Andet Sexlegetøj Tips & tricks

BEGYNDER GUIDE TIL VIBRATORER

Hvordan bruger man en vibrator - guide

Sådan kommer ud i gang – Vibratorer

Det er ikke underligt at cirka hver anden kvinde over 18 år ejer en vibrator og denne fact gør vibratoren til et af de mest solgte former for sexlegetøj (udover glidecreme). Og der er ikke nogen grund til ikke at komme med på vibrator-trenden, da gode orgasmer, enten alene eller sammen med en partner både kan forlænge dit liv og gøre dit sexliv meget meget bedre. I dag findes der utrolig mange vibratorer på markedet og det gør det meget svært at finde ud af, hvilken vibrator er god til dig, specielt hvis du er nybegynder.

Hos winkwink har vi et bredt udvalg af de bedste vibratorer og nej vi har ikke haft mulighed for at prøve dem alle, men vi får hele tiden tips fra vores kunder og vi følger dagligt med på diverse hjemmesider, samt vi tester mange af vores produkter, så vi er sikre på at de har den standard som de skal have.

Det er selvfølgelig ikke muligt at sige helt præcis hvad du er til, det er kun erfaring og tid, der kan sige det, men denne guide vil måske kunne hjælpe dig til en god start og vil også kunne hjælpe med gode tips og tricks til dig, der skal prøve din første vibe.

Når du skal vælge din vibrator er det vigtigt at vide, at vibratorer falder under 6 hovedkategorier:

 1. Mini vibrator
 2. Wand vibrator
 3. Dildovibrator
 4. Rabbit vibrator
 5. G-punkts vibrator eller Klitoris vibrator
 6. Vibro æg

Sådan vælger du den rigtige vibrator

Hvad leder du efter i en vibrator, hvad skal den stimulere og hvordan skal den se ud? Vi har et meget stort udvalg af vibratorer, der passer til mange behov.
Er du helt grøn har vi et par vibratorer, som er gode at starte med og vi vil derfor komme med fire gode begynderforslag til dig herunder.

Mini Vibrator

En minivibrator er et godt sted at starte, en minivibrator er lavet til primært at stimulere klitoris og andre erogene zoner på kroppen. De fleste minivibratorer er ikke egnet til intern brug i skeden og er bedst til at stimulere udenpå. Dette er dog ikke ens betydende med en dårligere oplevelse, da din klitoris indeholder så mange nerve at du nemt for en meget stærk og intens orgasme, kun ved stimulering af denne. Derudover kan en minivibrator bruges mange andre steder på kroppen, alt efter hvor du bliver pirret, det kan for eksempel være på halsen, brysterne, lårene eller helt andre steder. Af andre minivibratorer kan også nævnes lay-on vibratorer.
Derudover er en minivibrator perfekt til forspil.

Vi anbefaler 10 Speed Bullet Vibrator som en rigtig god begynder minivibrator. Den har 10 forskellige niveauer af vibrationer som let styres med en knap i bunden. Vibratorens facon er formet som en spids, der giver en ekstrem målrettet stimulation , der nemt kan finde de helt rigtige punkter. Brug blot ét enkelt AAA-batteri og du har stor glæde af den i lang tid. Derudover er den vandtæt så du kan tage den med i bad og qua den lille størrelse ville du let kunne have den med overalt i tasken.

Wands

En anden form for vibrator på markedet er wands. Disse ”magiske” vibratorer er en form for massageapparat, der er yderst velegnet til ømme skuldre og nakke, men også har den fordel at den er rigtig god til stærk stimulering af klitoris og andre erogene zoner på kroppen. En wand er udelukkende til ekstern brug og er ofte en del større, da motoren er større, da vibrationerne er mere kraftige og er til dig, der godt kan lide gode og kraftfulde vibrationer, der kan stimulere hele din krop. Ideen med en wand er at den vibrere kraftfuldt og har et meget bøjeligt hoved, der kan ramme lige der hvor det føles bedst. Wands kan både være trådløse og med ledning.

Vi har lidt forskelligt indenfor wand, men de mest populære er smart wand fra LELO, der både fås i en medium og large udgave. Derudover laver mærket Fairy også praktiske og effektive wands i mange størrelser.

Denne smart wand fra LELO er både trådløs og genopladelig, kraftfuld og i et meget lækkert og klassisk design. Der er en af de mest populære wands på markedet og er ideel til stimulering af ømme skuldre og led, men også som et frækt legetøj til stimulering af klitoris eller andre steder på kroppen. Smart wand’en er vandtæt og kan derfor bruges i badet. Derudover den perfekt til sensuelt forspil med din partner. Den kommer i flere størrelser og farver.

Dildo Vibrator

En sikker vinder indenfor vibratorer til begyndere er dildovibratoren. En dildovibrator er som navnet antyder en dildo, der kan vibrere. De fleste dildovibratorer stimulerer dig indvendigt og er lavet til at stimulere dig så meget som muligt. De fleste didlovibratorer erlavet til at stimulere dit indre g-punkt, der sidder 4-6 cm oppe i skeden. Når g-punktet stimuleres kan du få nogle af de mest intense orgasmer. Er du begynder, er det en god idé at finde en dildovibrator der ikke er for stor, men som stimulere dit g-punkt.

Vi har mange forskellige dildovibratorer på winkwink i flere forskellige prisklasser og det er meget op til dig, hvilken form og hvilket materiale du foretrækker.

Vi anbefaler Big Boss G5 fra Fun Factory. Den er en af de mest kraftfulde dildovibrator på markedet og er af samme grund en af Fun Factorys mest populære vibratorer. Big Boss er lavet i lækker silikone og har en let bøjning for enden, der gør at den stimulerer g-punktet. Du kan vælge mellem 12 vibrationsstyrker så selvom du ikke er øvet skal du ikke være “bange” for den. Du har rig mulighed for at starte på mindre kraftfulde niveauer. Big Boss er vandtæt og genopladelige og har et fint håndtag, der gør den nem at holde fast i.

Rabbit Vibrator

Den sidste begynder vibrator måske en du kender. Det er nemlig den berømte Rabbitvibrator. Vibratoren blev først lavet i Japan, da det var ulovligt at lave og sælge sexlegetøj der havde form og design som en penis og derfor lavede de kreative japanere dildovibratorer der lignede dyr i stedet, for at omgå reglen. Dette førte til et af de mest kendte og mest benyttede former for vibratorer i verden – kaninen. The rabbit blev for alvor sat på sexlegetøjets verdenskort da den var med i et afsnit af ”Sex and the city” og derefter er den ”søde og uskyldige” kanin blevet lavet i mange forskellige versioner.

Ideen med en rabbitvibrator er at den både stimulerer indvendigt med sin falliske form, der ofte er lavet til g-punkts stimulering, men derudover er kaninens ører med til at stimulere klitoris. Denne kombination er perfekt og en af de bedste opskrifter på en orgasme, der når nye og vilde dimensioner.

Vi anbefaler hos winkwink det engelske mærke Je Joue og deres fifi, der er en god begynder-rabbit. Den er lille og i et lækkert silikone materiale. Derudover har fifi to ”ører”, der stimulerer klitoris. Vibratoren har en ekstra kraftfuld motor og er derfor perfekt til både begyndere og øvede. Derudover er Fifi genopladelig og vandtæt.

Andre vibratorer du kan få gavn af…… Specielt til par

LELO Vibroæg

En vibrator der er perfekt til par er for eksempel et vibroæg. Der findes mange versioner af æg og nogle kan bruges alene, som en minivibrator (LINK), mens andre er sjovere at bruge sammen med en partner. Det kan for eksempel være et æg med fjernbetjening. Disse æg er ekstra sjove, da de kan tages med over alt og er gode til et forspil, hvis I skal ud. Ægget er nemt at bruge og sættes op i kvinden, mens hun eller hendes partner har kontrollen over æggets vibrationer. Dette er en rigtig god måde at tænde hinanden i løbet af en aften i byen eller en middag med familien. Mange af de æg man kan få i dag er utrolig lydsvage og derfor perfekte til enhver kedelig lejlighed, der så kan peppes op.
Hos winkwink har vi flere forskellige æg, men vores ultimativ bedst sælgende er ægget fra LELO. 

LELO Lyla 2 er et af de mest solgte æg på markedet og ikke uden grund. Designet på lyla er lækkert og materialet er blød silikone. Ægget er nemt at sætte op og fjernbetjeningen er nem at betjene. Derudover har lyla en motionssense funktion, der gør at bæreren af fjernbetjeningen også kan mærke, hvilke vibrationer partneren påføres. Dette skaber en pirrende stemning for begge parter. Perfekt æg til et frækt forspil. Lyla er vandtæt og genopladeligt.

We-Vibe

Andre vibratorer der er meget populær på Winkwink er We-Vibes fantastiske vibratorer, der er perfekte til par. Det gode ved We-Vibes par vibratorer, er at disse vibratorer kan bruges under samlejet og skaber derfor stor nydelse for begge parter. We-Vibe er formet som et U og stimulerer både kvindens g-punkt og klitoris, samtidig med at der er plads til at han kan trænge ind i hende og mærke de samme frække vibrationer. Med We-Vibe Unite medfølger der en trådløs fjernbetjening der gør det nemt at skifte mellem vibrationsstyrke og vibrationsmønstre og det er derfor nemt at følge mandens stød. We vibe er ikke uden grund en af de bedst sælgende par produkter på markedet, da det er et produkt der kan sætte ekstra krydderi på den gammeldags missionær og den kan bruges med sammen med de fleste stillinger.

We-Vibe Unite har med sit enkle men revolutionerende design skabt en hel ny dimension indenfor parlegetøj. Med sine flotte former og nemme betjening, er det en nydelse for begge parter. Den ene del af U’et sættes op i kvindens mens den anden del stimulerer klitoris og formen gør at der stadig er mulighed for at han kan være med. Med den tilhørende fjernebetjening kan styrke og mønstre justeres efter behov. Du vil med garanti ikke blive skuffet. We-Vibe Unite er vandtæt og genopladelig.

5 Råd til brug af vibratorer:

 • Brug altid en vandbaseret glidecreme til dine vibratorer, specielt dem der er lavet af silikone kan IKKE bruge silikonebaseret glidecreme, da det kan ødelægge din vibrator.
 • De fleste glidecremer er drøje i brug og du kan for det meste nøjes med nogle dråber glidecreme på din vibrator.
 • Husk altid at rengør din vibrator efter brug, især hvis du bruger dem analt er det meget vigtigt at rengøre og desinficerer dit legetøj. Du kan med de fleste produkter bruge en mild shampoo eller sæbe og vand (ved ikke vandtætte produkter brug en fugtig klud med sæbe) eller du kan købe noget desinficerende rengøringsmiddel, så du er helt sikker på at alle bakterier er væk.
 • Du kan ofte bruge din vibrator mange andre steder på kroppen end vagina og klitoris og der er faktisk mange steder på manden, hvor han er ekstra følsom. Prøv blandt andet at brug vibratoren på mandens mellemkød, her sidder nemlig rigtig mange nervebaner.
 • Er din vibrator genopladelig er det en god idé at oplade den i op til 16-20 timer første gang du oplader den, da forlænger batteri-tiden. Du skal dog heller ikke oplade din vibrator i mere end 72 timer, da det kan skade batteriet. Orientér dig altid i manualen omkring batteriopladning inden første brug.

Palora Vandbaseret Glidecreme

Palora vandbaseret glidecreme 100 ml. kan benyttes med alle slags vibratorer og som massageolie til sensuelle massager. Er meget drøj i brug og et par dråber er nok til en god tur med vibratoren. 

Pjur Rengøringsspray

Rengøringsspray til dit sexlegetøj også fra Pjur. En spray der gør det meget nemt at desinficere din vibrator. Et par sprøjt på vibratoren og den er fri for bakterier og andet skidt. Denne spray skal ikke engang vaskes af med vand 100 ml. 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar