Sexlegetøj

GUIDE: SEXLEGETØJ FOR NYBEGYNDER

guide til sexlegetøj

Er du nybegynder inden for erotisk legetøj? Leger du måske med tanken om at pifte dit sexliv op eller vil du udvide din seksuelle horisont? Så hæng lige med lidt endnu. Vi vil i den her guide give dig inspirationer til de bedste erotiske legetøj for nybegyndere.

Erotisk legetøj som man normalt også kalder det, går flere tusinde år tilbage. Så hvis du mener, at der er noget galt med dig, fordi du leger med tanken om erotik legetøj, så tro om igen. De historiske fund om legetøj til voksen afslører nemlig, at vores kvindelige forfædre har haft frække og lumre tanker. Kvinder har i alle generationer og tider altid været lystne og liderlige, og dét er altså meget normalt! Forplantning er nemlig et naturligt instinkt hos mennesker, så vær ikke bange eller nervøs over, at du har haft hede tanker om erotisk legetøj. 

Erotisk legetøj er for alle og ganske normalt!

Det kan være en jungle derude at finde lige netop det erotiske legetøj, som vil passe bedst på dig og din partner. Og det er også helt forståeligt! I dag findes der et hav af muligheder, former, design, osv., som kan gøre mange utrolige tilfredsstillende ting både for din klitoris, anal, mellemkødet, osv. erotik legetøj, ligesom mange andre produkter, udvikler sig og bliver mere og mere avanceret. Mange bliver derfor helt skræmt af dem ved første øjekast, da det kan virke grænseoverskridende og vulgært.

Hos Winkwink.dk har vi et bredt udvalg af erotisk legetøj, fra både rookie-niveau til ekspertniveau. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad man foretrækker af design, størrelse, osv. Men hvis du er helt ny inden for erotiske legetøj, vil vi i den her guide introducere dig for de bedste erotisk legetøj for nybegynder: Til jer, som vil starte blid på jeres følsomste områder, hvad enten det er til alene brug eller med din partner. Here you go!

Dildo for begynder – LELO Ella

Hvis du ønsker en lille, smart og all-around dildo, så er dildoen fra LELO Ella et rigtig godt sted at starte. Takket være dens perfekte krumning og hovedform giver den dig den perfekte g-punkts orgasme. LELO Ellas hoved er designet til at passe perfekt til den kvindelig anatomi og giver dig derfor en rigtig god nydelse.

Denne dildo er netop egnet til dig, som ønsker en blid start, men hvor man samtidig har en dildo, der tilfredsstiller flere områder. Den er fremstillet af den blødeste silikone, og har en dejlig silkeblød og behagelig overflade, samtidig med, at den giver dig en fast og vedholdende stimulation.

Det gode ved den her lille fræk sag er, at den også er vandtæt, så du kan derfor også nemt bruge den under bruseren eller badekaret. Alt i alt, en lille og smart dildo, som både giver en intern og g-punkts stimulering. Et fantastisk stykke erotisk legetøj!

LELO Ella Dildo

Køb LELO Ella dildo 

Vibrator for begynder – Rocks Off minibullet

Rocks Off er blandt de førende producenter inden for erotiske legetøj. De er kendte for at producere de mest kraftigste og slidstærke vibratorer. Den her klassiske minibullet vibrator fra Rocks Off har en total længde på kun 8 cm og er en af de mest kraftfulde miarkedet. Det er en lille fin vibrator, som du let kan tage med på ferie, uden at vække det helt store opsigt.

På trods af dens lille fiks størrelse, kan dette erotiske legetøj give dig en pirrende og overraskende oplevelse, som du aldrig før har oplevet. Du kan bruge den til at stimulere enten din klitoris eller skede. Ved et enkelt tryk, begynder den kraftfulde vibrationer, og slukkes ved at trykke på knappen igen. En meget enkelt, simpelt og kraftfuld vibrator, der kan hjælpe dig godt på vej mod en god orgasme.

For at få en mere behagelige og glattere overflade, kan du evt. Benytte en smule glidecreme sammen med vibratoren. Perfekt til en nybegynder, der ikke behøver så mange funktioner eller indstillinger, men som bare vil have en lille kraftfuld vibrator. 

Rocks Off Bullet Vibrator

Køb Rocks Off minibullet vibrator

Elskovskugler for begynder – Fun Factory Smartball Uno

Elskovskugler eller bækkenbundskugler har til formål at træne dit underliv med erotisk legetøj. Mange gynækologer og jordemødre anbefaler, at man holder sin bækkenbund i form med erotisk legetøj, hvorfor de anbefales at benytte elskovskugler. Kuglen gør dig mere ”fastere” i underlivet, og derudover kan den også være med til at forhindre inkontinens i fremtiden.

For mange kvinder virker elskovskugler stimulerende, og derfor benyttes rigtige mange disse kugler under forspil. Hvis du vil lære mere om elskovskugler, så har vi lavet en fin guide om, hvordan du kommer i gang med bækkenbundstræning. 

Den her Smartball Uno fra Fun Factory vejer kun 40 gram og er derfor i den lettere ende, hvilket gør den perfekt til dig som aldrig har prøvet elskovskugler eller trænet din bækkenbund før. For mange kvinder virker elskovskugler stimulerende, og derfor benyttes rigtige mange disse kugler inden forspil.  

Fun Factory – Smartball Uno Elskovskugler

Køb Fun Factory Smartball Uno elskovskugler

Anal legetøj for begynder – Fun Factory Bootie

Enten er man til analleg eller ej. Rigtige mange får dog en meget voldsom (men på den positive måde) orgasme ved analsex. Leger du også med tanken? Så kan vi anbefale Bootie analplug fra Fun Factory. Bootie er ideel til dig, der gerne vil eksperimentere med anal leg.

Denne rigtig blød analplug har en buede form, hvilket sikrer dig en rigtig god og dejlig oplevelse. Bootie er perfekt til opvarmning til analsex eller et frækt supplement til det. Med brug af en smule vandbaseret glidecreme, vil denne fræk sag føles behageligt og rart ind og ud af din anal. Den er også 100 % vandtæt, så du kan derfor nemt tage den med under bruseren. Den fås i 3 størrelser: small, medium og large.

Vi anbefaler selvfølgelig den mindste størrelse til at starte med. Bootie kan anvendes af både mænd og kvinder, som netop ønsker en blid start på analleg. Alt i alt – en rigtig god første gangs erotisk legetøj til anal.

Fun Factory Bootie Begynder Anal Plug

Køb Fun Factory Bootie anal legetøj  

Penisring for begynder – Fifty Shades of Grey Feel it Baby

Synes du måske, at din mand kommer for hurtigt? Så har vi en løsning til dig. Penisringe er nemlig designet til at begrænse mandens udløsning, så han kan holde sig lidt længere end normalt. Det andet formål med dette erotiske legetøj, er også at få manden til at få en mere dejligere og eksplosiv orgasme.

Denne penisring fra Fifty Shades of Grey er en blød og fleksibel penisring i silikone. Penisringen benyttes under samlejen, hvor ringen omsluttes til mandens penis. Denne ring vibrerer trinløst og intenst for en skøn oplevelse for begge parter, da kvinden vil kunne mærke de frække vibrationer på klitoris eller mellemkød. Feel it Baby har en diameter på 3,5 cm.

Det gode ved den her er, at den kan strækkes som du ønsker, så den passer perfekt til dig. Den her penisring er derfor perfekt til simpel, men meget effektiv nydelse til begge parter.

Fifty Shades of Grey - Feel It Baby Penisring M. Vibration

Køb Fifty Shades of Grey Feel it Baby penisring

App-styret parvibrator for begynder – Satisfyer Double Fun

Erotisk legetøj og teknologi! Why not? Som nævnt, så udvikler branchen sig og bliver mere og mere avanceret. Markedet ændrer sig og vi bliver mere og mere tekniske. Double Fun er en revolution i erotisk legetøj og lavet til den nye generation.

Det er en app-styret vibrator, hvilket er ideel til en langdistanceforhold, da du nu kan sidde flere tusinde kilometer væk og stadig lege med din partner. Du kan selvfølgelig også bruge den under sex, når I er sammen.

Gennem appen, kan du styre alle vibrationer, niveauer eller styre hvilken del af vibratoren, der skal vibrere. Med denne app, kan dig og din partner pludselig have en sjovere måde at vedligeholde jeres sexliv på, mens I er langt væk fra hinanden. Vibratorerne fra Satisfyer har et utrolig brugervenligt og kropsvenligt design, hvilket gør denne vibrator perfekt til nybegynder.

Brug eventuelt en vandbaseret glidecreme sammen med Double Fun for bedst mulige oplevelse.

Satisfyer Double Fun - Par Vibrator

Køb Satisfyer Double Fun – Par Vibrator

Vi håber, at du er blevet inspireret og blevet mindre skræmt af erotiske legetøj med den her lille guide. Som nævnt, findes der utallige muligheder og størrelser. Hvis du har brug for hjælp til at finde det rette legetøj til dig og/eller din partner, så er du altid velkomme til at skrive eller ringe til os.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar