Job hos Winkwink.dk

Det særlige ved at arbejde i en sexshop

Danmarks måske bedste sexshop

Du får et job hos en virksomhed der administrerer webshops. Fedest! Du finder siden ud af at den webshop du primært skal arbejde på hedder winkwink, Danmarks måske bedste sexshop. Da du er ret konservativt anlagt og kommer fra en familie, hvor sexshops, sexlegetøj og dildo er tabubelagte. Ja så bliver man naturligvis nysgerrig – du har eksempelvis aldrig hørt om bondage og Fifty Shades of Grey serien er jo bare nogle bøger der er blevet filmatiseret – ikke? Det er alt sammen meget nyt og spændende.

Når rødmen så har lagt sig og du langt om længe har fnisset færdig over det faktum, at der står en dildo, vibrator, glidecreme, bondageudstyr og andet sexlegetøj overalt på kontoret – ja så får man en åbenbaring. Det gør kun hverdagen sjovere.

Når Winkwink får en ny vare ind, om det er frækt undertøj, anal plugs eller penisringe, så skal de naturligvis undersøges – vi skal jo sikre at kvaliteten er i orden. Før dit kinky-jeg tænker: ”hæhæ”, så nej ikke på den måde! Men der bliver joket med det, hvilket giver en fantastisk uhøjtidelig stemning på kontoret – noget du ikke har oplevet før, det garanterer jeg dig for.

Når skyggerne bliver lange og kaffen stærk så bliver det skøre kun intensiveret som trætheden indtræffer, men tag ikke fejl – Hos Winkwink bliver der arbejdet hårdt og kun det bedste er godt nok. Det afspejler sig i måden vi arbejder på og i vores produkter. Når man som gæst kigger ind hos Winkwink kan man ikke undgå at bliver en smule distraheret af ”inventaret”, det bære jo naturligvis præg af det faktum, at du har besøgt en sexshop.

Når du så møde menneskerne bag dildoerne, vil du opleve hjertevarme, humoristiske og tolerante mennesker der brænder for at yde alle mennesker en god og diskret service – og det kan være en sjældenhed hos andre typer virksomheder. Tro mig når jeg siger, at der er mange erhvervsdrivende der kunne lære noget af at sælge Fleshlights og latex kugler.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar