Andet Sexlegetøj Tips & tricks

BUTT PLUG / BUTPLUG – DEN KOMPLETTE GUIDE

buttplugg guide

Konkrete tips til at vælge den rigtige butt plug / butplug til dig. LÆS DENNE GUIDE INDEN DU BESLUTTER DIG!

I denne guide får du også en udførlig beskrivelse af, hvordan du bedst muligt bruger din nyanskaffede butt plug. Først skal vi dog have valgt den helt perfekte butt plug til lige netop dig. (NB: Vi vil skifte lidt mellem ordene butplug og butt plug i indlægget her, men det er faktisk den samme ting, vi omtaler)

Hvordan vælger man det helt rigtige butt plug?

Et rigtig godt spørgsmål, der giver varierende svar, alt efter hvem du spørger. Her samler vi svarene og giver dig et fyldestgørende bud. Uanset om du er erfaren og er på udkig efter en ny tilføjelse til samlingen, eller du er nybegynder og aldrig har prøvet det før. Vi vil gøre vores bedste for, at du får den nødvendige viden, så du føler dig helt sikker til, når du skal finde din første butt plug. Giv blot denne guide et lille kig.

Når du skal vælge den helt rigtige butt plug, er det vigtigt først og fremmest at finde ud af, hvilken type du er på udkig efter. Guiden her vil gennemgå de forskellige typer, og du vil forhåbentligt blive klogere på, hvilken type du bør kigge efter.

En oversigt over de forskellige butt plug varianter

De simple butt plug er helt uden vibrationer eller andre funktioner og er den klare anbefaling til nybegyndere. Det handler om at blive tryg ved at stimulere det anale område, før du begiver dig ud i andre varianter af den klassiske butt plug. Men selvom du måske er nybegynder og derfor har låst dig fast på, at det skal være en simpel og klassisk butt plug, så er der lige lidt vej endnu. Nu skal du have valgt, hvilket materiale den skal være lavet af. Des mere nybegynder du er, des mere simpelt og småt anbefaler vi, at du holder det.

De forskellige materialer ses herunder med tilhørende egenskaber oplistet.

Silikone butt plug:

Egenskaber: Holder normal temperatur. Fås i mange forskellige størrelser og former. Blød fornemmelse

Bedst til: Nybegynderen. Er du helt ny, og ønsker at prøve en butt plug, så er silikone vores klare anbefaling.
Vi anbefaler, at du køber et sæt forskellige størrelser: S, M, L – for den bedste oplevelse.

Breads:

Egenskaber: Giver rig mulighed for variation under stimulationen Kommer ofte med flere forskellige størrelser. Giver mulighed for at have kuglerne / beads’ene helt oppe

Bedst til: Nybegynderen, der ønsker mulighed for hurtig variation.
Her undgår du også at købe et ’sæt’, men har i stedet flere størrelser.

Glas-buttplug , Aluminium-buttplug og Stål-buttplug:

Egenskaber: Kan opvarmes eller nedkøles for at give ekstra nydelse. Lette at rengøre. Ændrer ikke form – giver en mere direkte fornemmelse og nydelse

Bedst til: Personen, der har eksperimenteret lidt med det anale områder. Ønsker yderligere mulighed for opvarmning/nedkøling.

Vibrerende butt plug:

Egenskaber: Tilføjer vibrationer. Fås oftest i silikone. Giver maximal stimulering – både under masturbation og samleje.

Bedst til: Den lettere erfarne. Har du prøvet butt plugs før og ønsker nu at tage det næste skridt, er vibrationer et oplagt valg.

Oppustelige butt plug:

Egenskaber: Mulighed for variation i størrelse i et enkelt produktGiver rig mulighed for at optimere stimulering og placering

Bedst til: Den erfarne. Vibrationerne gjorde det måske ikke helt for dig? Så prøv denne variation af butt pluggen.
Det er helt sikkert en oplevelse for sig, og disse butt plugs giver stor mulighed for at tilpasse størrelsen til lige akkurat der, hvor du synes det er perfekt. En rigtig spændende variation.

Hvordan bruger man et butt plug?

Nu har du forhåbentligt dannet dig et overblik over mulighederne. Måske har du også sporet dig ind på, hvilken slags butt plug du kunne tænke dig. Måske har du endda allerede købt én. Ikke desto mindre vil vi nu guide dig igennem, hvordan du bedst kommer i gang med at bruge dit nye anal-produkt.

Sikkerhed først:

Rengøring er vigtigt! Som ved alt andet sexlegetøj er rengøring vigtigt for at vedligeholde dine produkter. Ved analt sexlegetøj kan det dog være særlig vigtigt. Produkterne er for det meste altid fremstillet under sterile og ordentlige forhold, men ligesom med nye håndklæder og sengetøj, anbefaler vi, at du lige rengør dit produkt inden brug første gang. Hertil kan vi anbefale, at du køber en af vores renseprodukter til din butt plug.

Start småt og langsomt. Er du nybegynder, er det her punkt specielt vigtigt for at få den bedste oplevelse. Men rådet gælder altså også for selv de mest erfarne. Start langsomt op og forcer aldrig noget, når du eksperimenterer med anal-sex og legetøj generelt. Tag det et tempo ned. Bliv sikker på dig selv, og eventuelt den partner du har inddraget. Er det første gang, du prøver en butt plug anbefaler vi, at du benytter dit nye produkt i maksimalt 20 minutter de første par gange. Oplever du smerter, så stop. Du må aldrig bare ignorere smerten. Hold hellere inde, og start så langsomt op igen, når smerten er aftaget, eller du har fundet ro igen. I/du skal nok lykkedes med det, men det vigtigste er, at det bliver en god oplevelse. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor let det er at indsætte din butt plug. For nogle lykkes det de første par gange, andre skal bruge lidt længere tid. Tommelfingerreglen her er; slap af, tag det i dit eget tempo og nyd det.

Glidecreme er vigtigt

Ofte vil glidecreme være en rigtig god idé, når du anvender sexlegetøj. Når vi snakker om butt plugs, er det dog meget anbefalelsesværdigt og næsten nødvendigt. Det kan være en god idé at starte med at påføre en god omgang glidecreme på din finger og føre ind i anus. Massér forsigtigt og langsomt, indtil du slapper af. Det er vigtigt, at du ikke føler det stramme omkring din finger. Når du slapper helt af, kan du indføre din butt plug – husk masser af glidecreme. Når du indsætter din butt plug, er det en god idé at rette den lidt op mod din mave for nemmere indførsel. Det er helt normalt, hvis det ikke lykkes i første forsøg, så tøv endelig ikke med at forsøge igen. Det er også ganske normalt at føle en smule ubehag først. Så længe det ikke gør ondt, kan I roligt forsætte. Føler du smerter, skal du/I stoppe øjeblikkeligt. Er du begynder indenfor butt plug-verdenen, anbefaler vi som sagt maksimalt 20 minutter ad gangen. Er du derimod en erfaren bruger, kan du godt have din butt plug i længere tid ad gangen. Vi anbefaler dog altid, at du putter glidecreme på cirka 1 gang hver time.

Afsluttende tip til dit butplug

Det allerbedste tip vi kan give er at læse en masse anmeldelser. Dette er også grunden til, at vi sender langt størstedelen af vores butt plugs ud til uafhængige sexlegetøjsanmeldere. Netop for, at de kan prøve produkterne af og give dig de bedste anbefalinger. Samtidigt har vi en platform her hos winkwink.dk, der gør at du kan både anmelde produkter og læse andre kunders anmeldelser. Når du køber et produkt, er det derfor vigtigt at læse anmeldelserne, så du sørger for at købe det helt rigtige. Samtidigt er det vigtigt at overveje, hvem du selv er, hvad du ønsker at opnå og derfra afgøre hvilket materiale og hvilke funktioner, din butt plug skal have. Så er der ikke andet for end at kaste sig ud i det. Vi håber denne guide har givet dig et lille indblik, og måske en smule mod på at begive dig ud i nye eventyr. God leg!
PS. Vi fører også et stort udvalg af buttplugs på winkwink.dk.

FAKTABOKS: Ordene butt plug og butplug betyder det samme. Det er blot to forskellige stavemåder, der kan give forskellige søgeresultater på f.eks. Google. Mange kan finde på at skrive but (der egentlig betyder “men” oversat fra engelsk), fordi det lyder præcis ligesom ordet butt (der betyder bagdel på engelsk). Prøv dig derfor frem med de forskellige stavemåder. Samtidig kaldes buttplugs oftest også for anal plug

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar