Parforhold Sexlegetøj

Stor, større, størst – kæmpe dildo

Kæmpe dildoer. Ordet lyder næsten skræmmende, men vækker også en vis nysgerrighed. For hvor stor er kæmpe egentlig? Og hvordan ser de ud? Dette indlæg vil forsøge at opklare nogle af disse spørgsmål, samt uddybe kæmpe dildoens færdigheder.

Det er ikke størrelsen, det er gørelsen – eller er det?

Mange mennesker ønsker at føle sig fyldt ud. Både følelsesmæssigt, men bestemt også fysisk. Selvom det er et tabu, er det ikke flovt at ville rykke nogle grænser, eller at have en præference om at blive penetreret af en stor og fyldig penis. Derfor kan man opfylde sine fantasier, ved at erhverve sig en kæmpe dildo. De fås i mange forskellige designs og udgaver, og hvad enten du ønsker en, der udfylder dig i længden, bredden eller begge, så findes der helt sikkert en, der kan opfylde din frækkeste fantasi. Nogle kan føle sig skræmte ved synet af en kæmpe penis, men med det rette forarbejde – og rigeligt med smørelse – kan det blive en rigtig dejlig og fræk oplevelse for alle parter.

Et realistisk udseende

På de fleste kæmpe dildoer er der kræset for udseendet. Der er tydelige blodårer, rynker, pung og et detaljeret penishoved, for at give dig den mest realistiske oplevelse, som muligt. Mange kæmpe dildoer fås i forskellige farver og derved kan man opfylde sine præferencer, hvad enten man ønsker en pink og feminin eller en sort og insisterende kæmpe dildo. Nogle af dildoerne fås også med sugekop, så du kan sætte den fast på vægge eller gulv og derved ride den eller føle, at du bliver taget bagfra f.eks. i badet.

 Frække fantasier

Har du eller I altid haft en fræk fantasi om at blive fyldt helt ud, fylde din partner helt ud eller at I begge bliver fyldt ud på samme tid? Så er en kæmpe dildo måske det helt rigtige valg for jer. Nogle kæmpe dildoer fås også som dobbeltdildo, og derved kan i begge nyde følelsen af at blive totalt fyldt ud på samme tid.

Opsummering
recipe image
Navn
Kæmpe dildoer
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
21star1stargraygraygray Based on 9 Review(s)

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar