Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

We Vibe

We-Vibe blev etableret i 1996 og er kendt verden over for deres prisvindende sexlegetøj til par som bla. består af We-Vibe Unite Par Vibrator Med Trådløs Fjernbetjening. We Vibe er Kendetegnet ved det perfekte supplement under samleje da det nemt kan bruges på samme tid så kvinden får stimuleret klitoris og g-punkt. Samtidig bliver manden også stimuleret af vibrationer ved penis. Hvis du overveje at købe en We-Vibe anbefaler vi altid den nyeste model da du får det bedste vibratorier og materiale.

Alle produkter


We Vibe
05796370000
We Vibe
1038006900
We Vibe
1037012010
pjur
1100101900
We Vibe
1038004900
We-Vibe Nova Dobbelt Vibrator
769,00 kr
769,00 kr
We Vibe
50949
We-Vibe Bond - Vibrerende Penisring
899,00 kr
899,00 kr

We-Vibe til stor nydelse

Billig We Vibe

Her hos winkwink sørger vi at gøre alle vores produkter så billige som muligt. Vi sætter også en stor dyd i at gøre de mærker af høj kvalitet billige.

Sådan at du også kan få fat i billige We Vibe produkter her på winkwink. Vi håber du finder et billigt we-vibe produkt her på siden.

Det kunne være når vi har et af vores mange udsalg på we vibe. Hold gerne øje med denne side for det næste gode tilbud på we vibe.

Så lover vi at lave gode rabatter og servere dig med billig we-vibe tilbehør til din samling.

Hvad er så meget bedre ved We Vibe? 

Kort fortalt adskiller We Vibe adskiller sig fra andet par sexlegetøj ved at kunne bruges under samleje og/eller med en App så hun kan have We Vibe inde i sig mens manden kan styre det fra sin smartphone.

På den måde kan det bruges sammen eller på tværs af lande som er en revolutionerende og ny måde at bruge sexlegetøj sammen. We Vibe findes i mere end 50 lande og har gang på gang vundet priser for både vibrationer som stimulere både i skeden, kiltoris og penis ved brug.

Tilsvarende er gældende for materiale og design som er blevet bedre og bedre for hver ny model der er blevet lanceret.

I dag i en størrelse som gør at de fleste kvinder vil opleve maksimal nydelse og manden stadig vil føle der er plads til ham samt vil opleve nydelse fra vibrationer. 

We Vibe er genopladelige.

We-Vibe's par produkter er også alle genopladelige og vandtætte som gør at du både tager hensyn til miljøet og kan bruge det i badet. 

WeVibe Touch og Tango

Udover de kendte par produkter har WeVibe også lavet nogle rigtig gode klitoris og g-punkts vibrator til kvinder.

De bliver stadig mere og mere populære og de mest kendte er Touch og Tango som begge er vandtætte og i lækkert silikone matriale som er behageligt for huden.

De er også alle genopladelig så du får taget hensyn til miljøet.

WeVibe eller We Vibe eller we-vibe

Som en lille sidenote kan det blive en smule forvirrende. WeVibe selv proklamere logo og angiver det skrevet som ét enkelt ord.

Men skriver det ofte i eks internetadresser som we-vibe, altså med et mellemrum signifikeret med bindestregen. Det er øjensynligt nok også grunden til at folk ofte skriver WeVibe med mellemrum: We vibe.

Selvom det kan være forvirrende er det blot vigtigt at huske på at kvaliteten og produkternes brugervenlighed er den selvsamme uanset hvilken måde du foretrækker at angive mærket på.

We Vibe her et lille tip..  

We Vibe's App hedder "We-Connect" og du kan selv lave dit eget program så du kan indstille det præcis til det der virker bedst for dig!

Det virker til de fleste nyere Smartphones. Som en sexshop er We Vibe virkelig et sexlegetøj til par vi er glade for da vi gang på gang får positive tilbagemeldinger.

We Wibe ...?

Vi har som en lille ekstra sidenote endda kunder der skriver til os med følgende notation: We Wibe, WeWibe eller We-wibe.

Der er vi simpelthen kede at at måtte meddele at det ville We-Vibe altså ikke lige være med til :)

Men vi håber du finder nogle lækre produkter alligevel.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.