Andet Parforhold Tips & tricks

Hvordan giver man blowjobs

Sådan giver du et blowjob

Et rigtig godt blowjob kan gøre enhver mand blød som smør, og kan give dig rigtig mange point! Fornemmelsen af at tirre ham, tænde ham og gøre ham vild i varmen er helt sikkert også noget værd for dig, selvom det jo egentlig er ham der bare kan nyde mens du må yde. Men en ting er sikkert, hvis du kan give ham det perfekte blowjob, så vil han helt sikkert gerne gøre gengæld og forkæle dig bagefter. Mange kan godt være nervøse for deres første blowjob, eller om de blowjobs de giver er gode nok. Der findes heldigvis små tips og tricks, som helt sikkert kan gøre dig til blowjob mester på ingen tid.

Hvad er et blowjob

Et blowjob går ganske enkelt ud på at du stimulerer en mand seksuelt med din mund og din tunge. De fleste mænd elsker blowjobs, og de synes at det er noget af det bedste. Nogle mænd og kvinder kan også rigtig god lide at give blowjobs, mens andre ikke helt bryder sig om det. Du skal selvfølgelig aldrig give et blowjob hvis du virkelig ikke kan lide det, men hvis du er ok med det, så kan du virkelig forkæle din mand og rent faktisk så er der mange der også finder det rigtig frækt at give selve blowjobbet. Nogle kan måske ikke lide tanken om at give et blowjob, men der er faktisk rigtig mange der bliver “bidt” af det når de først finder ud af hvor dejligt deres partner synes det er.

Et blowjob kan sagtens fungere som forspil til sex, men du kan også fortsætte blowjobbet helt til han kommer, hvilket han vil synes er utrolig frækt. Når vi snakker om at han kommer, så skal vi selvfølgelig også snakke om det med at sluge. Fordi gør man det, eller gør man det ikke? For nogle er det at sluge ikke noget problem og for andre er det noget af den mest forfærdelige. Så du skal selvfølgelig kun sluge hvis det er noget du vil være med til. Bekymre du dig for meget om at skulle sluge, så vil kvaliteten også dale i løbet af blowjobbet. Og det vil og SKAL en mand altid respektere.

Hvordan gør du – Tekniker og mere

Et af de alle bedste tricks til at give verdens bedste blowjob er faktisk simpelt. Det du skal gøre, er faktisk at spørge modtageren af blowjobbet, om hvad han godt kan lide. Fordi verdens bedste blowjob er måske en ting for en person, men en anden ting for en anden. Det er nemlig lidt forskelligt hvad mænd godt kan lide, men selvfølgelig er der nogle ting der virker på alle.

1. Øv dig først:

Hvis du er 100% nybegynder, så kan det være en rigtig god ide at øve dig på noget andet først. Det kan eksempelvis være din egen finger. Her kan du nemlig mærke fornemmelsen af hvad der føles blødt og rart, og du kan øve dig i at holde tænderne væk. Der er nemlig ikke rigtig nogen der synes det er rart at møde tænderne under et blowjob. Hvis du har en dildo kan du også prøve at øve dig på den. Så får du fornemmelsen af noget der fylder mere i munden som en penis ville gøre. Du kan få nogle dildoer der er meget realistiske og som kan give dig den rigtige fornemmelse af hvad det vil sige at give et blowjob.

2. Håret væk fra ansigtet:

Ja dette punkt er måske ikke så sexet men mere praktisk. Fordi hvis du har langt hår, så kan det godt komme i vejen og klistre fast til penis og komme ind i munden på dig. Det er derfor en rigtig god ide at finde en elastik frem og sætte håret op i en hestehale inden du går i gang. Han vil sikkert også finde det rigtig sexet at holde fast i din hestehale mens du giver ham blowjobbet.

3. Den bedste stilling:

Det giver selvfølgelig sig selv at for at et blowjob kan lade sig gøre, så skal dit hoved være i samme højde som hans pik. Der er dog forskellige måder dette kan lade sig gøre. Han kan ligge på ryggen, han kan sidde i en stol eller han kan stå op. Den bedste måde for begyndere er hvis han står op og du sidder på knæ. Her har du nemlig en god vinkel på, og du kan nemt styre slagets gang. Og hvis du har sarte knæ, så kan det altså godt være en god ide at have en pude eller et tæppe du lige kan ligge under dine knæ. Hvis han sidder ned så er det nogle gange nødvendigt for dig at have noget under dine knæ så du kommer lidt højere op. Det kan eksempelvis være et par sammenrullede tæpper eller et par puder stablet ovenpå hinanden.

Blowjob - start blidt ud

4. Vand skal der til:

Hvis blowjobbet skal være rart for jer begge to, så er det en rigtig god at vaske ham først. Dette kan faktisk være en rigtig fræk form for forspil til blowjobbet. Han vil nemlig nyde fornemmelsen af dine hænder omkring hans penis og hvis du vil, så kunne selve blowjobbet sagtens foregå under bruseren. Fornemmelsen af det varme vand der glider ned over jeres nøgne kroppe er utrolig frækt for jer begge to.

5. Start blidt ud:

Det er altid en god ide at starte stille og roligt ud. På den måde kan du også lige så langsomt fornemme hvad han kan lide, og hvad der tænder ham. Sørg for at udforske hele hans penis, alle sider, folder, kanter og så videre. Sørg også for at du har masser af spyt i munden. Der er nemlig ingenting så kedeligt som et helt tørt blowjob, hverken for dig eller ham.

6. Sæt tempoet op:

Når du begynder at have en fornemmelse af hvad han kan lide, så kan du sagtens sætte tempoet lidt op. Du kan også nu begynde at bruge hænderne også. Du kan også skifte mellem et langsomt tempo og et hurtigt tempo, og på den måde virkelig pirre ham.

7. Variation:

Det er vigtigt at du sørger for variation når det kommer til dine teknikker og dine bevægelser. Det kan nemlig godt blive en smule kedeligt hvis du bare gør det samme igen og igen. Så husk at variere hvordan du bevæger din tunge, dine hænder og dine læber. 

8. Glem ikke bollerne:

Mænd elsker at få berørt bollerne, og det er et utrolig følsomt område som skal behandles med forsigtighed. Til gengæld er det også et utrolig dejligt område for mænd som du med stor fordel kan kærtegne. Kærtegn dem med dine fingre og din mund.  

9. Øjenkontakt:

Noget der kan være utrolig frækt er hvis du engang imellem holder øjenkontakt med ham. Det er meget frækt for jer begge to, og det gør også at et blowjob bliver lidt mere personligt! Så roder du ikke blot rundt nede ved hans pik, men kan også se hinanden i øjnene engang imellem.

Blowjob - øjenkontakt

10. Ekstra tricks i ærmet:

Når du først er blevet rigtig god til at give et “almindeligt” blowjob, så er der forskellige muligheder du kan gøre for at gøre tingene endnu mere interessant. Du kan f.eks. lege med kulde og varme. Hvis du tager en isterning i munden lige inden, eller under et blowjob, vil kulden virke enormt pirrende. Du kan også drikke noget varmt væske lige inden et blowjob. Det vil gøre din mund varmere end den er i forvejen til stor pirring for din partner. Du kan også lege med forskellige rekvisitter såsom en perlekæde eller et fjer, for at pirre ham endnu mere.

11. Oh so deep:

Mange mænd fantaserer virkelig om at blive deep-throatet! Det betyder at du tager hans penis helt til bunden, hvilket altså betyder at hans pik skal ret langt tilbage i din mund. Dette kræver en del øvelse, og det er vigtigt at pointere at det kun er noget du skal gøre hvis du har lyst til det. Det kan nemlig godt give dig opkast fornemmelser, og for nogle virker meget ubehageligt. Hvis du vil kaste dig ud i, så øv dig inden, så du har styr på din gag refleks. 

Der findes heldigvis også noget du kan gøre for at give din mand fornemmelsen af deep-throat uden at du skal have pikken helt ned i halsen. Du kan nemlig få et sleeve med hul i begge ender, som kan bruges som en forlængelse af din mund. På den måde får han fornemmelsen af at hele hans pik er omsluttet fra rod til spids.

Udstyr der kan gøre det hele endnu bedre

Der findes forskellige udstyr som du kan bruge, så oplevelsen bliver endnu bedre. Det kan f.eks. være en lille vibrator som sidder på din hage. Når du så bevæger munden op og ned ad han penis, vil han mærke de blide vibrationer, samtidig med din bløde varme mund.

Du kan også gøre brug af en vibrende penisring, som sættes ned over hans penis. Den vil sende dejlige vibrationer afsted som ekstra bonus til dit blowjob. De fleste foretrækker dette fremfor vibratoren på hagen. Så slipper du for at føle dig lidt fjollede med en vibrator siddende på hagen.

Glidecreme med smag kan også være en rigtig god ide. Smagen er mest for din skyld, mens den glidende fornemmelse er for jeres begges skyld. Med en god glidecreme skal du nemlig ikke bekymre dig for om du har spyt nok. Så blive blowjobbet helt sikkert vådt og frækt. Hvis du køber en glidecreme med smag, så kan du få en god smag i munden mens du giver blowjobbet. Dette kan især være en god ide hvis du ikke bryder dig om “smagen” af hans penis.

Blowjob til singlemanden

Det er selvfølgelig ikke altid sådan at man har en partner der kan give et blowjob. Der er dog heldigvis noget du kan gøre selv. Der findes nemlig flere forskellige stykker sexlegetøj der kan give dig en utrolig livagtig fornemmelse af et blowjob. Kombinere du det med en god glidecreme er det en fantastisk følelse, og næsten som den ægte vare.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar