partner. Pluggen kan også bruges som en del af et frækt rollespil, der kan inkludere en masse ridning. Pluggen er lavet i blød TPR plastik, og har en stopper i bunden, så den kan sidde ordentligt fast. Derudover er toppen af pluggen afrundet, så den nemt kan indføres. Vi anbefaler altid at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med, for let og smertefri indføring. Rengør altid dit anale legetøj efter brug med rengøringsmiddel til sexlegetøj, eller med varmt vand og en kropssæbe.

  329,00 DKK
 • Fifty Shades og Grey - Håndjerns bondage sæt

  7 - Fifty Shades og Grey - Håndjerns bondage sæt

  Dette bondage sæt fra Fifty Shades of Gray, har et flot klassisk design i sølv og sort. De er nemme at justere størrelses mæssigt med velcro lukning. På manchetterne sidder to karabinhager i metal som også forbinder de sorte remme på 25cm, hvor der for enden sidder en lille sølvstav. Vis detaljer

  Dette bondage sæt fra Fifty Shades of Gray, har et flot klassisk design i sølv og sort. De er nemme at justere størrelses mæssigt med velcro lukning. På manchetterne sidder to karabinhager i metal som også forbinder de sorte remme på 25cm, hvor der for enden sidder en lille sølvstav.

  Indvendigt er manchetterne belagt med pels stof, så de er utrolig rare at have på under leg. 

  239,00 DKK

Top 10 Fetish Produkter

Her finder du vores top ti af fetish produkter, der er genereret ud fra jeres køb, samt vores favoritter. Du finder alt i bondage, elektro legetøj, piske, latex og meget mere, til dig, der elsker frække fetish fantasier. Vi har et stort udvalg af produkter til dig, der har nogle helt specielle krav til dit sexlegetøj og fetish lingeri. Synes du der mangler produkter på siden, vil vi sætte stor pris på din henvendelse, da vi prøver at imødekomme så mange ønsker som muligt. Se hele vores udvalg af fetish sexlegetøj