Job hos Winkwink.dk

Frækt jobopslag: Test bondage sexlegetøj som i Fifty Shades of Grey

Hvis det ikke var tilfredsstillende nok blot at se filmen Fifty Shades of Grey, har du nu mulighed for at teste bondage sexlegetøj som i filmen. Vi søger nemlig bondage testere til at teste sexlegetøjet du ser i den nyeste film Fifty Shades Darker.

Det er ikke første gang vi søger testere og det er ikke uden grund. Vi har nemlig i dag et omfattende testerunivers, hvor alle fra singlepigen i starten af 20’erne til det etablerede par fortælle om deres erfaring med sex og sexlegetøj. Denne gang handler det altså om bondage produkter, som vil bestå af alt fra piske, håndjern, blindfold, brystevorteklemmer, bondage til sengen/døren og meget meget mere.

Så hvis du vil udleve din helt egen Fifty Shades of Grey bondage drøm, så send os en ansøgning om at blive bondage tester og du vil kunne prøve nogle grænser af.

Send ansøgning

3 kommentare

 • Reply
  Thomas Kristensen
  28. januar 2017 at 9:38

  Hej winkwink…? “ungt” par, henholdsvis 43og44 søger nye udfordringer i vores sexliv. Vi er gået lidt i stå på fronten og kunne godt bruge nye input, krydderier, oplevelser i vores kærlighedsliv. Det har stået stille i en rum tid, og vi vil rigtig gerne igang igen. Så, jeres annonce og greb chancen for at være anderledes. Ann og jeg har snakket om jeres opslag i medierne, og synes at dette kunne være en ny start for os, og for jer, der kan teste udstyr på “nye” mennesker ! Vi synes det ser pisse spændene ud !!! Hvis vi er de heldige der kommer med i testen vil det da være en win-win for alle parter ?? Hilsen Ann og Thomas

 • Reply
  Konrad
  7. februar 2018 at 9:31

  Har du også brug for mænd?

  • Reply
   Winkwink
   25. april 2018 at 11:46

   Hej Konrad, din kommentar har simpelthen gemt sig en smule i vores back-end! Beklager det sene svar..

   Men ja, selvfølgelig 🙂

   Skrive endelig en mail til os, med lidt nærmere info omkring dig, så kan vi sikkert finde noget sjovt du kan teste og skrive om.

  Skriv en kommentar