Tips & tricks

4 tips til fræk sommer sex

De fleste er vilde med sommeren. Det er varmt, vi kan slappe lidt af og vi har alle lidt mindre tøj på så lysten til fræk sommer sex er blandt os men hvordan gør vi det ekstra spændende?

Gør det i det fri – Det er jo nemt og frækt!

Tag en tur i skoven eller parken og find et sted hvor i kan nyde hinanden med fræk sex men pas nu på i ikke bliver opdaget for det er ikke altid for den som får overraskelsen af at se jer 😉

Det gode ved at gøre det i fx en skov er at i fx kan være et sted en hel dag fx med et telt og hygge jer med bål og ja sex.

Tag på stranden og hav sex med i vandet

Stranden er oplagt. I har ikke særlig meget tøj på og i ser super lækre ud i bikini og badeshorts. Hop i vanden og smid bikinien eller find et hjørne på stranden men pas på det er ret nemt at se og det vil i nok undgå.

Brug haven eller altanen

Hvis du har en have eller en altan som ikke er alt for offentlig, har du alle fordelene ved udendørssex. Det er en fræk og oplagt mulighed, når i alligevel ligger og solbader. Nyd den friske lufte, fuglefløjt og det bløde græs uden at du behøver at bekymre dig om at blive opdaget.

Vibroæg – Tag det til det næste niveau

Hvis du allerede har haft sex på stranden, i haven og i skoven må du jo tage andre metoder i brug. Eksempelvis er et sexlegetøj som et vibroæg den perfekte par vibrator da hun har et æg i skeden og han har så en fjernbetjening så han kan styre vibrationer – Pludselig bliver en halvkedelig middag på restauranten lidt mere spændende 😉

Vi anbefaler LELO HULA Beads til dette.

LELO vibrator-æg

God sommer!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar