Anmeldelser

Anmeldelse: Vibepad 2 – Vibropude med Slikkefunktion

En sand orgasme fremkalder uden du skal røre en finger. Eller jo, tryk en enkelt gang eller to på fjernbetjeningen og så kan du slappe helt af. Altså lige indtil du vrider dig og stønner højt af en uimodståelig dejlige nydelse. Læs mere om Vibepad 2 herunder og læs også en tester anmeldelse af skønne Alvilda.

Hvad kan Vibepad 2?

Vibepad 2 er en innovativ vibropude med 2 anatomisk formede stimulations-buler. Den store bule har 7 forskellige slikke funktioner og den lille bølge har en varmefunktion, der kan varme dit underliv op. Den forkæler dermed både klitoris, vagina og anus hos kvinder og testikler og mellemkød hos mænd. Når du lige skal lave et enkelt eller to tryk så er det for at styre de 7 vibrationsmønstre og 7 slikkefunktioner samt regulere varmen som kan blive op til hele 55°C. Der er selvfølgelig tænkt på det hele med Vibepad 2 og derfor er det også en brugervenlige trådløse fjernbetjening der følger med. Fjernbetjeningen har en rækkevidde op til 10 meter. Du bliver altså med Vibepad 2 stimuleret med lækre vibrationer, varme og dejlige slik.

Bruger anmeldelse:

Jeg har haft fornøjelsen af at teste Vibepad’en, og når jeg siger fornøjelsen, så mener jeg det virkelig. Er du typen, der godt kan lide nydelse, men ikke gider arbejde for det? Så er denne sag et godt rigtig bud.

Du lægger den på eksempelvis en stol, tager plads og så er det ellers bare at justere vibrationerne med den lille, fine fjernbetjening, der følger med. Vibepad’en er vandtæt, så du kan tilmed tage den med i badekar, hvis du har sådan et.

Vibepad’en kan bruges af begge køn, men jeg har kun min egen erfaring med den, at tale ud fra. Den stimulerer både klitoris og vagina samtidig, så den leder dig lige ad ensmutvej til himmelen. Jeg er endnu ikke blevet snydt for nogle ekstremt dejlige orgasmer, så jeg tør roligt at anbefale den til andre også. Den kan vibrere ret kraftigt, og man kan nemt, via fjernbetjeningen, justere vibrationerne undervejs.

Man kan også inddrage Vibepad’en med en partner, hvis det skulle lyste, men den egner sig nu helt perfekt til aleneleg, især på de dage hvor man ikke gider mere end at skulle trykke på en knap, for
at opnå den maksimale nydelse.