Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker
foo
World

Filter

Farve
Mærke
Pris
Sorter
Discount
Sort by

Vi anbefaler ascending
_key: position

Vi anbefaler descending

Navn A-Z
_key: name

Navn Z-A

Billigste
_key: price

Dyreste

Ny ascending
_key: created_at

Ny descending

Bestseller ascending
_key: bestsellers

Bestseller descending

Per page
 • Liquorice Dip – Tre-pak anale plugs m. sugekopfod BESTSELLER

  1 - Liquorice Dip – Tre-pak anale plugs m. sugekopfod BESTSELLER

  Liquorice dip er en tre-pak, der indeholder tre anale plugs i tre forskellige størrelsesniveauer. Perfekt til dig, der godt kan lide anal leg og godt kan lide at prøve noget nyt indenfor dette. I pakken er der:

  1 stk. lille plug, der er god til begyndere eller som opvarmning til de større plugs, denne m&ari Vis detaljer

  Liquorice dip er en tre-pak, der indeholder tre anale plugs i tre forskellige størrelsesniveauer. Perfekt til dig, der godt kan lide anal leg og godt kan lide at prøve noget nyt indenfor dette. I pakken er der:

  1 stk. lille plug, der er god til begyndere eller som opvarmning til de større plugs, denne måler 10,5 cm. i længden samt diameter på 1,5-2 cm.

  1 stk. mellem plug med smalt skaft. Måler 12,7 cm i længden og ca. 2,5 cm. i diameter.

  1 stk. stor plug med bredt hoved. Måler 15,2 cm. og er mellem 2-4,8 cm. i diameter, alt efter hvor på pluggen du måler.

  Alle tre plugs har en bred fod med sugekop funktion, der kan sættes fast på plane flader i for eksempel badeværelset og derefter betjenes uden hænder. Alle tre plugs er lavet i phthalatfrit jelly materiale, der gør dem meget bløde og rare at bruge. Du kan med fordel bruge en vandbaseret glidecreme til anal brug, så pluggen glider nemmere og har en blød overflade.

  Pluggene er gode er perfekt til begyndere, da der er mulighed for at øge størrelsen på dine plugs efter du er blevet mere fortrolig med anal stimulering. Du kan bruge dem alene eller sammen med en partner og der er også mulighed for at sætte din plug fast i en harness, så du kan bruge den som en strap-on anal dildo. Rengør altid dit sexlegetøj med efter brug, da analt legetøj tiltrækker mange bakterier. Det kan du gøre med vand og en mild kropssæbe, eller med rengøringsmiddel, der er lavet til rengøring af erotisk legetøj.

  189,00 DKK
 • You2Toys - Sex Talent dobbeltdildo

  2 - You2Toys - Sex Talent dobbeltdildo

  Phthalatfri dobbelt dildo i jelly materiale, med en smal og en bredere ende. Dobbeltdildoen er perfekt til dig, der er nybegynder indenfor dobbeltdildoer, da den ikke er så voldsom som mange andre dobbeltdildoer. Dildoen er 29 cm lang og har en diameter imellem 2-3 cm. alt efter hvilken ende du bruger. Dildoen kan bruges alene el Vis detaljer

  Phthalatfri dobbelt dildo i jelly materiale, med en smal og en bredere ende. Dobbeltdildoen er perfekt til dig, der er nybegynder indenfor dobbeltdildoer, da den ikke er så voldsom som mange andre dobbeltdildoer. Dildoen er 29 cm lang og har en diameter imellem 2-3 cm. alt efter hvilken ende du bruger. Dildoen kan bruges alene eller sammen med en partner, hvor den med sit brede hovede og åredetaljer, vil kunne stimulere skede eller anus, alt efter behov.

  Dildoen kan med fordel benyttes sammen med en vandbaseret glidecreme og rengøres nemt med vand og sæbe eller med en rengøringsspray lavet til sexlegetøj.

  Se hele vores udvalg af dobbeltdildoer

  99,00 DKK
 • Fun Factory - Bootie Begynder Analplug TESTVINDER

  3 - Fun Factory - Bootie Begynder Analplug TESTVINDER

  Hvad kan bootie?

  Denne fætter er en utrolig effektiv analplug, der kommer i flere størrelser, fra dig der gerne vil prøve kræfter med analleg for første gang til dig, der er vant til frække lege. Pluggen er nem at indsætte og har en blød overflade, der med en Vis detaljer

  Hvad kan bootie?

  Denne fætter er en utrolig effektiv analplug, der kommer i flere størrelser, fra dig der gerne vil prøve kræfter med analleg for første gang til dig, der er vant til frække lege. Pluggen er nem at indsætte og har en blød overflade, der med en smule vandbaseret glidecreme gør den ekstra blød og behagelig. Bootie har en stopper for enden, da sørger for at den den bliver hvor den er og har en svag krumning, der gør at den stimulere hver en nerve bagi. Bootie kommer i to forskellige farver, i tre forskellige størrelser (S, M og L) og er testvinder i flere tests.
  Small er det en originale Bootie, til begyndere og måler 7,5 cm. i sin fulde længde og har en diameter på 2,3 cm.
  Medium måler 9,3 cm. i længden og har en diameter på mellem 1,7 og 3,5 cm.
  Large er den største af slagsen og måler 11,1 cm. i længden og mellem 1,9 og 4 cm. 

  Hvordan bruger jeg bootie?

  Denne plug er meget nem at bruge, men vi anbefaler altid at hvis du aldrig har prøvet analt legetøj før, så prøv først roligt med en finger bagi, for at mærke hvordan det føles. Vi anbefaler også at du bruger small versionen ved førstegangs brug. Når du føler dig klar, så brug en smule vandbaseret glidecreme og put et par dråber på den lille plug. Indfør den så den buede form går bagud mod ryggen, eller hvordan det føles bedst for dig. Du kan lade den sidde eller du kan forsigtigt eksperimentere med at føre den ind og ud, så det føles rart. Husk altid at rengør dit sexlegetøj efter brug, specielt når det har været brugt analt, da der ofte sidder mange bakterier bagi.

  Hvem bruger bootie?

  Bootie er et unisex produkt, så det kan bruges af alle, der godt kan lide at eksperimenterer med det anale. Bootie Small er som før nævnt speciel god til begyndere, mens de mere erfarne kan få stor glæde af bootie medium eller large, enten som supplement til andet legetøj eller til "opvarmning" til andet legetøj. Bootie kan også nemt bruges til par, der godt kunne tænke sig at prøve kræfter med analsex.

  Wink, her er et tip...

  Bootie er et ideelt parlegetøj, da den kan benyttes under samleje af den ene eller den anden part. Under samleje vil den der har bootie i sig, kunne mærke stødene ekstra voldsomt, da pluggen føles ekstra meget. Du kan også have pluggen siddende bagi som du lyster for at tænde dig selv ekstra, da den følger dine bevægelser og giver konstant stimulering, så bliver en tur ud måske en smule sjovere....

  149,00 DKK
 • King Cock - Realistisk Stor Dildo m. Sugekopfod 23 cm.

  4 - King Cock - Realistisk Stor Dildo m. Sugekopfod 23 cm.

  Denne frække og yderst stimulerende herre vil uden den mindste tvivl skabe glæde i soveværelset. Der er kredset Vis detaljer

  Denne frække og yderst stimulerende herre vil uden den mindste tvivl skabe glæde i soveværelset. Der er kredset for detaljerne, hvor både de 23 cm og de realitisk udseende boller giver dig den ægte fornemmelse. Sugekoppen gør det ydermere muligt at variere brugen og kun fantasien sætter grænser. Dildoen er lavet i blød silikone. så husk at bruge en god vandbaseret glidecreme for den fulde oplevelse. 

  Se hele vores udvalg af dildoer

  359,00 DKK
 • Nexus - Revo 2 prostata vibrator AWARD VINDER

  5 - Nexus - Revo 2 prostata vibrator AWARD VINDER

  Nexus revo 2, er so, navnet antyder et revolutionerende stykke legetøj til mænd. Produktet er perfekt til stimulering af mandens p-punkt, også kaldet prostata punkt, samt mellemkødet. Den farveneutrale vibrator har 5 vibartionsniveauer (lav, medium, høj, stigende og pulserende) og 2 rotationsniveauer, d Vis detaljer

  Nexus revo 2, er so, navnet antyder et revolutionerende stykke legetøj til mænd. Produktet er perfekt til stimulering af mandens p-punkt, også kaldet prostata punkt, samt mellemkødet. Den farveneutrale vibrator har 5 vibartionsniveauer (lav, medium, høj, stigende og pulserende) og 2 rotationsniveauer, der sørge for at ramme prostata helt perfekt, i cirkulære bevægelser. Denne vibrator er anal og er lavet efter mandens anatomi, den er lavet i hudægte silikone og er genopladelig (oplader medfølger) samt stænktæt, hvilket betyder at den kan rengøres med vand og bruges i bruseren, men kan ikke tåle at blive nedsunket i vand. Brug altid vandbaseret glidecreme til silikone produkter. Rengør med rengøringsmiddel lavet til sexlegetøj eller med vand og en mild sæbe. Måler 14,5 cm den indsættelige del og 12,7 cm. på mellemkødsvibrations-stykket, diameteren er ca. 3 cm.

  Se hele vores udvalg af anal vibratorer til mænd

  OBS: USB oplader medfølger, men vil du oplade vibratoren i et strømstik, skal du tilkøbe en adapter til USB oplader. Sådan en har du også ofte liggende derhjemme til fx. din telefon, tablet eller computer.

  969,00 DKK
 • LELO Smart Wand - Magic Wand Large TESTVINDER

  6 - LELO Smart Wand - Magic Wand Large TESTVINDER

  Hvad kan LELO smart wand large?

  LELO’s smart wand er både i utrolig høj klasse hvad angår effektivitet og design. Vibratoren har 8 forskellige vibrationsmønstre og meget anvendelig til massage af ømme muskler, da denne vibrator er kendt for at kunne vibrere kraftigtigere e Vis detaljer

  Hvad kan LELO smart wand large?

  LELO’s smart wand er både i utrolig høj klasse hvad angår effektivitet og design. Vibratoren har 8 forskellige vibrationsmønstre og meget anvendelig til massage af ømme muskler, da denne vibrator er kendt for at kunne vibrere kraftigtigere end andre produkter på markedet og kan bruges over hele kroppen. Vibratoren har samtidig et meget fleksibelt og bøjeligt hoved, der gør det muligt at stimulere meget målrettet. Derudover er selve håndtaget let bøjet, hvilket , der gør, at vibratoren ligger godt i hånden og er nem at styre. Vibratoren er lavet af medicinsk silikone, der føles rigtig godt på huden. Designet gør den endvidere vandtæt og kan derfor også nydes i badet samtidig med, at den er let at gøre ren. Vibratoren holder, fra fuldt opladet, i 2 timer, hvorefter den kan genoplades. Oplader medfølger.

  Hvordan bruger jeg LELO smart wand large?

  Vibratoren tændes på siden af håndtaget, hvor du også skifter mellem de 8 forskellige vibrationsmønstre samt regulerer vibrationsstyrken på +/- knappen. Denne vibrator baserer sig på LELO’s SenseTouch teknologi, hvilket betyder at vibrationerne, fra et af de 8 vibrationsmønstre, intensiveres når vibratoren rammer huden og vil altid vibrere med højeste styrke, når den rammer huden. Her kan du selv skrue ned således at den rammer huden med en blidere vibrationsstyrke. Hvis du vil skifte mellem SenseTouch og manuelt brug, hvor du selv bestemmer vibrationsstyrken, skal du blot holde den midterste knap inde i 3-5 sekunder.

  Hvem bruger LELO smart wand large?

  Denne vibrator er specielt egnet til at skabe en mere personlig og intim spa-oplevelse og kan derfor bruges af alle, der ønsker at forkæle sig selv eller sin partner. De mere blide vibrationer er perfekt til de par der ønsker at udforske hinanden hvorimod de kraftige vibrationer kan bruges til at stimulere mere målrettet af de par, der ved hvad de vil have.

  Wink, her er et lille tip...

  Du kan med fordel tage denne magic wand med i badet, hvor du alene eller med din partner kan eksperimentere med de forskellige vibrationer og skabe et nyt klimaks for den perfekte helkropsmassage. LELO har også lavet en medium wand, til dig, der gerne vil have en wand i en lidt mindre størrelse.

  Pris: 1.329,00 DKK

  Specialpris: 1.119,00 DKK

 • You2Toys - Strap on sæt i 4 dele

  7 - You2Toys - Strap on sæt i 4 dele

  Strap-on sæt i 4 dele, der består af:

  1 stk. harness, med justérbare stropper
  1 stk. 15 cm g-punkts dildo (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 16 cm. lang naturformet (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 15 cm. smal naturdildo (1,5-2,5 cm i diameter) lavet til anal penetrering

  Sættet er lavet i holdb Vis detaljer

  Strap-on sæt i 4 dele, der består af:

  1 stk. harness, med justérbare stropper
  1 stk. 15 cm g-punkts dildo (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 16 cm. lang naturformet (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 15 cm. smal naturdildo (1,5-2,5 cm i diameter) lavet til anal penetrering

  Sættet er lavet i holdbar PVC plastik, der gør dildoerne bløde og behagelige at have på.

  Du ifører dig nemt selve harnessen, som du kan tilpasse i siderne med de justérbare stropper og indsætter den dildo, som du foretrækker i hullet på din harness. Brug en god vandbaseret glidecreme for at få den mest behagelige oplevelse ud af det. Rengør dildoerne og selve harnessen efter brug, med vand og sæbe eller rengøringsmiddel lavet specielt til sexlegetøj. 

  Denne strap-on kan bruges af par, der gerne vil have et mere pikant twist i deres forhold, og er også meget velegnet til lesbiske par, der gerne vil prøve kræfter med strap-on, men ikke er helt klar over, hvilken form for dildo, der foretrækkes. Da sættet har tre forskellige dildoer, vil du og din partner helt sikkert ikke komme til at kede sig.

  Se hele vores udvalg af strap-on dildoer

  349,00 DKK
 • LELO Ella – Dildo med G-punkts stimulator

  8 - LELO Ella – Dildo med G-punkts stimulator

  Hvad kan Ella?

  Ella er designet til at give dig den perfekte G-punkts massage samtidig med, at du kan bruge den mere spidse ende som en almindelig dildo. Den er fremstillet i medicinsk silikone og har en dejlig silkeblød og behagelig overflade samtidig med, at den er fast og kan derfor g Vis detaljer

  Hvad kan Ella?

  Ella er designet til at give dig den perfekte G-punkts massage samtidig med, at du kan bruge den mere spidse ende som en almindelig dildo. Den er fremstillet i medicinsk silikone og har en dejlig silkeblød og behagelig overflade samtidig med, at den er fast og kan derfor give en meget målrettet stimulation. Ella er vandtæt og rengøres nemt, hvor LELO’s rengøringsspray anbefales.  

  Hvordan bruger jeg Ella?

  G-punkts dildoen føres op, hvor du skal bevæge den i let stødende bevægelser ind mod dit G-punkt. Dildoens hoved passer perfekt til den kvindelige anatomi og giver en rigtig god effekt.

  Hvem bruger Ella?

  Ella kan både bruges af nybegyndere såvel som øvede, da denne G-punkts dildo sagtens kan bruges som almindelig dildo også og er derfor perfekt til at udforske sig selv og sine lyster med. I forhold til G-punkts massage skal der lidt erfaring til i forhold til at ramme de helt rigtige steder

  Wink, her er et lille tip....

  Denne G-punkts dildo er også rigtig god som almindelig dildo og kan med fordel bruges sammen med en klitoris vibrator. 

  379,00 DKK
 • You2Toys Double strap-on - Naturfarvet strap-on m. dobbeltfunktion

  9 - You2Toys Double strap-on - Naturfarvet strap-on m. dobbeltfunktion

  Fræk dobbelt strap-on, der giver både dig, der bærer selen og dig der modtager en fantastisk oplevelse. Den store del måler hele 19 cm. og har en diameter på 2,6-4,6 cm., mens den lille indsættelige del måler 13 cm. og har en diameter på 2.8-3.7 cm. Ved hvert stød, vil d Vis detaljer

  Fræk dobbelt strap-on, der giver både dig, der bærer selen og dig der modtager en fantastisk oplevelse. Den store del måler hele 19 cm. og har en diameter på 2,6-4,6 cm., mens den lille indsættelige del måler 13 cm. og har en diameter på 2.8-3.7 cm. Ved hvert stød, vil du kunne mærke dildoen inde i dig og skabe ekstra nydelse for begge parter. Kan bruges både analt og vaginalt og kan vendes efter ønske. Lavet i TPR materiale, og har frække åredetaljer og glans.

  Se hele vores udvalg af Strap-on

  Se hele vores udvalg af legetøj fra You2toys

  289,00 DKK

De bedste sexlegetøj til Same Sex

Om du er heteroseksuel eller homoseksuel, så har vi Sexlegetøj der matcher dine præferencer. Vi har sexlegetøj specielt udviklet til Same Sex samleje. Så er du i et forhold mand og mand eller kvinde og kvinde, så kan du finde et sexlegetøj til dig og din partner på vores webshop, som I med garanti vil have stor fornøjelse med. Tag et kig på vores top 10 Gay sexlegetøj, som giver dig vores webshops bedste bud på et godt sexlegetøj til same sex forhold og samleje.

Specielt til mændene har vi den prisvindende NEXUS REVO 2 – Prostata vibrator, som er fremstillet i blød forførende silikone og som er specielt designet til mandens anatomi. Du vil kunne stimulere din prostata og mellemkød på samme tid, hvilket naturligvis vil give dig en utrolig intens og langvarig orgasme. En prostata vibrator er fantastisk at bruge sammen med et godt onani produkt.

Vi forhandler også den evigt alsidige par vibrator i form af LELO Smart Wand – Magic Wand, som er baseret på hudkontakt. Den kraftige vibrator kan give dig flere fantastiske oplevelser og kommer i et stilrent og flot design – men behøver ikke skjule dette sexlegetøj under sin seng – Så smukt er designet.