Anmeldelser Parforhold Sexlegetøj

3 langdistance interaktivt sexlegetøj til par i langdistanceforhold

bedste interaktivt par vibrator til langdistanceforhold

Den favre verden af sexlegetøj har taget en helt nye og fantastisk drejning, med vidunderligt næsten futuristisk langdistanceforhold. Med disse skønne produkter kan i nemt pleje det intime, selvom i er langt fra hinanden. Nogle af produkterne, vil endda næsten give fornemmelsen af at kunne mærke hinanden selvom i ikke er i samme rum eller samme side af jordkloden.

sexlegetøj selv når man er adskilt og langt fra hinanden

Selv for den erfarne bruger af sexlegetøj kan det være svært at finde ét som passer godt til par, der lever langt fra hinanden. Det er også en svær disciplin. At finde sexlegetøj, som både kan bruges alene, men samtidig sammen med din partner?

Der er så mange muligheder, vi har dog i listen herunder fundet 5 gode idéer til par der lever i langdistance forhold og ønsker at bruge sexlegetøj ‘sammen’.

Listen er er lang over forskelligt legetøj. Den bliver heller ikke kortere ved at forsøge sig med Google. Derfor følte vi også det var på sin plads med en samlet oversigt over de 5 absolutte topkandidater.

Dette sexlegetøj er som sagt beregnet til langdistance ‘sex’ fordi sexlegetøjet er interaktivt. Det betyder at han kan mærke, hvad hun gør, og omvendt.

Hvordan virker langdistance interaktivt sexlegetøj?

Interaktivt sexlegetøj giver dig og din partner eller elsker, mulighed for at være sammen intimt selvom i ikke er fysisk i samme lokale.

lang distance forhold

Eller for den sags skyld i samme atmosfære. Med bluetooth, apps og internettet giver disse smarte voksen produkter jer mulighed for at nyde hinanden nærvær på en mere intim måde.

Nogle af produkterne gør underværker for både mænd og kvinder.

Listen af oplagte produkter til par i langdistanceforhold

Endnu mere interessant er det faktum at de fleste af disse produkter kommer med inkluderet patenteret og afgørende materiale der gør oplevelsen meget mere realistisk.

Derudover har disse produkter, pba. den lidt højere pris, også et væld af muligheder, hvad angår vibrationsmønstre, styrke og hastigheder.

interaktivt sexlegetøj parforhold

Ja, dette fremtidsorienterede legetøj er kommet langt siden hænder og fingre var det eneste tilgængelige.

Det er selvfølgelig ikke alle produkter der er lige oplagte til forhold på lang afstand. Det er ej heller alle produkterne som er skabt med samme omhu, ømme og passion for at skabe det bedste produkt. Prisen er som oftest også en indikator på netop dette, samt kvaliteten af materialet i produkterne.

Der er heldigvis skarp konkurrence mellem de forskellige producenter, hvilket betyder at du som ofte vil få nogle utrolig skønne produkter til vanvittigt gode priser – fordi de presser prisen ned og skærper kravene til, hvad et godt produkt er.

De 3 bedste på markedet

Jeg har som ekspert på området, altid undersøgt produkter med den største omhu og skepsis. Jeg accepterer ikke at købe noget forkert, og vil gøre alt i min magt for, at du heller ikke ender med det forkerte produkt til dig og din kæreste.

interaktivt sexlegetøj til par

Det er bare altafgørende når i er på hver sin side af kloden (eller måske bare bor i Aarhus og København).

Nu har vi haft vores sexlegetøjstestere til at teste alle produkterne, og selvom de er en smule trætte af at blive beordret fra hinanden for at udføre testene, så tror vi det har affødt et super testresultat.

Opstillingen og rangeringen er selvfølgelig ikke repræsentabelt for alverdens langdistance sexlegetøj. Alligevel har vi dog udvalgt de bedste kandidater og testet dem op mod hinanden.

1. KIIROO – Onyx og Pearl interaktivt Par Sæt

kiiro trådløs dildo og fleshlight til par

KIIROO er hurtigt gået hen og blevet det absolut mest kendte produkt til par indenfor voksen legetøj og interaktive pocket pussy og vibrator sæt.

kiiroo interaktiv pocket pussy med dildoMærket startede originalt som producent af medicinske produkter, og skiftede senere hen til at producere sexlegetøj. Nu har de så formået at lave én af de mest kendte produkter i denne specifikke kategori, med en af de mest anerkendte teknologier indenfor interaktivt sexlegetøj til par.

Sættet kommer med en vibrator og en pocket pussy (onani produkt til mænd) som ‘taler sammen’ og interagerer i real tid. Det betyder at dine bevægelser vil din partner kunne mærke! Det er super frækt.

Selvom produktet mangler mulighed for at interagere som andre lignende produkter, som eksempeltvist onaniprodukter fra FLESHLIGHT eller lignende, så er det bare en sikker vinder.

 • Den vandt da også blandt vores sexlegetøjstestere!

“En fantastisk oplevelse”

trådløs langdistance interaktivt sexlegetøj

Det er ikke få roser vi har fået, testerne har været ellevilde for at prøve produktet. Forventningerne har været høje, men det lyder som om de er blevet mødt…

“Jeg har det som om jeg har levet i fremtiden, for en kort stund”

Udover at være et fantastisk brand  (og to fantastiske produkter) til par, så kommer KIIROOs produkter også med en lang række kvaliteter til singler. Du får både adgang til høj-kvalitets sex-videoer (populært kaldet porno, men det er lidt et fy-fy ord), chat-rum og meget mere!test kiiro anmeldelse interaktivt sexlegetøj

Tilbehør: Med deres populære produkter følger både “tasker” og opbevaringsenheder samt en række forskellige glidecreme test, som man kan bruge med produktet.

Produktet koster mindre en FLESHLIGHT Launch (FLEHSLIGHTs svar på en pendent til et interaktivt produkt, hvor de sælger en “automatisk motor” til mandens onani produkt).

Typiske produkter er dog prissat en smule laver end KIIROOs, men det er der samtidig også bare en god grund til – KIIROOs produkter er og bliver bare nr. 1. Og deres par-sæt her er ingen undtagelse.

Samlet får du:

 • Rimelig pris
 • Sublim performance
 • Ingen software opdateringer
 • Nem at sætte op og bruge

Score: 9 ud af 10 stjerne

Prisniveau: medium-højt

Find produktet HER

Kiiroo


2. We-Vibe Sync – Parvibrator m. trådløs Fjernbetjening og App-styring

we vibe par langdistance vibratorWe-Vibe-4-sync par vibrator til langdistance forholdDenne lille anordning er en ren og skær rockstjerne. Specielt når man tænker på, at den faktisk har halvt så mange funktioner som mange af de andre produkter til par langt fra hinanden.

We-Vibe Sync passer perfekt til par – no doubt. Med en fantastisk kraftig motor og forskellige vibrationsmønstre, som er lette at styre, så giver produktet virkelig kraft for kontanterne.

Omvendt er det også bare lidt mere end én vibrato, som virker på lange afstande, når ma dykker ned i de mange funktioner.

We-Vibe 4 syncSync kostter meget mindre end dens kære brøde og søskende i bluetooth/trådløs kategorien mens dens begrænsninger, hvad angår afstande selvfølgelig kan være en smule irriterende.

Produktet er lavet af standard medicinsk silikone, uden umanerlig meget fokus på overfladebehandlinger eller variationer i overfladen.

Produktet er holdbart, har en kraftig motor, og alle pengene værd.

Den kommer derudover ikke med alt muligt fancy pancy ekstra udstyr –  måske vigtigt at vide, hvis det har stor værdi for dig.

Samlet får du:

 • Stabilt produkt
 • Afsindig godt prisniveau vs. kvalitet
 • Kraftig vibrator-motor
 • Produkt med gode muligheder for også at bruge samtidig

Score: 7 ud af 10

Prisniveau: medium-lavt

Find den HER


3. Jive 2-i-1 G-punkts vibrator & vibratoræg

trådløst over internettet og lange afstande

jive par vibrator til forhold på lange afstandeDette skønne produkt er også en lille herlighed fra vores bekendte: We-Vibe fra før.

På mange måder egentligt det samme produkt. Denne har dog nogle fordele og ulemper, som ikke findes hos Sync.

Den kan med fordel styres via. én app af din partner på distance, og når i ikke er direkte sammen.

Fordelen ved netop dette produkt, er at det også indkludere en slags trådløs skedeæg – “det kan være rart med lidt ‘fylde’ når han nu ikke er der” – udtaler én af vores objektive testere.

Modsat Sync er denne også en smule mere komfortabel for kvinden. Da den sidder bedre oppe og har en tyndere forbindelse ud til klitoris delen, som giver et behageligt fit når du går med den.

Samlet får du:

 • Et fjernstyret skedeæg din partner styrer
 • Behagelig vibrator, du kan have oppe i ‘dagligdagen’ med din partner
 • Nem og overskuelig app funktion der giver din partner fuld kontrol
 • Komplet vandtæt produkt

Score: 7 ud af 10

Prisniveau: lavt

Find den HER


Sådan vælger du bedst en interaktiv og langdistance vibrator til par

regler for udvalget af interaktive og trådløse vibratorer og sexlegetøj til parNu har vi gennemgået 3 produkter, som vi mener var de bedste kandidater af de testede produkter. Nogle har vi undladt at skrive om, fordi vi mener – det er bedre at komme med anbefalinger, fremfor at afskrække dig fra andre produkter eller rangere en lang række produkter.

De produkter vi har rangeret kan samtidig en smule forskelligt, og er derfor den bedste kandidat i hver sin underkategori. Den første er f.eks. klart det bedste interaktive sexlegetøj, mens nr. 2 også er rigtig god par vibrator, til når i endelig er sammen igen og slutteligt er de sidste produkt (Jive) en pris-bevidst vinder til langdistance forholdet.

Hvordan har vi i øvrigt udvalgt kandidater til testen? Jo. Vi havde en række parametre, vi valgte ud fra, for at sikre de bedste til testen. 5, for at være helt præcis:fordele og ulemper i anmeldelse af par sexlegetøj til distanceforhold

 1. Allergene frit og af rigtige materialer: Vi havde en fuldstændig udelukkelsesmetode overfor produkter, som ikke var lavet af de bedste materiale. Andet vil vi simpelthen ikke anbefale!
 2. Godt ekstraudstyr: De valgte produkter skulle have ekstra udstyret i orden. De duer ikke at fjernbetjeninger, apps eller lignende ikke er i orden, hvorfor ekstraudstyret også skulle leve op til en hvis kvalitets-standard.
 3. Rimelighed i pris: Det kan ikke ‘betale sig’ (høhø) at bruge alt for mange penge på udstyr. Alle produkter over 2000 kr. er derfor blevet afskediget inden test. Selvom nogle af produkter er dyre, så har vi blandt andet vurderet om de eks. tilbyder 2x produkter, som eks. vores nr. 1 kandidat: KIIROO.
 4. Nok features: Det var vigtigt, at det var lidt at lege med i produkterne. Derfor havde vi også en klar forventning, om at produkterne ikke blev kedelige i længden. Nok vibrationsmønstre, hastigheder og nok ekstra udstyr eller andre tilføjelser.
 5. Kvalitet over kvantitet: Den hemmelige og gyldne middelvej mellem rimelig i prisen, til også, aldrig, at gå på kompromis og vælge den helt billige. Trådløse produkter under 300 kr. er bare en skam og burde forbydes. De giver dig mere hovedpine end glæde (og orgasmer).

Vi håber du finder de produkter du søger.

Tag et kig på alle interaktive, trådløse og app-styrede par-vibratorer HER

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar