Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

We-Vibe

We-Vibe (12)

12 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

12 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

We-Vibe blev etableret i 1996 og er kendt verden over for deres prisvindende sexlegetøj til par som bla. består af We Vibe 4+ App Par Vibrator. We Vibe er Kendetegnet ved det perfekte supplement under samleje da det nemt kan bruges på samme tid så kvinden får stimuleret klitoris og g-punkt. Samtidig bliver manden også stimuleret af vibrationer ved penis. Hvis du overveje at købe en We-Vibe anbefaler vi altid den nyeste model da du får det bedste vibratorier og materiale.

Hvad er så meget bedre ved We Vibe? 

Kort fortalt adskiller We Vibe adskiller sig fra andet par sexlegetøj ved at kunne bruges under samleje og/eller med en App så hun kan have We Vibe inde i sig mens manden kan styre det fra sin smartphone. På den måde kan det bruges sammen eller på tværs af lande som er en revolutionerende og ny måde at bruge sexlegetøj sammen. We Vibe findes i mere end 50 lande og har gang på gang vundet priser for både vibrationer som stimulere både i skeden, kiltoris og penis ved brug. Tilsvarende er gældende for materiale og design som er blevet bedre og bedre for hver ny model der er blevet lanceret og er i dag i en størrelse som gør at de fleste kvinder vil opleve maksimal nydelse og manden stadig vil føle der er plads til ham samt vil opleve nydelse fra vibrationer. 

We-Vibe's par produkter er også alle genopladelige og vandtætte som gør at du både tager hensyn til miljøet og kan bruge det i badet. 

We Vibe vibrator Touch og Tango

Udover de kendte par produkter har We-Vibe også lavet nogle rigtig gode klitoris og g-punkts vibrator til kvinder. De bliver stadig mere og mere populære og de mest kendte er Touch og Tango som begge er vandtætte og i lækkert silikone matriale som er behageligt for huden. De er også alle genopladelig så du får taget hensyn til miljøet.

Wink her et lille tip..  

We Vibe's App hedder "We-Connect" og du kan selv lave dit eget program så du kan indstille det præcis til det der virker bedst for dig! Det virker til de fleste nyere Smartphones. Som en sexshop er We Vibe virkelig et sexlegetøj til par vi er glade for da vi gang på gang får positive tilbagemeldinger.