Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Vibrator

Vibrator (204)

1 til 28 af 204

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 28 af 204

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af vibratorer

Det mest populære Sexlegetøj til kvinder er vibratorer. De fleste kvinder vælger en vibrator, da det er den bedste måde for dem at opnå størst nydelse på. Her på Winkwink har vi et bredt udvalg af forskellige typer vibratorer så du kan finde den model, som passer bedst til dig. Vi forhandler markedets bedste Klitoris Vibratorer, Dildo Vibratorer, G-Punkts Vibratorier, Rabbit Vibratorer, Magic Wand Vibrator, Vibrator Æg og mange flere forskellige vibrator typer. Er du på udkig efter din allerførste vibrator, vil vi anbefaler at starter med at kigge efter en Dildo Vibrator med stimulering af Klitoris. Dette kunne fx være en LELO Ina 2 – Vandtæt dildovibrator med klitorispirrer, som er et sikkert valg da den både er billig og kan stimulere alle intime områder du måtte ønske – eksempelvis kan LELO Ina 2 foretage Stimulering af klitoris, skede og mellemkød. Et stærkt alternativ til den kunne være en anden Vibrator fra svenske LELO som laver super lækre Vibratorer i rigtig høj kvalitet. LELO har fået et ry for at lave det smukkeste sexlegetøj på markedet, og man kan sagtens forstå hvorfor bare ved at se på LELOs produkter. LELO har lavet et utal af prisvindende og utrolig flotte sexlegetøj. En af de absolut bedste vibratorer på markedet fra LELO er LELO Insignia Soraya Dildovibrator, som med garanti vil sende dig til himlen for orgasmer.

For at garanterer de absolut bedste vibratorer på vores sexshop, har Winkwink et team af sexlegetøjstestere, bestående af helt almindelige mennesker, som tester vores produkter på webshoppen. Dette gør vi for at sikre at alle produkter lever op til vores høje kvalitets standard, og for at sikre at vores kunder for den absolut bedste oplevelse med det sexlegetøj eller lingeri de måtte vælge på webshoppen. Da vi går meget op i at have de bedste produkter på markedet, opfordrer vi vores kunder til at give en bedømmelse af det sexlegetøj eller lingeri, som de har købt. På den måde kan vi konstant forbedre vores shops sortiment.

Par vibrator - du behøver ikke gå solo

Par vibratorer er den seneste trend inden for sexlegetøjsmarkedet, der oplever massiv innovativ fremgang. En af de bedste, hvis ikke den bedste, på markedet er fra den amerikanske producent We-Vibe. En We Vibe par vibrator er fantastisk fordi den kan bruges alene og du kan bruge den med din partner, under samleje, hvorved begge parter kan opleve erotiske og pirrende vibrationer til bedre orgasmer. Særligt We-Vibe 4 Plus er yderst populær på Winkwinks sexshop, da denne besidder en yderst brugervenlig App funktion, så man ikke behøver fjernbetjening for stimulering. Man kan i stedet anvende sin telefon, hvilket gør We Vibe 4 Plus revolutionær, da man kan bruge app'en selvom ens partner er et helt andet sted end du er. Forestil dig en situation, hvor din partner er på vej hjem og i aftaler, at den ene lader sine vibrationer styre af den anden. Generelt er vibratorer fra vores mest populære og kendte mærker altid et sikkert valg, da du er sikret et fantastisk sexlegetøj af højeste kvalitet, som er lavet i det bedste materiale og samtidig har gennemgået omfattende kvalitetskontroller, som skal garantere den ultimative vibrerende stimulering for dig og din partner.

Vi forhandler også en lang række innovative par vibratorer fra svenske LELO. Heriblandt den stilrene LELO LYLA 2, som er en trådløs par vibrator med fjernbetjening. Den fås er mange flotte farver og har flere intense vibrationsniveauer. Kombiner altid en god vibrator med en ligeså god glidecreme, for maksimal nydelse. For hygiejnens skyld anbefaler vi også at investerer i et godt renseprodukt. Hos Winkwink har vi blandt andet vores eget mærket af pH Neutral vandbaseret glidecreme, måske den bedste glidecreme på markedet, som sætter din krop højest. Du vil med garanti få den bedst mulige oplevelse med en god vandbaseret glidecreme til din vibrator. Anskaffer du en silikone baseret vibrator, anbefaler vi naturligvis en glidecreme tilpasset silikone baserede sexlegetøj. Den rigtige glidecreme gør en stor forskel for, hvordan dit sexlegetøj vil opleves. For alle vores produkter vil vi fremhæve den bedste glidecreme til netop dette sexlegetøj. Dette gør sig også gældende for vores store udvalg af markedets bedste vibratorer.

Den bedste vibrator - Læs vores guide til vibratorer

Er du helt ny på sexlegetøjsmarkedet og er du usikker på hvilken vibrator der er dette rette valg for dig. Så kan du med fordel læse vores vibrator guide, hvor du kan få et overblik over de forskellige typer vibratorer og hvilke der yder den bedste stimulering til lige præcis det formål du søger. I vores guide vil du eksempelvis kunne finde ud af hvilken type vibrator der passer bedst til dig og hvilken størrelse der vil give dig den bedste oplevelse. Når du er på udkig efter en vibrator er det naturligvis også meget vigtigt, at du investerer i en god glidecreme, som passer til det materiale din vibrator er lavet af. Hos Winkwink vejleder vi altid gerne om valg af glidecreme til dit sexlegetøj, så du kan få den bedste oplevelse. I langt de fleste tilfælde vil vi anbefale en god vandbaseret glidecreme, da nogle typer glidecreme ikke nødvendigvis matcher bestemte typer sexlegetøj, her taler vi som udgangspunkt om silikone baserede sexlegetøj. Som oftest kan en god vandbaseret glidecreme bistå dig ved langt de fleste køb af sexlegetøj, om det så skal være en vibrator, dildo eller anal plug.

Hvis du fortsat føler dig usikker og i tvivl om hvilket sexlegetøj der passer til dit aktuelle behov. Så er vi hos Winkwink.dk mere end glade for at bistå dig med seriøs og fordomsfri rådgivning og vejledning. Vi er en professionel sexshop som er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Ligegyldigt hvilket produkt du måtte vælge er du garanteret 100% professionel og diskret behandling af din ordre hos Winkwink.dk. Vi sender din ordre med fri fragt samme dag som den bestilles, forudsat vi modtager din ordre før kl. 17.00, og din pakke vil være 100% diskret pakket så det kun er dig som kender til det frække indhold. Vi håber du vil have stor fornøjelse med dit køb på Winkwink.dk.