Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker
foo
World

Filter

Farve
Mærke
Størrelse
Pris
Page options
Discount
Sort by

Vi anbefaler ascending
_key: position

Vi anbefaler descending

Navn A-Z
_key: name

Navn Z-A

Billigste
_key: price

Dyreste

Ny ascending
_key: created_at

Ny descending

Bestseller ascending
_key: bestsellers

Bestseller descending

Per page
 • Cottelli Collection - Riana strømpeholder sæt m. g-streng

  1 - Cottelli Collection - Riana strømpeholder sæt m. g-streng

  Super flot og sexet lingerisæt, der bare må og skal opleves. Sættet består af en corsage med strømpeholder, der er lavet af sort stof med gennemsigtige og fine snører detaljer, der giver sættet er pirrende og frækt look samt macthende string trusse. Corsagen har justerbare stropper, luk Vis detaljer

  Super flot og sexet lingerisæt, der bare må og skal opleves. Sættet består af en corsage med strømpeholder, der er lavet af sort stof med gennemsigtige og fine snører detaljer, der giver sættet er pirrende og frækt look samt macthende string trusse. Corsagen har justerbare stropper, lukkes med dobbelthægte og det fleksible stof gør, at den sidder rigtig flot og stramt til kroppen. Strømpeholderen har ligeledes justerbare stropper. Corsagen med strømpeholder er lavet 80% polyamide, 10% polyester og 10% elasthan og string trussen er lavet af 90% polyamide og 10% elasthan.

  229,00 DKK
 • Leg Avenue - Blonde underkjole m. bøjle bh & trusse

  2 - Leg Avenue - Blonde underkjole m. bøjle bh & trusse

  Blonde underkjole fra Leg Avenue i sort med smukke blondedetaljer og bøjle bh. Stoffet kan strækkes og lukkes i ryggen med stropper der fint krydser hinanden. Hele udtrykket er klassisk og kan bruges til særlige lejligheder, som i soveværelset med din udkårende. Kjolen dækker ikke hele numsen, s&ari Vis detaljer

  Blonde underkjole fra Leg Avenue i sort med smukke blondedetaljer og bøjle bh. Stoffet kan strækkes og lukkes i ryggen med stropper der fint krydser hinanden. Hele udtrykket er klassisk og kan bruges til særlige lejligheder, som i soveværelset med din udkårende. Kjolen dækker ikke hele numsen, så den har også nogle erotiske træk, som uden tvivl vil hjælpe dig godt på vej til en fræk aften.

  Produketet er lavet af 95% nylon og 5% spandex. Underkjolen skal vaskes i hånden.

  319,00 DKK
 • Cottelli Collection - Blonde negligé m. g-streng

  3 - Cottelli Collection - Blonde negligé m. g-streng

  Rigtig fin blonde kjole til forførende stunder eller som en fræk natkjole. I sort blondest Vis detaljer

  Rigtig fin blonde kjole til forførende stunder eller som en fræk natkjole. I sort blondestof og skåret under brystet.

  Går til under numsen og sidder godt. Med justerbare stropper og matchende g-streng. Materiale: 92% Polyamid, 8% Elasthan. 

  219,00 DKK
 • Dreamgirl - Imiteret læder korset m. blonde detaljer og g-streng

  4 - Dreamgirl - Imiteret læder korset m. blonde detaljer og g-streng

  OBS: Dette corsage er meget stort i størrelsen, så vi anbefaler at du køber det 1-2 numre mindre, end du normalt ville gøre.

  Frækt korset i imiteret læder, med afstivere hele vejen rundt for et frækt corsage look. Med lynlås bagpå og snørredetaljer Vis detaljer

  OBS: Dette corsage er meget stort i størrelsen, så vi anbefaler at du køber det 1-2 numre mindre, end du normalt ville gøre.

  Frækt korset i imiteret læder, med afstivere hele vejen rundt for et frækt corsage look. Med lynlås bagpå og snørredetaljer foran, samt rustikke blonder hele vejen rundt, i siderne og på stropperne, for et flot beyonce inspireret look. Medfølgende er en g-streng i samme materiale. Lavet i 100% polyamid.

  Se alt vores frække lingeri fra Dreamgirl

  599,00 DKK
 • Leg Avenue - Bodystocking med røde tråde detaljer

  5 - Leg Avenue - Bodystocking med røde tråde detaljer

  Bodystock med røde tråde detaljer, åben hals i fint sort stof, som dækker helt for brysterne, men ellers er ret gennemsigtig. Dette vil gemme lidt til fantasien, hvor bodystocken i sig selv sidder stramt til kroppen og viser kvindekroppens flotte former. Stropperne er tynde Vis detaljer

  Bodystock med røde tråde detaljer, åben hals i fint sort stof, som dækker helt for brysterne, men ellers er ret gennemsigtig. Dette vil gemme lidt til fantasien, hvor bodystocken i sig selv sidder stramt til kroppen og viser kvindekroppens flotte former. Stropperne er tynde og har samme røde detaljer som selje bodystocken. Et mere klassisk og rent bud på en bodystock til den dominerende kvinde.

  Produktet fra Leg Avenue, er klassisk og rent, som ofte går igen fra dette mærke.

  Bodystocken er lavet af 95% Polyester 5% elastan og skal vaskes i hånden.

  Pris: 279,00 DKK

  Specialpris: 199,00 DKK

 • Cottelli Collection - Blonde sæt m. åben g-streng og BH m. snordetaljer

  6 - Cottelli Collection - Blonde sæt m. åben g-streng og BH m. snordetaljer

  Frækt og erotisk blonde lingerisæt med tynde remme, som femhæver og indrammer kroppens flotte former på en erotisk måde. Sættet består af en halterneck BH med mulighed for, at fjerne blonden og blotte brystet samt en bundløs string trusse. Åbningen i trussen går op fora Vis detaljer

  Frækt og erotisk blonde lingerisæt med tynde remme, som femhæver og indrammer kroppens flotte former på en erotisk måde. Sættet består af en halterneck BH med mulighed for, at fjerne blonden og blotte brystet samt en bundløs string trusse. Åbningen i trussen går op foran, så den kan bæres under stimulation af klitoris samt under samleje. Sættet er designet i et gennemsigtigt blondestof, der kun dækker din krop delvist og giver et pirrende udsyn. Sættet er lavet i 100% polyamid.

  99,00 DKK
 • Leg Avenue - BH og hofteholder i sort m. g-streng

  7 - Leg Avenue - BH og hofteholder i sort m. g-streng

  Frækt hofteholder sæt i tre dele bestående af: En trekants BH med snordetaljer ved brystet, en bred hofteholder m. hægtelukning og strømpeholdere og en matchende g-streng.

  Lavet i 97% nylon og 3% spandex

  Vis detaljer

  Frækt hofteholder sæt i tre dele bestående af: En trekants BH med snordetaljer ved brystet, en bred hofteholder m. hægtelukning og strømpeholdere og en matchende g-streng.

  Lavet i 97% nylon og 3% spandex

  409,00 DKK