Andet

Clone A Willy – Den fulde guide til afstøbning af din penis

Dette er en generel guide der søger at afdække alle kendte facetter og mærker indenfor kunstig penis. Læs derfor altid instruktionen på dit specifikke produkt inden du begynder på processen.

Det er populært som aldrig ført med en kunstig penis, men før du kaster dig ud i en afstøbning af penis er der nogle ting du skal være opmærksom på, derfor har vi hos Winkwink lavet en guide til dig med de mest gængse faldgruber når det kommer til peniskopi.

Med en kunstig penis har du muligheden for beholde det bedste fra din bedste mandlige ven til evigt mindre. Som mand har du mulighed for at give din partner gaven som bliver ved med at give. Du vil aldrig blive træt af at have givet din elskede en kunstig penis.

Clone-A-Willy originale kopi penis’erOriginal CLone A Willy

Tip: Brug gerne en penisring under støbelse af Clone-A-Willy formen – på den måde er du sikret at din erektion holder til hele processen.

Clone-A-Willy: Den originale

Den originale variant af Clone-A-Willy. Har du altid drømt om at have din penis foreviget? og endda tilføre vibrationer? Den originale variant er det du leder efter. Den originale kopi penis er en bestseller af en grund. Den originale version er i flot lys tone, den minder meget om hvad de fleste danske mænd render rundt med.

Clone-A-Willy: Den originale er et produkt gennemsyret af høj kvalitet. Den er fri for: ftalat, latex og den er allergivenlig.

Køb den originale Clone-A-Willy her

jet black udgave af Clone-A-WillyClone a willy: Jet Black

Nogle siger: Once you go black, you never go back – andre siger: Sort slanker. Hvilken af dem der er sand skal vi ikke kloge os på. Men du har nu mulighed for at overraske en du holder af, med en sort kopi penis.

Den sorte variant har altid været en favorit blandt mange. Det er der mange grunde til, for det første er det en fantasi for mange at have samleje med en sort person. Rigtig mange synes ligeledes, at sort bare er den pæneste af de gængse hudfarver på markedet.

Clone-A-Willy: Jet Black er fri for ftalater, den er lavet af giftfri silikone.

Clone-A-Willy: Med testiklertestikler

Giv din kopi-penis et testikulært præg. Med testikler til din Clone-A-Willy får din nye dildo et realistisk præg. Det er vores erfaring, at dildoer med testikler sælger rigtig godt, fordi mange godt kan lide at det er lidt realistisk. Med en kunstig penis inkl. testikler bliver det ikke mere realistisk.

Clone-A-Willy med testikler er en kende mere kompliceret end den normale. Derfor har producenten også valgt at medføre en udførlig manual. Så kan alle være med.

Clone A Willy: Med testikler er 100 % medicinsk testet silikone. Den er fri for ftalat og latex.

Tip: Har du hverken penisring eller hjælper ved hånden kan du med fordel bruge en autoerotisk video, der er lidt af enhver smag på internettet.

medium tone clone-a-willyClone-A-Willy: Medium Tone.

Giv din kunstige penis et sydeuropæisk look med denne spændende variation. Er du lidt mørkere i huden end den gennemsnitlige dansker i vinterhalvåret? Og søger du maksimal realisme? Så er det denne variaton du skal have fat i. Denne variation kan også udbygges med en vibrator.

Medium-farve udgaven af Clone-A-Willy

Sådan laver du sjov en kopi af din penis

Clone-A-Willy: Glow in the Darklysimørket

Hvis der er en ting der kan toppe en normal Clone-A-Willy er det nok en der lyser i mørket. Tænk det som en gave, modtageren ikke kan andet end lægge mærke til, hver eneste dag, fordi den simpelthen lyser op og gør opmærksom på sig selv.

Clone-A-Willy: Glow in the dark er kropsvenlig og produceret i USA efter høje amerikanske kvalitetskrav.

Tip: Har du ikke en penisring kan du rekruttere en hjælper. Det kan være din kone, kæreste eller gode ven som kan give en hånd med.

Chokolade Clone-A-Willy

Clone A Willy: Chokolade

En chokoladeafstøbning af din penis – kan du finde på en sjovere gave til din partner? Hele processen er den samme som med den originale, den er bare lavet i chokolade.
Chokoladeversionen kommer desværre ikke med vibrator indbygget.

Clone-A-Willy med chokolade er fremstillet af mælechokolade.

Clone-A-Willy: Chokolade er produceret i USA og er en helt genial gave til valentinsdag.

Cloneboy vibrator: Klassens frække dreng.cloneboy-dildo1

I bogstaveligste forstand! Cloneboy udfordrer Clone-A-Willys tæt-på-monopol status med et vinderprodukt.

Cloneboy har taget udfordringen op med markedslederne ved at lave en enkelt version af penis afstøbning. Dvs. at der altså ikke er så mange at vælge mellem. Til gengæld er det et produkt der tilbyder hele pakken, både vibrator og brugervenlighed.

Tip: Brug gerne en penisring under støbelse Cloneboy – på den måde er du sikret at din erektion holder til hele processen.

Tøv ikke – køb din næste Cloneboy i dag

Afstøbning af penis – Historien bag:

Historien bag Clone-a-willy er efterhånden rigtig lang – den har været på markedet i over et årti. Derfor har de også perfekteret de forskellige afstøbninger for at skabe den perfekte oplevelse for både støber og modtager. Clone-a-willy er kendte for deres rigtig fede silikone materiale som deres penis afstøbning bliver lavet af.

Lav din egen dildo: Research

Inden du kaster dig ud i penis afstøbning skal du holde dig for hovedet hvad du egentligt har brug for. Er det en alminde penis kopi eller skal det være med vibrator. Der er nemlig gode muligheder for begge ting.

Kopi pik med vibrator er på det seneste blevet ret populære og det med god grund. Det er jo næsten bedre end den ægte vare, da denne ikke kan vibrere. Ligeledes skal du være opmærksom på hvilket materiale din penis kopi bliver lavet af – silikone er her det oplagte valg som rigtig mange er glade for.

Hvorfor afstøbning af penis?

Der kan være rigtig mange grunde til at en lav selv dildo er en god ide.

For det første er en penis afstøbning en ideel måde at holde gang i et langdistanceforhold. En transportabel penis kopi er ideelt til at gøre det hele lidt mere personligt for jer der ikke ses så tit. Ligeledes er en penis afstøbning en god måde at give de frække skype sessioner en mere personlig vinkel.

Nogle mænd er ikke trygge ved sexlegetøj – og med god grund, hvis man ikke har prøvet det før kan det sagtens virke skræmmende, eller endda nedværdigende. Derfor er denne mulighed en oplagt måde at introducere sexlegetøj til jeres spirrende sexliv på lagnerne.

Clone-a-willy: Fremstillingen.

Med en lille smule forbedredelse vil Cloneboy processen ingenlunde være besværlig. Alt du skal bruge er tålmodighed og… ja… en penis. Selv i disse tider er der faktisk ting, som kvinder ikke kan klare alene.

Det er en god ide lige at ligge en smule avispapir ud der, hvor du har tænkt dig at lave din peniskopi. Avispapir er i hvert fald et must-have, hvis du har tænkt dig, at lave den et sted hvor der er tæpper på gulvet. Nu skal penis indsættes i røret og der skal laves en negativ kopi af hans ædlere dele. Derfor skal der tilføres vand til den medfølgende støbeblandingen der medfølger dit “lav din egen dildo” sæt. Det kan være en fordel at benytte en erigeret penis til din lav selv dildo, ellers kan det blive en kort fornøjelse.

Willywilly

Lav din egen dildo – Første skridt!

Der skal laves en negativ kopi af herrens penis for at der kan laves en kopipenis. Derfor skal du benytte det støbepulver der er til stede i pakken. Det blandes ved at tilføre vand til mixet og røre godt rundt. Mixen er bestemt ikke farlig og i Clone-A-Willys tilfælde er det faktisk lavet på en base af tang – så det er helt “au natural”, derfor er det naturligt nok slet ikke skadeligt for huden.
Herefter indsættes penis i blandingen i 90 sekunder og herefter har du en afstøbning af penis.

Clone-a-willy – andet skridt.

Når du har lavet en afstøbning af penis er det tid til at kopiere din diller. Med langt de fleste mærker, herunder både Cloneboy og Clone-a-Willy er det mulig bare at hælde silikonemassen i efterfølgende. Herefter er det vigtigt at du lader dit mesterværk stå og størkne – det skal helst være over natten, men det KAN svinge meget alt efter hvilket mærke af kunstig penis du har fat i.

Når den har stået natten over er det muligt at frigøre pik afstøbningen fra formen og den er klar til brug!

Lav din egen dildo – med vibrator

Ønsker du at din nystøbte penis skal kunne vibrere er dette også en mulighed mange steder. Clone-a-willy fåes således også med vibrationsfunktion.

Proceduren med at lave en kunstig penis med vibration er meget den samme som den der er beskrevet ovenfor. Der skal således stadig laves en negativ kopi af din penis og tilføres silikonemasse. Herefter

Giv en lav selv dildo – for sjov!

Kopier din diller og du har den perfekte gave til et polterabend eller en fødselsdag hos drengene. Måske din bedste ven skal giftes og du er bange for, at i kommer til at glide fra hinanden. Det kan være at I er en hel flok drenge der mangler en maskot til jeres camp på Roskilde Festival, det kan også være, at du bare gerne vil have årets gave med til pakkeleg – Clone-A-Willy har uendelige muligheder.for sjov og ballade.

Hold fokus på temperaturerne.

Følg instruktionerne, siger de 25 grader, så forsøg at hold den på 25 grader. Siger de 30, så 30. Vigtigheden af temperaturen er ikke alfa og omega, men de står der af en grund. Grunden er, at jo højere temperaturen er, jo hurtigere størkner materialet hvormed du laver din penisform. De fleste foreskriver 2-3 minutter, men er vandet for koldt kan det hurtigt tage længere tid. Det kan være lang tid at flage på fuld stang, specielt hvis der hverken er penisring, autoerotik eller en hjælper tilgængelig.

Clone your willy – som paraktivitet

Fremstillingen af en peniskopi kan være en sjov aktivitet for den voksne del af familien og en sjov måde at lave en DIY projekt sammen. Det kan også bruges som forspil, som afsked (i langdistanceforhold). Det er garanteret ikke svært og der er grinegaranti. Det er ligeledes en god måde at få lukket din bedre halvdel med i kanen efterfølgene. Så vedkommende har noget “at sammenligne med”.

Clone A Pussy – Afstøbning af vaginaVajayjay

Der vil give deres mænd et minde for livet.

Skal du på forretningsrejse? Måske du skal studere et semester i udlandet eller lignende? Så er en kopi af din vagina den perfekte afskedsgave til manden der venter trofast på dig derhjemme – så ved han hvad han kan se frem til når i mødes igen. Clone-A-Pussy er desværre ikke beregnet til brug ved onani, men er en ren visuel oplevelse.

Tip: Inden brug kan det være en fordel lige at trimme de nedre regioner, hvis hårerne er blevet lidt lange.

Sådan kloner du din vagina: Mix støbepulveret med vand og hold det op mod din vagina, gerne medens du sidder på en stol. efter 2-4 minutter (alt efter temperatur). Efterfølgende kan du fylde den negative afstøbning op med silikonen, vent 24 timer og vupti – da har du en kopi af dit kæreste eje.

Interesseret? Tryk her og køb Clone A Pussy

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar