Parforhold

Sex i det fri til sommer – Hvordan og hvorfor? (komplet guide!)

Endelig blev det rigtig forår med mere end 15 grader og sol. Det betyder også at vi er mere ude og ofte med mindre tøj på og det giver jo gode muligheder for sex i det fri og ikke kun i soveværelset men hvordan gør man lige og hvorfor er det spændende? Vi har her lavet en lille guide til hvordan du kommer i gang.

Er i begge med på det?

Før i begynder at hive tøjet af hinanden er det nok en god ide at være sikker på i begge er med på den for det kan jo være at den ene af jer ikke synes det er super fedt hvis i bliver opdaget eller bare føler sig mere tilpas i soveværelset. Den bedste måde at finde ud af det på er at snakke om det eller prøve hinanden lidt af når i er ude om i begge virker “tændte” på det.

Hvor? Og er det overhovedet ok?

Der er masser muligheder og det er kun fantasien der sætter begrænsninger. Et par gode bud er på stranden, skoven, mark og i bilen.

Men er det overhovet ok? Det er selvfølgelig lidt en gråzone for du vil nok i sidste ende nødigt blive set og samme er gældende for dem der ser jer. Måske de også helst vil undgå det 🙂

Kan man bruge sexlegetøj eller lingeri for at gøre det mere spændende? 

Det er måske ikke noget i skal gøre første gang i overveje at gøre det uden for soveværelset men det kan være en rigtig god ide at prøve sig med et vibro æg eller frækt lingeri der er fx er åbent.

Et godt bud på et vibro æg kunne være LELO Hulla Beads.

LELO vibrator-æg

Et godt bud på lingeri er Obsessive Amallie – Chemise Og G-streng eller Abierta Fina – Åben Bh & G-Streng Sæt

 Obsessive Amallie – Chemise Og G-streng

Abierta Fina – Åben Bh & G-Streng Sæt

Sex i det fri er blevet mainstream så det er bare at komme i gang 😉

2 mænd og 2 kvinders udtalelser omkring at have sex udenfor

For mange danskere er sex i det fri super frækt, men hvor mange synes egentlig det er frækt og hvor mange synes det er upassende? Vi har spurgt 2 kvinder og 2 mænd hvad de synes for at få svaret:

Malene, 26 år

”Jeg er vild med det. I mange år var jeg ret skeptisk overfor det da jeg kun var intim i lejligheden og synes det kunne være lidt upassende at gøre blandt andre mennesker men en dag forslog min daværende partner om vi ikke skulle gøre det på stranden. Jeg var vild med det og efterfølgende gjorde vi det i en park, i bilen, i en baggård, i et omklædningsrum. Så jeg blev vild med det!” 

Jeppe, 31

”Jeg har gjort det nogle gange men det er ikke et specielt turnon for mig da jeg ofte synes man skal skynde sig eller ikke har rigtig fokus på sin partner. Derfor kan det da være godt for at varier lidt men som udgangspunkt er huset bare bedst hvor man gøre hvad der passer sig og samtidig ville jeg være træt af at blive opdaget”

Naja, 43

”Jeg har aldrig rigtig gjort det i det fri. Det kunne da være meget sjovt at gøre lidt mere men jeg har ikke den store trang. Jeg gjorde det engang i et telt og det var nu meget spændende men jeg synes der er mange andre ting som er spændende at udforske. Fx bondage”

36, Michael

”Jeg må indrømme at jeg elsker det og har gjort det i mange år. Det er super frækt at have sex andre steder end i soveværelset da det hele føles nyt og spændende. Bliver man mon opdaget, vi må hellere skynde os, vi må ikke larme for meget osv. Det giver en helt anden dimension af noget som man ikke rigtig må og derfor skal have endnu mere fokus end hvis det var indenfor de 4 vægge.”

Hvad er din holdning til sex i det fri? Skriv en kommentar herunder.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar