Sexlegetøj

DE BEDSTE SM UDSTYR TIL DIG OG DIN PARTNER

SM-udstyr

Det sorte univers er måske ikke så sorte længere. Bog-sensationen Fifty Shades of Grey har fået mange kvinder – og faktisk også mænd – til at udforske og eksperimentere med deres indre mørke lyster. Et univers som var rimelig hemmeligt før Fifty Shades udkom. I dag er det blevet mere eller mindre mainstream. Det har vi selvfølgelig også kunne mærke her hos Winkwink.dk, da salget af diverse fetish og sm udstyr har vokset gevaldigt.

Danskerne har fået øjnene op for SM legetøj

Rigtig mange tænder på, at deres partner tager kontrollen i soveværelset, enten verbalt eller fysisk. De fleste har nok hørt eller stødt på ordet SM før, og ved nogenlunde også, at det indeholder noget med lak, pisk og lænker. Er man mere erfarne og en hardcore-type, så er ordet BDSM måske mere almindeligt. Bogstaverne dækker for ordene bondage, dominans, disciplin, submission, sadisme og masochisme. I bund og grund handler det om at dominere og om at underkaste sig. Desuden skal man tænde på at påføre eller modtage forskellige former for smertepåvirkning.

Selvom SM kan lyde meget sadistisk og grænseoverskridende, så handler det faktisk først og fremmest om kommunikation, tillid, respekt for hinanden og ikke mindst respekt for grænser. Det behøver hverken at gøre ondt eller være ubehageligt, så længe I har talt om det og fastlagt jeres grænser.

Hos Winkwink har vi stort udvalg af SM udstyr, uanset om du søger noget blidt som masker og blindfolds, eller råt legetøj som piske og lænker.

I følgende vil vi derfor introducere dig for blandt vores bedst sælgende produkter inden for sm udstyr. Vi håber du bliver inspireret og kaste dig med at eksperimentere med SM.

Forvandle din seng til lak

Hvis man vil indleve i den bedste SM-stil, så kan du med fordel forvandle din seng til glitrende legeplads med et lak lagen fra Fetish Collection. Lagenet er perfekt til kreativ og eksperimenterende leg og er særligt velegnet til fedtede massagelege med olier og våde skumkampe. Laklagenet har en rigtig god størrelse på 200×230 cm, passende til en dobbeltseng. Den kan let aftørres og er fremstillet i 100% vinyl. Så hvis l gerne vil være ekstra dirty på sengen eller bare have en mere fræk stemning i soveværelset, så er det her laklagenet helt sikkert noget for jer.

Lak lagen til sengen

Bind din partner med et plyshåndjern

Vil du have din partner ikke smutter nogen steder? Så sæt ham eller hende i dette frækt plyshåndjern fra Bad Kitty. Plysene omkring manchetterne gør det selvfølgelig mere behageligt at have håndjernet på. Perfekt til en kinky og frækt bondage-leg.

Håndjern

Fastgør din partner til sengen med et bondagesæt

Hvis håndjernet ikke er nok til at fastholde din partner, så er dette bondagesæt til sengen fra Sex & Mischief måske et bedre alternativt. Sættet består af 4 manchetter, der lukkes med velcro i plys, samt bånd, der kan sættes fast rundt om sengen, døren eller hvor du ellers gerne vil fastgøre din partner. Brug den til at fastgøre både hænder og fødder. Med dette sæt, er du helt sikker på, at din partner ikke smutter nogle steder.

bondage-sæt til sengen

Læderpisk med dildohåndtag

En pisk er et meget almindeligt udstyr inden for SM-leg. Denne fræk læderpisk Sex & Mischief er fremstillet af bløde og ægte læder og et glat håndtag. Det gode ved den her pisk er, at den også kan benyttes som en dildo. Håndtaget har 4 stimulerende kugler, der både stimulerer dig analt eller vaginalt. Med denne pisk får du derfor 2 produkter i ét. Perfekt til en ekstra fræk og pirrende oplevelse i jeres sorte univers.   

Læder pisk

Bind dine hænder og ankler

Nogle tænder rigtig meget på ydmygelse og blive behandlet som en slave. Dette sæt med håndmanchetterne og fodmanchetter fra Bad Kitty er helt perfekt til det formål. Sættet er i læder med rustikke remme og spænder og består af 4 manchetter, som du på kryds og tværs kan sætte om håndled og ankler efter behov. Lænkerne er lavet i kvalitetslæder med jernspænder og remme, som gør det praktisk talt umuligt at komme fri, når man først er fastgjort.

Hånd og fod manchetter

Få din partner til at holde mund

Synes du din partner taler for meget under sex? Så kan du med denne knibel til munden få din partner til at holde mund. Denne gag-ball fra K!nk består af en metalring med en diameter på 4 cm. og en justerbar strop.

Gag-knibelen kan få din partner til at holde mund, men med metalringen har du stadig adgang til din partners tunge eller stik noget frækt ind i munden på hende/ham. Frækt, ikk?

Vi håber, du er blevet inspireret i at eksperimentere dine mørke lyster. Vi har stort udvalg af fetish legetøj, alt fra de blide legetøj til de mere hardcore. Er du stadig i tvivl, er du altid velkomme til at kontakte os.

gag-ball

God fornøjelse!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar