Andet

Det perfekte sexlegetøj sæt til onani – en fleshlight og en vibrator

Onani er nok noget af det mest naturlige for både mænd og kvinder. Alligevel er det ikke noget som man snakker meget om, hvilket er utrolig ærgerligt. Onani er en sikker måde at dyrke sex på, og uanset om man har en kæreste, ægtefælle eller en partner, så kan man få stor nydelse ud af at onanere.

Når man tilfredsstiller sig selv, så giver man sig selv noget ekstra nydelse. Det er sundt at dyrke sex og kan forbedre både det fysiske og psykiske i ens krop. Men udover disse helbredsmæssige årsager til at onanere, så bør man helt sikkert fokusere på at gøre det fordi, det er dejligt.

Fleshlight – det bedste onaniprodukt til mænd

Der findes et hav af forskellige former for sexlegetøj til mænd og kvinder, som man både kan bruge sammen og solo. Et af de absolut mest populære til mændene er en fleshlight. Den kan give de mest fantastiske stimuleringer på penis og giver nogle intense og kraftige orgasmer.

Har du ikke tidligere prøvet en fleshlight, så er det bare at komme i gang, for det er med god grund, at de er så populære. De findes i mange forskellige varianter og man kan derfor få lige præcis den fleshlight, som man ønsker sig. De findes desuden både med og uden vibrator, hvis man har specielle præferencer.

Hvad er en fleshlight?

Hvis du ikke kender til en fleshlight, men synes at det lyder spændende, så kan vi fortælle dig, at det først og fremmest er et onaniprodukt. Det er en form for onanisleeve, der er lavet i et lækkert silikone materiale, hvor der kan være forskellige udformninger indeni for ekstra stimulering.

Onanisleevet sidder inden i den aflang beholder, og dermed så får du en meget fast, lækker og stram stimulering. Bruger du glidecreme sammen med, så får du den bedste oplevelse, og får svært ved at onanere uden, når du først har prøvet det. Du kan desuden både køle eller varme onanisleevet indeni, for at få endnu mere nydelse ud af din fleshlight.

Pussy, ass eller mouth

Ud over at de både findes med og uden vibrator og med forskellige udformninger indvendigt, så findes langt de fleste også i andre varianter. Man kan blandt andet få dem som en mund og man kan drømme sig til et ekstraordinært lækkert blowjob. De findes også som en vagina.

Og slutteligt findes de udformet som anus. De er vidt forskellige indvendigt og udvendigt og derfor får du nogle helt forskellige, men meget lækre oplevelser. Prøv dig endelig frem med de forskellige varianter. Hvis du er som mænd er flest, så bliver du hurtigt hooked og må derfor prøve mange forskellige varianter.

Vibratoren – en kvindes bedste ”ven”

Det er ikke kun mændene, der skal have noget lækkert legetøj, når de skal tilfredsstille sig selv. Det skal kvinderne naturligvis også. Og udvalget af sexlegetøj til både mænd og kvinder er helt enormt stort og det kan være svært at finde ud af, hvad for noget legetøj man skal vælge.

Som kvinde går du aldrig galt i byen med en vibrator. Langt de fleste kvinder starter ud med at købe en vibrator og investerer derefter i mange flere, da de bare giver de mest fantastiske og intense orgasmer og kan bruges til at stimulere både vagina, klitoris og anus.

Hvad er en vibrator?

Der er meget stor forskel på, hvordan en vibrato ser ud og hvad den kan. Fælles for vibratorer er, at de kan vibrere og vibrationerne kan noget helt særligt, som man ikke kan efterligne ved håndkraft. Det kan være både frækt og enormt lækkert at bruge en vibrator, så rystelserne kan stimulere på en helt særlig måde.

Vibratorer findes i mange forskellige typer af sexlegetøj. Du kan f.eks. få dildoer, hvor der er en vibrator i. en af de mest populære af den slags, er nok The Rabbit. Den kan det helt særlige, at den stimulerer både klitoris og vagina på én og samme tid. Dermed bliver hele oplevelsen virkelig fantastisk og det samme gør dine orgasmer.

Det sagnomspundne G-punkt

Du har sikkert hørt om det og måske har du eller din partner forsøgt at ramme det uden held. Det er ikke nødvendigvis din partners skyld, hvis han eller hun ikke har formået at ramme dit G-punkt. Det kan nemlig være hulens svært at ramme, om man bruger en dildo eller penis.

Derfor kan det være en rigtig god idé at bruge en dildo vibrator, der er specielt formet til at ramme G-punktet. De fleste dildoer er formet, så de bukker lidt ude ved spidsen, og det er netop det design, der gør, at det lille G-punktet kan rammes og du dermed kan få de vildeste vaginal orgasmer nogensinde.

Magic wand – klitoris stimulatoren over dem alle

Der findes også andre former for vibratorer. Udover The rabbit så er Magic wand vibratorerne også helt vildt populære blandt alverdens kvinder. En Magic wand er særlig henvendt til at man stimulerer klitoris og derfor er den specielt designet til det formål.

Langt de fleste typer af en wand har et stort og blødt ”hoved”. Det kan give de dejlige vibrationer og føles samtidig dejlig blød og glat, når den kører over klitoris. Brug den sammen med noget glidecreme og du kommer aldrig til at få lyst ti at gøre det uden igen.

Brug sexlegetøj sammen med en partner

Selvom vi snakker om sexlegetøj der er særlig henvendt til onani, så skal man huske på, at det også kan være virkelig frækt at inddrage i dobbeltsengen. Selvom man måske kan tænke at en fleshlight eller en vibrator måske er mest forbeholdt solo lege, så tro om igen.

Der er intet frækkere end at tage sin vibrator med i seng og dermed lade partneren styre den. Det samme gælder en fleshlight. Det handler om at springe ud i det, og det samme, når man taler om onani. Det er nemlig ikke meningen, at onani skal være kedeligt eller sekundært i forhold til sex med en partner.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar