Andet

Sexlegetøjstester Alvilda

sexlegetøjstester alvilda

Hvem er “sexlegetøjstester” Alvilda?

Jeg er en ung og frisk kvinde på 21 år. Til daglig arbejder jeg på et bosted, hvilket jeg er meget glad for. Jeg bruger det meste af min fritid med mine skønne venner, og med min elskede hund som jeg træner med. Med en travl hverdag, sætter jeg en ære i at huske mig selv samt at tilfredsstille mig selv, med diverse former for sexlegetøj. Det er også grunden til jeg har valgt at blive tester. Som tester får jeg mulighed for at udvide min horisont indenfor sexlegetøj og prøve flere nye ting, samtidig med at jeg kan give inspiration til andre med samme passion eller nysgerrighed.

Alvildas produkt anmeldelser:

Anmeldelse af Satisfyer Candy Cane

Den lille fikse finger-vibrator, har siden jeg modtog den, været hyppigt brugt. Den er lille, let og diskret. Passer perfekt i tasken, hvis du skal have den med på tur. F.eks på et frækt visit, i sommerhus eller lignende. Satisfyer Candy Cane har flere intensitetsniveauer, som du kan skifte imellem. For mig fungerer de blideste intentisitetsniveauer bedst til lidt blidt forspil, eller hvis man ønsker at pirre sig selv og trække tiden ud, før orgasmen kommer. Jeg synes dog sagtens man kan skrue op for intensiteten.

Den lille vibrator har endnu ikke skuffet mig, og jeg er vild med at den næsten er lydløs. Desuden er den vandtæt, så tøv ikke med at tage den med under bruseren eller i badekarret. Satisfyer Candy Cane er utrolig let, og er lavet til at sætte på fingeren, hvor den passer perfekt. Vibratoren er todelt, hvilket gør at den kan vibrere på begge sider af klitoris. Dermed giver den ekstra nydelse, men på en skånsom måde hvor det ikke bliver for intenst. Du kan selvfølgelig helt selv bestemme, hvordan du vil vende og dreje den, samt hvor du ønsker at stimulere,. Candy Cane gør sit job uanset hvad. I dette tilfælde er det ikke størrelsen men gørelsen, og det lever den lille vibrator op til.

Anmeldelse af Colt Anal Trainer Kit Anal Plugs sæt

Colt Anal Trainer Kit sættet, indeholder tre analplugs, og er til dig der ønsker at træne og udvide ringmusklen. Det kan gøres enten alene eller med en partner. I mit tilfælde har jeg brugt sættet alene, og her har sugekop funktionen i bunden været smart.

Så har jeg kunne sætte den fast på både gulv samt væggen i badet. Du behøver ikke sætte den fast, da bunden også kan bruges som et håndtag, enten af dig selv eller en anden. Sættet er godt til nybegyndere, da der er tre forskellige størrelser, en lille, en mellem og en stor. Det er super vigtigt at huske glidecreme, ellers er det en mindre sjov oplevelse.

Jeg har i forbindelse med brugen af analplug sættet, brugt Palora Anal Relax Gel. Jeg vil sige at den største analplug, kræver lidt længere varig øvelse, tid, god opvarmning og en masse glidecreme. Husk at slap helt af imens, det gør det hele meget lettere og rarere. Jeg vil anbefale sættet til alle, der går med tankerne om at prøve analsex, men ikke føler sig klar til at få noget større ind. Den mindste analplug er perfekt til nybegyndere, da du næsten med garanti kan få den ind, så længe du husker glidecreme samt lidt stimulation inden. Herefter arbejder man sig bare op til den mellem, og hvis man vil, den helt store.

Anmeldelse Palora 10 Speed Bullet

Den fine, lille klassiker. På trods af det simple ydre, skal man ikke tage fejl af Bullet
Vibratorens evne til at tilfredsstille lysterne. Jeg er personligt fan af at bruge den
kombineret med andet sexlegetøj, som fx en buttplug eller g-punkts vibrator, men den
kan absolut også klare jobbet alene.

Med de 10 forskellige vibrationshastigheder, styrer
du selv tempoet og hvornår du ønsker en orgasme. Du kan starte blidt ud, hvorefter du
kan give den fuld skrue, og lur mig om den ikke nok skal føre dig til klimaks, i dit eget
tempo.

Noget jeg ekstra godt kan lide er, at Bullet Vibratorens størrelse ganske enkelt er
perfekt, hvis du ønsker at have den med på farten. Den kan være i enhver taske, og ligger
klar til at tilfredsstille dig hvor og hvornår det passer dig. Vibratoren er også perfekt til dig,
der måske er ny indenfor sexlegetøj, og ønsker noget enkelt, der er nemt at have med at
gøre, hvis andre ting kan virke overvældende i starten.


Toppen af vibratoren er formet som en blød spids, og med den kan du helt præcis lade
den stimulere klitorissen, eller et hvilket som helst andet sted. Den er let og forholdsvis
lydsvag. Igen, det er klassikeren, der aldrig går af mode af en grund fortæller sexlegetøjstester Alvilda.

Womanizer Premium Eco

“Womanizer Premium er blevet min go to, når jeg trænger til ekstra selvforkælelse, uden at skulle røre en finger selv” – Nysgerrig på mere? Læs hele bloggen om Womanizer Premium Eco her: