Andet Tips & tricks

GUIDE TIL BONDAGE OG PIRRING

bondage-guide

Du har måske læst ”Fifty Shades of Grey bøgerne” og har fået lyst til at prøve kræfter med blid bondage eller lidt pirring. I denne guide vil vi give dig inspiration til fræk leg med lænker og piske, så du får den bedste oplevelse med de pikante produkter.

BONDAGE – DU KAN IKKE KOMME FRI!

Selvom du måske synes det virker voldsomt er det bevist at op imod 40% af danskerne tænder på bondage, både i mild, men også i mere voldsom form. Bondage er betegnelsen for seksuel leg med reb, lænker, håndjern eller gag-balls. Bondage produkter tilføjer en dimension af fræk fatsgørelse, der gør det endnu mere spændende for både dig og din partner, da du ikke kan gøre noget, og ikke kan stritte imod når du partner gør noget ved dig. Er det noget der tænder dig, så burde du nok læse videre her.

Bondage er blevet mere og mere normalt efter udbredelsen af ”Fifty Shades of Grey” bøgerne og senere filmatiseringen af samme og har gjort at reb og håndjern for mange par er en naturlig del af sexlivet. 

Bondage til begynderen

Bad Kitty - Rødt Bondagesæt i flere dele

Køb Bad Kitty Rødt Bondagesæt i flere dele

Har du svært ved at spørge din partner om han/hun er klar på lænke leg, så spørg eventuelt stille og roligt. Et godt sted at starte er håndjern, der er i den mere uskyldige ende af bondage-skalaen. Håndjern er lidt sjove og du kan få dem i mange varianter, fra de helt klassiske i jern til håndjern med fjer og plys. Er du eller din partner ikke pjattet med jern, så kan I også købe håndmanchetter, der er lavet i stof og som oftest fastgøres med velcro, der gør at du umuligt kan komme fri, men du slipper for besværet med nøgler. I kan starte med at fastgøre hinanden rundt om håndleddene, men vil i gøre det lidt vildere, kan i overveje at fastgøre ved fødderne også. Hos winkwink har vi rigtig mange forskellige bondage-produkter til de fleste behov, men tag eventuelt et kig på vores blide bondage produkter til par, hvis du er nybegynder. Her finder du de meste klassiske slags bondage produkter, såsom de føromtalte håndjern, manchetter, men også blindfolds. Blindfolds eller øjenbind, som de også bliver kaldt er gode til at skærpe dine sanser og giver en fræk dimension til sexlivet. Når du mister en sans – i dette tilfælde synet, skærpes dine andre følelses sanser og du vil være ekstra opmærksom på din partner og hvad han/hun gør ved dig. Et godt tip er at give din partner et blindfold på og give en fræk massage, køre en isterning rundt på din partners krop eller give et frækt blowjob imens din partner intet kan se. Det vil helt sikkert falde en god jord.

En af vores mest populærer begynder bondage sæt er dette fra Bad Kitty, det har mange forskellige dele og er perfekt til dig, der gerne vil prøve forskellige ting. Medfølgende i sættet er blandt andet: Manchetter til både håndled og ankler, en gagball til munde, et blindfold og en minipisk til fræk pirring.

Find rundt i bondage produkterne

Shibari Bondage Reb 3 m - 7 m - 10m

Køb Shibaki Bondage reb i sort

Håndjern og manchetter

Håndjern og manchetter er som nævnt før en blid del af vores bondage univers. Især manchetter i stof er meget behagelige at have på og giver ikke mærker på håndleddene, mens håndjern godt kan give en smule mærker, hvis de strammes for meget. Sørg for at give en smule plads når du strammer håndjern, da jernet godt kan være en smule ubehageligt at have for stramt omkring sig – bare rolig man slipper ikke ud af dem, selvom der er et par centimeter omkring håndleddene. Manchetterkan både sætte rundt om håndled og ankler og du finder også nogle, hvor der er dertilhørende bindebånd, der gør det muligt at fastgøre din partner til sengen, døren eller hvor det ellers skulle være.

Blindfolds

Øjenbind eller blindfolds er perfekte til dig, der gerne vil overraske din partner og vække din partners sanser til live. Du kan gøre alt ved din partner og skabe en ekstra fræk dimension af uvished, når han/hun intet kan se. Giv en fræk massage eller pir med en pisk eller en fjer rundt på kroppen og nyd at se din partner mærke det ekstra meget.

Reb

Reb er for mange lidt mere garvede bondage-udøvere en favorit. Et reb giver nemlig mange muligheder for at binde din partner, både til ting, men også på mange forskellige måder og i mange forskellige stillinger. Vi sælger specielt bondage reb, der ikke gnaver på huden. Prøv eventuelt vores bondage tape, der ikke klistre til huden, men kan fastgøre din partner efter dine fantasier.

Er du klar på mere avanceret fastgørelse, så prøv en af vores populære ’Shibaki reb’. Du finder små vejledninger på pakken og kan også orientere dig på ’Youtube’, hvor du kan finde alle slags vejledninger i knob og knuder. Prøv for eksempel og søg på ’Japanese robe bondage’.

PIRRING – NÅR SMERTE BLIVER TIL NYDELSE

Pirring er hos winkwink.dk SM’s blide søster. Vi ved at SM kan virke voldsomt på mange og især hvis det er noget du gerne vil introducere til din partner, men pirring er i den mere blide ende og kan altid udvikles i en hårdere retning, hvis det bliver et hit hos din bedre halvdel.

Når vi snakker om pirring, er det oftest en måde hvorpå man påfører sin partner en smule smerte, eller bruger redskaber til at skabe en pirrende effekt på sin partner, det kan være med piske, fjer, padler, pumper og meget andet. Pirring er i vores fetish afdeling, men er blevet mere og mere normalt og flere og flere af vores kunder køber remedier til fræk pirrende sex.

Piske

Der findes flere forskellige piske og vi har alt fra lange ni-halede piske til minipiske lavet i blødt materiale. Piske med haler er piske, hvor der for enden er flere stykker stof eller andet materiale, der sørger for at slaget bliver mere præcist og adspredt på et større område. Køber du en lille pisk i ruskind, vil den ikke på samme måde give mærker, som en paddel eller en pisk i mere stift materiale og der skal meget kraft til for at en sådan pisk kan gøre ondt. Der er mange der nyder at blive pisket blidt med en pisk med haler, da det ikke giver små rap, især hvis de føres hen over intime steder på kroppen.

Skal det gøre en smule mere ondt, så prøv en ridepisk, da den er længere, giver den også et bedre slag, der giver voldsommere bevægelser og derfor vildere pisk. Men husk altid at sætte grænser for hinanden – Det skal kun gøre ondt, hvis din partner ønsker det. 

Fjer

En fjer er perfekt til dig der ikke er så stor fan af smerte aspektet, men som gerne vil lege med pirring på en anden og fræk måde. Kan du huske filmen ’40 days and 40 nights’, hvor der eksperimenteres med en fjer, der til sidst giver en orgasme. Brug eventuelt et blindfold og kilde rundt op kroppen af din partner, det giver en helt speciel følelse, som I helt sikkert vil elske.

Padler og pagajer

Padler og pagajer er til de lidt mere erfarne indenfor pirring og SM. En paddel er bredere end en ridepisk og har også mere swung i sig. Den er helt stiv og har derfor ikke samme effekt som pisken, der fordeler sig mere på kroppen. Det kan godt gøre ondt at blive slået med en paddel eller pagaj, alt efter hvor hårdt der bliver slået, men prøv jer frem på hinanden og mærk hinandens grænser, så vil I kunne mærke at smerte sagtens kan være rart.

Pumper

Hos winkwink.dk har vi en del forskellige former for pumper og den mest kendte er nok penispumpen, der kan bidrage til ekstra fylde omkring penissen og en stivere erektion. Andre pumper som du kan finde på siden er ’vagina pumpen’ der giver mere følsomhed omkring skamlæberne og giver ekstra nydelse, da blodet pumpes ind i læberne, ’klitoris pumpen’, der i høj grad gør det samme, og ’brystvorte pumpen’. Disse pumper kan være med til at give en ekstra dimension og skabe følsomhed på dine intime områder, så du får ekstra stor nydelse.

Husk grænserne – Stopord er nøglen til god pirring!

Vil du gerne give dig i kast med bondage, pirring og SM er der én ting der er meget vigtig og det er at respektere hinandens grænser. En god idé er at finde et stopord, som I kan bruge, hvis det bliver for meget. En god idé til et stopord er et ord, som du måske ikke vil forbinde med sex, da du eller din partner måske siger ting, som I ikke tænker på som et stopord når I bliver ophidset. Et stopord kan være alt hvad I finder på, men måske det ikke skal være ’Stop’. Måske det skulle være winkwink? 😉

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar