Andet

6 Gode grunde til at onanere – Derfor bør du onanere mere

Derfor bør både mænd og kvinder onanere mere

Maj er International Onani-måned og derfor en god anledning til at gøre lidt ekstra ud af din dyrebare alene-tid. Ikke alene føles onani utrolig dejligt, men man har faktisk også fundet ud af, at det sundere end du tror. Onani er verdens nemmeste sex og det fungere samtidig som brændstof for både krop og sjæl. Det er blevet videnskabeligt bevist at onani har en lang række fordele for vores fysiske såvel som mentale helbred. Læs de 6 fordele ved at “hive i banditten”, “trille ærten”, “kæle for missen” – eller hvad du nu kalder din solo-leg herunder. Kom i gang med at boost dit humør, helbred og sexliv ved at dedikere mere tid til at mestre kunsten at lege og elske med dig selv.

Onani forbedre din søvn

Forbedre din søvn

En orgasme udløser en masse endorfiner og oxytocin i kroppen, som blandt andet virker afslappende på vores muskler, sænker vores puls, smertelindrende og udløser følelsen af velbehag i kroppen.

Mindsker stress

Din krop frigiver kærlighedshormonet oxytocin efter en orgasme, der har en positiv virkning på stress. Det virker blodtryksdæmpende og mindsker mængden af stresshormoner i kroppen.

Onani mindsker stress
Onani styrker selvkærlighed

Giver selvkærlighed

Du lære din krop at kende gennem onani. Onani er basis for din seksuelle selvforståelse, så brug din din dyrebare mig-tid og opnå større tryghed ved din seksualitet

Booster din sexlyst

Du kan give din sexlyst og energi et naturligt boost ved at onanere regelmæssigt – især i perioder, hvor du har nedsat sexlyst på grund af stress, manglende partner eller noget helt tredje.

Onani booster din sexlyst
Onani styrker dit immunforsvar

Styrker dit immunforsvar

Du bliver mindre syg ved at få orgasmer 1-2 gange om ugen, da din krop øger produktionen af antistoffer og immunoglobuliner, der beskytter os mod bakterier, virus, infektioner osv. udefra.

Modvirker menstruationssmerter

Onani stimulere produktionen af hormoner, der virker som naturlige smertestillere. Ved at onanere under din menstruation, kan du reducere både smerter, smerte-kramper og oppustethed.

Onani modvirker menstruationssmerter

Vi kan ikke komme udenom, at onani har en positiv effekt på mange ting og det kan sågar gavne parforholdet. Det gode ved onani er, at du ikke behøver alverdens redskaber. Det eneste du behøver er dine fingre, din fantasi, en pude eller hvad der nu kan få dit lystbarometer op og ringe. Trænger du alligevel til at prøve noget nyt og vil du spice dine alene stunder lidt op? Så kan du med stor fordel prøve dig frem med flere forskellige typer sexlegetøj. Du kan med fordel tage et kig i dette indlæg Det perfekte sexlegetøj sæt til onani og få inspiration til, hvordan du kan gøre onani lidt sjovere.