Anmeldelser Sexlegetøj

Den bedste vibrator i 2021

Bedste vibrator i 2021

Hvad er egentlig den bedste vibrator i 2021? Det har vi sat os for at undersøge og derfor skrive denne guide til dig. Før vi går rigtig i gang er det vigtigt at vide at der findes virkelig mange typer vibratorer. Det kan derfor nogle gange virke en anelse uoverskueligt at finde ud af hvad der netop passer til dig. Eksempelvis findes der g-punkts vibratorer som stimulere g-punktet inde i skeden, klitoris vibratorer som stimulere klitoris og området omkring, rabbit som i princippet er en kombination af de 2 osv.

Der findes så mange forskellige vibratorer og de har alle hver deres fordele og ulemper.

Her får du den BEDSTE indenfor hver kategori:

Bedste g-punkts vibrator

g-punktetEn g-punkt vibrator er til dig som vil have stimulering og vibrationer i skeden ved g-punktet og omkring. En G-punkts vibrator er en rigtig populær type vibrator da det er en god klassiker. Hvis man er til g-punkts stimulering er den jo selvfølgelig oplagt.

Men hvad er så den bedste g-punkts vibrator anno 2021? Det er et godt spørgsmål, for du kan se på det på mange måder. I vores optik handler det om at finde en som har den helt rigtige stimulering. Samtidig skal den være fremstillet i et godt materiale samt til en fornuftig pris. Men hvor skal man så egentlig starte henne? Ja godt spørgsmål. Herunder et supergodt bud den bedste g-punkts vibratorer på markedet, der både passer perfekt til nybegynderen og den mere erfarne bruger. 

Bedste g-punkts vibrator - LELO Liv 2

Vi mener den bedste g-punkts vibrator er LELO Liv 2 – Dildo Vibrator med G-punkts stimulation. Vibratoren er perfekt til dig, der ikke har prøvet en G-punkts vibrator før. Den er udstyret med en let krumning, der gør den fantastisk til G-punkts stimulation. Den relative lille størrelse giver dig samtidig en effektiv og målrettet stimulation af dit g-punkt. LELO Liv 2 er fremstillet af blødt medicinsk silikone og føles meget behageligt og blødt mod din hud. Vibratoren har 5 forskellige vibrationsmønstre, der hver især har 6 forskellige vibrationsstyrker. 

LELO Liv 2 fåes i 2 farver Lilla, Lyserød og Blå. Alle farver er super flotte og passer godt med LELO’s eksklusive look. 

LELO Liv 2 har genopladeligt batteri og oplader medfølger.

Du kan finde LELO Liv 2 Dildo vibrator med G-punkts stimulation her

 

Bedste magic wand vibrator

smart wand vibrator den bedste med dame massørWands blev for første gang kendt den gang vi så de her kæmpe stor wands “Hitachi”. De blev virkelig populære da de var ekstremt kraftfuldt. Mange anser wands som en endnu mere powerfuld version af klitoris vibrator. Dog oplever mange kvinder så også at de næsten er for powerfulde. Det er derfor nok ikke den du skal starte med hvis det er din første vibrator.

Hvis du dog har mod på at give en Wand et forsøg, så læs vores bud på den bedste Magic Wand vibrator.

Vores favorit Wand Vibrator er den elegante Lelo Smart Wand. Den er virkelig en flot Wand og du får et høj kvalitets produkt.

Lelo Smart Wand er lavet af ABS, og er belagt i en luksus, silkeblød, kropsikker silikone. Du kan købe den i 3 forskellige farver. Sort, lilla og hvid. Wand’en er stiv, men den har en forholdsvis fleksibel hals, hvilket betyder ekstra komfort under brug.

smart wand vibrator den bedste

Silikonen er phalatfri og føles silkeblød, hvilket giver en blidere og mere luksuriøs følelse, når du bruger din Lelo Wand.

Smart Wand måler 22,8 cm og omkredsen i vibratorens hoved måler 13,3 cm. Omkredsen variere og indsnævres og er slank ved håndtaget som gør den rigtig ergonomisk. Vibratoren vejer en 155 g, som er en tilpas vægt for en vibrator.

Smart Wand er en genopladelig vibrator, så du ikke behøver bekymre dig om, at kabler kommer i vejen eller at du skal købe batterier. Den leveres med en oplader, og kræver kun 2 timer til en første fuld opladning. En fuld opladning giver dig ca. 2 timers brug afhængigt af den indstilling du benytter.

Lelo Smart Wand kommer med en hukommelsesfunktion. Dette betyder, at næste gang du tænder vibratoren, starter den med samme indstillinger for mønster / hastighed, som du havde indstillet sidste gang du brugte den. Dette er super smart hvis du har en favorit indstilling.

Med smart rejselås

Vibratoren er forsynet med en rejselås, som gør det muligt at låse vibrationerne, så den ikke ved et uheld kan rammes og tændes i din bagage (som de fleste nok vil være foruden). For at låse Smart Wand skal du blot holde plus- og minusknapperne nede i 5 sekunder (indtil lysene slukker) og din Smart Wand bliver låst. Du gentager den samme proces for at låse din Smart Wand op.

Wand’en er rimelig stille og vil generelt være dæmpet under en dyne og derfor ikke blive hørt gennem en lukket dør. Det giver dog en vis lyd, og jeg vil anbefale lidt lys baggrundsstøj, hvis du skal være helt diskret 😉 Endelig er det godt at vide, at Lelo Smart Wand i modsætning til de fleste andre wands, kommer med 8 forskellige vibrationsmønstre og er 100% vandtæt, så den kan nydes i badet.

Afslutningsvis er det vigtigt at nævne at den har SenseTouch som kan nemt kan aktiveres. Det betyder at den automatisk stopper når den ikke er i kontakt med din hud. Det kan fx være du tager en pause i et par sekunder og ikke vil slukke den, men blot ligge den til side og her er SenseTouch super smart!

Du finder LELO Smart Wand Vibrator HER

 

 

Bedste klitoris vibrator

Bdste klitoris vibrator 2021 - satisfyer pro 2 vibrator

Klitoris vibratorer har de senere år været den mest populære vibrator type. Det skyldes at de fleste kvinder oplever orgasme via klitoris og derfor er det nærliggende at give sig i kast med sådan en “fætter”. Det kan dog være svært at vælge en klitoris vibrator, hvis man gerne vil finde en, hvor der nærmest er orgasme garanti på produktet.

Den bedste klitoris vibrator anses som værende en vibrator som er god at holde på og som kan vibrerer de rigtige steder på klitoris. Det giver dig de bedst mulige forudsætninger for at finde en vibrator med orgasme garanti.

Satisfyer Pro 2 er ikke som almindelige vibratorer. Den stimulerer nemlig din klitoris ved hjælp af trykbølger. Trykbølgerne vil give dig en ny og uforglemmelig oplevelse – du er stort set sikret tilfredsstillelses garanti med denne klitoris vibrator. 

De to kraftfulde motorer virker uafhængig af hinanden og du får derfor et hav af forskellige kombinationsmuligheder af lækre vibrationer og stimulerende trykbølger. 

Satisfyer Pro 2 er lavet af 100 % ftalatfrit medicinsk silikone. Den er også vandtæt og vibrerer ganske fint under vand. Derudover kommer den med sin egen USB oplader, så du nemt og enkelt kan oplade den efter brug. 

Du får virkelig meget for pengene med denne fantastisk klitoris vibrator som koster under 300,- og det er sjældent du får en vibrator der stort set har orgasme garanti.

Du finder Satisfyer Pro 2 Klitoris Vibrator Her

 

Bedste rabbit vibrator

bedste rabbit vibrator i hele 2018Hvem husker ikke Sex and The City, hvor der var et helt afsnit om rabbit vibratorer. Siden 90’erne har rabbit vibratorer været den rette vibrator for mange kvinder.

Det smarte ved rabbit vibrator er at den både stimulere klitoris og g-punkt på samme tid. Så hvis det vild med begge dele og leder efter en effektiv vibrator til onani, er det nærliggende at give den et forsøg. 

Den bedste rabbit vibratorer er i vores øjne Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator. Denne vibrator har to motorer, én ved klitoris stimulationen og én i dildoen. De virker uafhængig af hinanden, så du har mange kombinationsmuligheder og kan indstille hastigheder og mønstre, præcis som du ønsker. Derudover er der også mulighed for at designe dine egne mønstre i den medfølgende Satisfyer Connect App (Appen virker sammen med flere Satisfyer produkter)

Bedste rabbit vibrator - satisfyer mono flex

Satisfyer Mono Flex har mange gode egenskaber – for det første har den en indføringslængde på 11,5 cm.  Den er 100% vandtæt, hvilket gør det utrolig nemt at rengøre. Derudover er den USB genopladeligt. Sidst men ikke mindst, så er denne rabbit vibrator lydsvag, så du ikke skal bekymre dig om vibratoren lydniveau.

Du kan få Satisfyer Mono Flex i flere forskellige elegante farver. Så er der noget for enhver smag. Du kan vælge mellem farverne hvid – rosa og rød. Uanset hvilken farve du vælger, så får du et fantastisk produkt som vil give dig mange fantastiske stunder.

Du finder Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator her 

 

Bedste vibrator-æg (trådløs)

Et vibro æg er virkelig et populært par sexlegetøj, men, hvilket vibrator æg er det bedste vibrator-æg? Det har vi selvfølgelig også undersøgt. Et vibrator æg er den perfekte vibrator som kan bruges sammen. Så kan manden tage kontrollen med en fjernbetjening som styrer æggets vibrationer. Kvinden kan så have ægget i skeden til stor pirring for begge parter.

Fx er det blevet virkelig populært at prøve det af når man er på restaurant eller andre offentlige steder. Det kan nemlig være en pirrende, sjov og anderledes oplevelse. Den kan naturligvis også bare blive brugt derhjemme, men vi har oplevet hos winkwink, at mange af vores kunder har lyst til at købe et vibro æg til det formål.

Nå men hvilket vibrator æg er så det bedste af sin slags?

Bedste vibrator æg - LELO LYLA 2Bedste vibrator æg - LELO LYLA 2

Vi mener, at det bedste vibrator æg (trådløst) er LELO LYLA 2 Vibrator Æg. Ægget er fuld af vibrationer og kan bruges til både g-punkts stimulation, stimulation af klitoris og mellemkød. Den innovative SenseMotion teknologi fungerer på to måder, hvor begge er forbundet med fjernbetjeningen. Du kan regulerer vibrationsstyrken ved at holde fjernbetjeningen vandret for blid stimulation og vippe den ned for at øge vibrationsstyrken. Derudover kan du også styre vibrator æggets vibrationer ved hjælp af fjernbetjeningens bevægelser. Ønsker du at styre vibrationerne på gammeldags manér kan du styre vibrationerne på selve vibrator ægget, når fjernbetjeningen ikke benyttes. 

Vibrator ægget virker ved hjælp af et genopladeligt batteri og har 6 forskellige vibrationsstyrker. 

Vibrator ægget er lavet af kropsikkert silikone og føles derfor behagligt og blødt mod din hud. Derudover er vibrator ægget 100% vandtæt. LELO LYLA 2 har et meget stilfuldt design, findes i 3 flotte farver Sort, Lyserød og Lilla og passer godt til LELO’s eksklusive look. 

 

Du kan finde LELO LYLA 2 Vibrator Æg her

 

Bedste luksus vibrator

I de sidste 10 år er der kommet mange flere luksus vibratorer, efterhånden som markedet udviklede sig. Forbrugeren ønsker højere og højere kvalitet. Det er især mærker som Fun Factory og Lelo, der har gjort dyrt sexlegetøj interessant. Det skal selvfølgelig også hænge sammen med kvaliteten, og det er de virkelig lykkedes med.

Bdste luksus vibrator LELO Sona Cruise 2

De dyreste Luksus vibratorer kan koste op mod 80.000 kr! Men er du ikke villig til at betale så meget for en vibrator, så har vi et bud på en vibrator som er mindst ligeså god og med orgasme garanti.

Her vil jeg anbefale en super god vibrator som teoretisk set faktisk ikke er en klassisk vibrator. Den vibrerer nemlig ikke, men stimulerer i stedet.

Det er LELO SONA Cruise 2, som fungerer ved hjælp lydbølger, der  stimulerer din klitoris på en blid og nænsom måde. Den nye teknologi gør det muligt at tilfredsstille dig selv, helt uden berøring og adskiller sig derfor fra en normal vibrator.

Det er en sand luksusvibrator i den forstand, at den kan mere end mange andre vibratorer og ligger blandt de mest anerkendte luksus vibratorer.

Køb LELO SONA Cruise 2 Opladelig klitoris stimulator her

 

Bedste mini vibrator

Vibratorer fås i alle størrelser i dag, og her vil vi fokusere på de helt små, der er lette at tage med eller gemme sig i skuffen, uden at nogen vil lægge mærke til det.

Der er nok mange, der er usikre på, om man faktisk kan få en minivibrator med orgasme -garanti. Vi har tidligere på winkwink lavet en række tests, hvor kvinder testede, hvilken vibrator de betragtede som den bedste minivibrator. Her kom Rocks off minivibrator i toppen!

Hvis du leder efter en lille smart vibrator, som er billig og stimulerer klitoris, så er Rocks off – Classic waterproof mini bullet vibrator 80 mm den helt rigtige til dig!

Minivibratorerne er typisk ikke stærke nok til at få dig til opnå orgasme. En anden ting du skal tage højde for er, at jo blødere et legetøj er, jo flere vibrationer absorberer det. Så hvis du leder efter noget med stærk vibration, skal du kigge efter noget med en hård overflade.

Fordi RO-80 mm er lille, er det svært at bruge den til meget mere end klitoris stimulation, men takket være dens hårde overflade og kraftfulde vibrationer, er den effektiv til at give orgasmer.

Find Rocks off’s bedste mini vibrator HER

 

Bedste budget vibrator i 2021

den bedste vibrator til prisen i 2018

Hvis du gerne vil have hænder på en vibrator som spiller, men som er super budgetvenlig, anbefaler vi You2Toys – LadyFinger Vibrator.

Denne klitorisvibrator er rigtig fin, hvis du skal ud og købe din første vibrator, og den skal koste under 100,-. LadyFinger måler 13,5 i længden og 3,5 cm i diameter og har en trinløs vibrationsstamme, der gør det let at skrue op, afhængigt af den intensitet, du ønsker.

Vibratoren er lavet i god falatfri ABS og er selvfølgelig kropssikker.

Vi synes, det er et godt bud på en superbillig vibrator til dig, der leder efter den bedste vibrator til prisen i 2021.

Du kan dog sagtens finde endnu bedre vibratorer. Hvis du er villige til at lede efter vibratorer, der er lidt dyrere, så kan du finde nogle der ligger mellem 100 til 200 kr. 

Jeg håber, at du fandt guiden nyttig og nu har et bedre ide om hvilken type vibrator du er mest interesseret i, og hvor du kan finde dem. Hvis ingen af ​​dem passer til dine behov, kan du altid kigge forbi vores vibratorkategori og kigge efter de bedst sælgende. På den måde går du ikke helt galt i byen når du skal vælge din kommende vibrator.

Find Lady Finger fra You2Toys HER

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vibrator
Author Rating
51star1star1star1star1star

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar