Anmeldelser Romantik Sexlegetøj

De frækkeste sex spil – sexkort, sexterninger og sexbrætspil

Mangler du inspiration i forholdet og er klar at introducere nye lege så er svaret her. Sex spil kan være med til at nedbryde barrierer og kan være en rigtig god gave til din partner. Der skal prøves nye ting og etableres et rum af tryghed med mulighed for at udvide repertoiret. Hvis man er i tvivl om første skridt så er der her tænkt på dette fra starten af og det er med til at gøre det nemt og lækkert at prøve nye ting.

Du skal bare følge spillets regler og lade dig rive med af stemningen. Det kan være befriende at ikke skulle tænke så meget over hvad der skal til at ske. Der er mange spil og der skal afprøves før man finder det helt rigtige at gå i gang med. Udvalget spænder fra det næsten jomfruelige til det lidt vildere i blid bondage. Der er ikke risiko for at blive slået hjem, der er fokus på leg og dialog. Gevinsten ved at slå en sekser kan kulminere i nyfunden ekstase. Terninger har aldrig været sjovere.

Sex kortspil

Kompakt løsning til parforhold

50 Positioner til Bondage Kortspil til Par

50 positions bdsm kort

Her er spillet der kan bringer lidt ekstra krydderi til hverdagen hvis man er interesseret i bondage. Det anbefales at have bondage udstyr eller almindelig ting der kan bruges, som slips, halstørklæder eller bælter. Altså, brug hvad der giver mening i legen – det handler om opdagelsen af din partners behov og pleasure points. Det er en dans mellem overgivelse, spænding og pirring der gør bondage til en ideel udvidelse i soveværelset eller hvor man lige har lyst. Den frække leg med partneren kan give mere intimitet og fornyelse af hvad man kan og har lyst til med sin partner. Spil skal generelt være med til at gøre det simplere at fordybe sig i sin partner. Som hovedregel handler bondage om at kende hinandens grænser og spille lige op til linjen jo sikrere man bliver på hinanden. Her er det måske som ny en hjælp at have nogle kort ved hånden der kan inspirere til ny leg og udvide hvad man allerede kan.

Kama Sutra Spillekort

kama sutra spillekort

Hvis du har prøvet de fleste stillinger med din partner og søger efter noget nyt, kan dette være et spil for dig. Der er 54 forskellige positioner inklusiv 9 joker kort, så der er mange timer af frække udfordringer til dig og din partner her. Det er en idé at varme op i kroppen inden, så man kan komme ud nogle stillinger som man måske ikke lige plejer at lave. Når man så først er varm så er det bare give sig tid til enten at prøve så mange kort som muligt eller prøve hvor lang tid man kan holde et af kortene. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan få ud af disse kort. Selve spillet har den samme størrelse som et sæt spillekort så det er noget man kan have med sig overalt og enten lige se et kort og måske foreslå til sin partner hvad man kan give sig i kast med når man kommer hjem fra de daglige gøremål.

Sex brætspil

Truth or dare braetspilTruth or Dare Brætspil til Par

Sandhed eller konsekvens er en gammel klassiker, men her er den med et twist hvor den er beregnet til et eller flere par. Der medfølger en chip der afgør om det Truth eller Dare, man kan vælge at spille for point og aftale en lækker gevinst til vinderen. Det er lige til at gå til og man kan selvfølgelig altid springe en udfordring over hvis det bliver for friskt, men hvis du spiller for point bliver du trukket i point. Der skal være plads til at lave det man har lyst til selvfølgelig. Jo flere detaljer man besvarer spørgsmålene med jo sjovere bliver spillet.

Path to Pleasure Brætspil

path_to_pleasure_br_tspil_til_parTag på en opdagelsesrejse med din partner ved hjælp af path to pleasure brætspillet. Det starter blidt op og man får snakket om fantasier og kommer tættere på hinanden. Ligesom med en god historie skal der være en start, en kulmination af plot og en afslutning. Her er afslutningen at få de følelser man måske har fået forstærket, fornyet eller fordoblet til at eksplodere i en klimatisk afrunding på en rejse i forholdet. Der er alt fra små ting som at afklæde sig sensuelt overfor sin partner til at binde den ene partner fast, for til sidst at kulminere i en nær ekstatisk forløsning for begge parter.

You&Me Erotisk Brætspil

you_me_erotisk_br_tspil_til_parStart med at udfordre din partner til en leg med kærlighed og intimitet. Der er dog et twist, et dejligt twist, den der giver nydelse til den anden er den der får pointene. Så her kommer der et dilemma, hvem vinder? Den der giver eller den der modtager? Slå med terningen og find ud af hvem der bliver belønnet med opmærksomheden fra den anden. Der er tre udfald når man slår med terningen:

  • Hvis terningen lander på “You”, så tager den der ikke har slået “straffen”

  • Hvis terningen lander på “Me”, så tager den der har slået “straffen”

  • Hvis terningen lander på “?”, så er det op til den der har slået hvem der tager “straffen”

Den der tager “straffen” vælger et kort der passer til deres præferencer. Derefter udfører de den handling der står på kortet i så lang tid det tager timeglasset at løbe ud. Man kan dog godt tænkes  at blive grebet af stemningen og fortsætte i lidt længere tid, hvis stemningen er til det.

Køb You & Me

Lust Erotisk Brætspil

lust_erotisk_br_tspilTænd for stearinlysene og find dig til rette dette kompakte brætspil kan sætte gang i opdagelsen af din partner i en række frække lege som man bliver guidet igennem. Der er fire kategorier: romantik, sensualitet, kropssprog og elskov. Det starter blidt ud og man får startet rejsen mod et bedre forhold og samtidig lærer man noget om sin partner. Der skal gang i fantasierne og snakkes om hvor man kan komme hen i det intime med sin partner. Der skal udforsker de ting som måske ikke kommer op så tit, men som kan være et stort ønske for en af parterne. Når forløbet af designet kan generthed forsvinde lidt og med faste rammer er det nemmere at åbne sig op for nye oplevelser med sin partner.

I sin kompakte form der ikke fylder mere end to spil kort er den nem at have med og spille igen.

Få fat i Lust lige her

Erotiske spil

Sexlege med

Fifty Days of Play 

Kom fremad i forholdet

fifty_days_of_play_par_sex-spilUdforsk hinanden med 50 forskellige udfordringer, fra jomfruelig til blid bondage. Der er noget for alle niveauer, og man bestemmer jo selvfølgelig helt selv om man vil tage den ud til en grænse man ikke har prøvet før. Tag et kort om dagen og bliv overrasket, når sexlege strækker sig over længere tid kan man føle udviklingen i hvad man har fået opdaget.

Ligesom Anastacia skulle underskrive en kontrakt for at lege med Mr. Grey, så er det en idé at være afklaret på forhånd om hvad man vil være med til. Nogle af udfordringer kan godt tage lidt forberedelsestid, men det giver så også den ekstra nydelse at gennemføre den. Ideen er som sagt med det ene kort om dagen indtil man har været igennem de 50 konvolutter med udfordringer. Det kan enten gå hurtigt eller langsomt alt efter hvad man er til. Det er vigtigt at have det sjovt med det man laver, samtidig med at opdager nye sider af sin partner skal det aldrig føles som en pligt at gennemføre spillet og man kan tænde og slukke for det som man lyster det. En travl hverdag kan godt være en forhindring, men det er meget nemt at overkomme når man kan skemalægge lidt og få hjælp til det spontane.

Boxen måler 15 x 17 x 4 og vejer 310 gram.

Køb Fifty Days Of Play Her

Gør noget ved forholdet med Fifty Nights of Naughtiness Sexspil

Fifty games of naughtinessDu har måske prøvet at sexen er blevet rutine og du mangler gejsten til at blive ved med at udvide mulighederne. Frygt ikke det er sket før og der er svar. Alt efter erfaring og lyst til udforskelse. Der er løsninger der opfylder behovet for den blide begynder leg, men der er også sex lege til de mere erfarne der måske har overvejet lidt bondage. Intet er et must når man hengiver sig til sex spil og begge parter skal være klar på at have lidt fræk sjov med hinanden. Så er det her hvor fifty nights of naughtiness kan hjælpe jer videre i jeres måske nyfundne seksuelle renæssance. Med halvtreds forskellige kort der spænder bredt, bliver man udfordret og belønnet for vedholdenhed og fræk leg. Genfindelsen af hvad forholdet kunne byde på og kan komme til at byde på i fremtiden er hvad dette spil er med til at gøre for jer. Der skal sættes gang i udforskelsen af den intime og intense del af parforholdet.

Boxen måler 17 x 15 x 4 og vejer 310. Så den er nem at tage med på rejse eller et hurtigt weekend ophold.

Fifty Nights Of Naughtiness fåes lige her

Heart Full of Foreplay Erortisk Spil til Par

Heart full of foreplayNu er det her, spillet der tager hånd om forspil og gør det på en fræk og præcis måde. Spillet går ud på at en part fisker en opgave op og udfører den indtil den anden er tilfreds. Mist tidsfornemmelsen og få din partner til at være på nippet til at eksplodere. Tag tiden til at rigtig fokusere på forspil og fornemmelse for din partners krop og respons på stimuli. Pink er til hende, hvid er til ham og gul er for begge. Med 100 forskellige forskellige opgaver er der rigeligt med nydelse at sætte tænderne i. Spillet kommer i en lille æske så det er også en oplagt mulighed at tage det med når man er på farten og vil peppe forspillet op.

Kinky heart erotisk spilKinky Heart Erotisk Spil

Dette spil er til dig der ønsker at udfordre dig selv og din partner med frække lege. Der er 100 forskellige kinky seksuelle eksperimenter. Kommer der nye fantasier frem eller bliver i opdagelsesrejsende i det frække klimaks prægede spektrum af jeres forhold. Brug pincetten til fiske en udfordring op og kom i gang med udflugten til nye højder af seksuel opløftelse.

Se hvor langt i kan gå i jeres seksuelle samvær og få en nyfunden intimitet i forholdet.

Det kræver åbenhed og en god dialog at presse de grænser man har i et forhold og her kan Kinky Heart fra Tease & Please være med til at hjælpe nogle nye ideer. Et behov for nye input i soveværelset kan være en naturlig modning af forholdet.

Få søsat skibet til ønskeøen og sejl mod de sensuelle kyster i nydelseslandet. Kærtegn og kæl for din partner. Bliv ultra fokuseret på din partners behov og kom tættere og tættere på en fælles oplevelse i den intime sfære.

Sexterninger

Kom godt i gang med at opdage nye sider af din partner med sexterninger.

Kinky BDSM Sexterninger

sexterningerSkal der lidt ekstra krydderi i hverdagen så er disse terninger lige sagen. Det kan være startskuddet til en fræk BDSM session. Hvis ubeslutsomheden melder sig så er det rart at have noget hjælp. Man kan også med fordel tage terninger med på rejse og få den lille ekstra pirring af sin partner efter en dag med oplevelser kan man få nye oplevelser på lagnerne. Man skal dog huske at det kræver lidt udstyr som reb. Når man bruger terningerne er det en god idé at være i åben dialog omkring det skal udføres så man er sikker på at sikkerheden og nydelsen er på plads.

Kinky Sexterninger fås her

Terning m. sex positioner

Sex terningSkal der hygges med partneren så er denne terning lige sagen, med seks forskellige positioner er man hurtigt i gang. Terningen er stor og i skumgummi så man kan kaste rundt med den uden at være bange for at miste den eller andre tænkelige situationer hvor en terning kunne komme på afveje. Når man er klar og man vil overraske sin partner med en nem måde at prøve nye positioner eller bryde rutinen så er det her hvor terningen virkelig kommer i spil. Og så i modsætning til andre terninger er der ikke nogen mulighed for at blive slået hjem.

Rul med terningen lige her

Ikke et øje tørt med Sex spil

Selv om du har et fantastisk forhold, så kan dag til dag problemer gøre at sex falder på prioriteringslisten. Men heldigvis er det råd for det: Sexspil er med til at sørge for en gnist når man rammer lagnerne.

Uanset grunden bag dem så er seksuelle frustrationer meget normale og kan slide på selv det bedste forhold. Så hvis du holder af din partner og dig selv, så skal der arbejdes for at få dit sexlive tilbage på rette spor og bedre end nogensinde før.

Sexlege kan hjælpe at styre forholdet hen til der hvor der bliver hevet i lagnet og efter vejret.

Når der rigtig skal kræses for kæresten er det altid godt at udforske nye aspekter af den fælles seksuelle oplevelse. Der skal være plads til leg og udfoldelse i et delt rum af frigørelse og måske fastholdelse hvis spillet opfordrer til det.

Mulighederne er mange og måske er det lidt overvældende med alle de valg man har. Bliv ved med at prøve og nogle gange kan det være at man ikke rammer rigtig i første forsøg, men så er der kun en ting at gøre og det er at komme op på hesten igen.

Kommunikationen er vigtig når man går i gang med at udforske det legende element i det intime forhold. Der skal være fuldstændig tryghed før man rigtig kan overgive sig til ny form intimitet. God forståelse for hinandens grænser er hvad der er altafgørende for om man kan lykkes med erotiske spil. Det er en misforståelse at man fejler i sit forhold hvis man har brug for inspiration, når man har været sammen i et vist stykke tid så er det altid godt med fornyelse. Et forhold udvikler sig og det kræver vedligeholdelse at blive påhæftet til et større niveau.

Føler du også at gnisten er mindre end hvad den har været, der kan være mange årsager, men det er helt normalt og det kan være en idé at varme op for tanken og sex spil. Det er nogle gange opfindsomheden ikke helt kan følge med til lysten og her kan man så vælge at inddrage frække spil i legen med hinanden.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar