Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker
foo
World
Discount
Sort by

Vi anbefaler ascending
_key: position

Vi anbefaler descending

Navn A-Z
_key: name

Navn Z-A

Billigste
_key: price

Dyreste

Ny ascending
_key: created_at

Ny descending

Bestseller ascending
_key: bestsellers

Bestseller descending

Per page
 • Cloneboy Vibrator - Lav din egen dildovibrator

  1 - Cloneboy Vibrator - Lav din egen dildovibrator

  Hvad kan cloneboy vibratoren?

  Lav en tro kopi af din egen penis, med en kraftfuld vibrator i midten. Du vil aldrig blive jaloux på dine kærestes vibrator igen, da den er støbt præcis efter din egen penis. I pakken er der alt, hvad du behøver for at lave en tro kopi af din penis o Vis detaljer

  Hvad kan cloneboy vibratoren?

  Lav en tro kopi af din egen penis, med en kraftfuld vibrator i midten. Du vil aldrig blive jaloux på dine kærestes vibrator igen, da den er støbt præcis efter din egen penis. I pakken er der alt, hvad du behøver for at lave en tro kopi af din penis og der er nok støbemasse til en penis op til 20 cm og 4 cm i diameter i stiv tilstand. I pakken medfølger en udførlig manual på engelsk, der vil hjælpe dig igennem hele processen, derudover er der handsker, støbeform, støbemasse, vibrator og hvad du ellers skal bruge undervejs. Det eneste du skal tilkøbe er et AA batteri.

  Hvordan bruger jeg cloneboy vibratoren?

  Her er en kort guide til, hvordan støber din egen cloneboy vibrator, læs den mere udførlige guide i den tilhørende manual.

  1. Sørg for at din penis er erigeret og hold erektionen med den tilhørende penisring.
  2. Bland støbemassen med vand og sørg for at der ikke er nogen klumber i
  3. Indsæt penis i støbeformen og hæld støbemassen ned i formen.
  4. Lad støbemassen tørre, inden du trækker penis ud, så har du selve formen til afstøbningen
  5. Hæld silikonemassen ned i formen, brug spartlen til hjælp
  6. Indsæt vibratoren i formen inden silikonen størkner og sørg for at den nederste del af vibratoren er synlig, så du kan indsætte batterier og tænde for den
  7. Lad silikonen størkne, inden du hiver den ud af formen.

  Herefter har du en tro kopi af din egen penis, som din partner kan bruge og nyde, enten alene når du er udenbys, eller i sengen sammen med dig. Det er altid en god idé at bruge en smule vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren og sørg for at rengør den med en rengøringsspray eller en våd klud med mild sæbe.

  Hvem bruger cloneboy vibratoren?

  Cloneboy vibratoren er lavet til vaginal brug, da den ikke har en "stopper", til anal brug. Det er ofte en sjov fødselsdagsgave eller andet til din partner og især hvis hun er ny indenfor vibratorer, da du ikke behøver at være jaloux på hendes vibrator mere, da den er ligeså lækker som den ægte varer, både form og størrelse. Det ekstra pift er den kraftfulde vibrator, der sørger for en rar oplevelse for din partner, også når du ikke er hjemme. Den er perfek til par leg og forspil.

  Wink, her er et lille tip...

  Sørg for at læse manuale grundigt inden du begynder, da det gerne må gå lidt hurtigt, når du først er igang med at håndtere silikonen og støbemassen, eventuelt kan du spørge en god kammerat, eller din partner om hjælp, så du er sikker på at du gør det hele korrekt. 
  Det er en rigtig god gave idé til din partner, både hvis du er mand og kvinde, da det er noget som i begge kan nyde rigtig godt af... 

  Pris: 349,00 DKK

  Specialpris: 299,00 DKK

 • Bageform penis

  2 - Bageform penis

  Skal du have stillet din sult? Denne antracitfarvet kageform er formet som en stor 27 cm lang penis fremstillet af hvidblik med non-stick belægning. En kageform, der giver anledning til misundelse hos de fleste mænd. Kan også benyttes som isform eller til budding. Vis detaljer
  Skal du have stillet din sult? Denne antracitfarvet kageform er formet som en stor 27 cm lang penis fremstillet af hvidblik med non-stick belægning. En kageform, der giver anledning til misundelse hos de fleste mænd. Kan også benyttes som isform eller til budding.
  59,00 DKK
 • Hjemmesko med penis

  3 - Hjemmesko med penis

  100% Polyester hjemmesko. Man kan ikke rigtig undgå at smile over disse hjemmesko med en penis oven på. Kan evt. gives som gave.

  Vis detaljer

  100% Polyester hjemmesko. Man kan ikke rigtig undgå at smile over disse hjemmesko med en penis oven på. Kan evt. gives som gave.

  79,00 DKK
 • Agurkedildo m. sprøjtefunktion

  4 - Agurkedildo m. sprøjtefunktion

  Denne agurk er lavet som en sjov gave til en polterarbend eller som en sjov dildo dig og din partner også kan nyde godt af. Dildoen er lavet i phthalatfri PVC plastik og er 25 cm lang i det hele. Under det grønne låg gemmer sig en naturfarvet dildo med nubrede detaljer på siden og et hovede, der kan opsuge fors Vis detaljer

  Denne agurk er lavet som en sjov gave til en polterarbend eller som en sjov dildo dig og din partner også kan nyde godt af. Dildoen er lavet i phthalatfri PVC plastik og er 25 cm lang i det hele. Under det grønne låg gemmer sig en naturfarvet dildo med nubrede detaljer på siden og et hovede, der kan opsuge forskellige former for væsker, der derefter kan sprøjtes ud. 

  Dildoen kan med fordel bruges samme med en smule glidecreme, og du kan nemt rengøre den med vand og sæbe, du skal bare sørge for at den kan tørre, så den også er tør indeni. Du kan også bruge en lille smule rengøringsspray der er lavet til rengøring af sexlegetøj så du er sikker på at den er 100% ren.

  Du kan bruge agurken med og uden låg og den er lavet primært til vaginal brug.

  Se hele vores udvalg af dildoer

  Se hele vores udvalg af sjove ting til polterarbender og fødelsdage

  49,00 DKK
 • Ring for Sex klokke

  5 - Ring for Sex klokke

  Rød metal ringeklokke med teksten "Ring for Sex"

  Vis detaljer

  Rød metal ringeklokke med teksten "Ring for Sex"

  39,00 DKK