Sexlegetøj

GUIDE TIL PENISRINGE

Penisringe Guide

Har du overvejet at prøve kræfter med et af de mest populære tilbehørs produkter på winkwink, så tag et kig på denne guide. Eller find en penisring til dig. Vi vil i korte skridt fortælle mere om den lille og effektive ring, der kan give både dig og din partner stor nydelse. Herunder vil vi skrive lidt om hvilke produkter vi har og hvordan de bruges, så du finder den helt rigtige til dine behov, derudover vil vi guide dig igennem brugen af penisringe, samt komme med forslag til hvilke produkter, der ville være perfekt til dig som begynder og mere øvet.

Hvad gør en penisring?

Ja det lyder ikke super sexet, men en penisring holder på blodet i penis. Det er faktisk ikke så dumt, da det netop er blodet, der fastholder en erektion. Derfor er det også meget vigtigt at du først putter ringen om penis, når den er stiv, så blodet frit kan strømme til. Sætter du derefter ringen på, vil du fastholde blodet i penis længere, dette øger både følsomheden i penis og penishoved, samt gør at de fleste mænd kan holde længere – så har du udfordringer med at holde igen med orgasmen, så er en penisring lige noget for dig. Faktisk vil en penisring være gavnlig for rigtig mange mænd, da den også sørger for at når du opnår orgasmen, så bliver den endnu mere intens end uden. Du kan både bruge penisring til onani og under samleje, men vi anbefaler at du evt. prøver ringen første gang alene, så du ved, hvad du går ind til. Det er også en fremragende måde at træne dig selv i at holde længere – og det vil hun elske.

Hvordan bruger man en penisring?

Herunder finder du fem simple råd til brug af penisringe. Følger du disse, kan du ikke gå helt galt i byen.

1)   Stiff it up! Vent til din penis er stiv, da blodet skal kunne strømme frit i penis, for at gøre den stiv. Så tænd dig selv inden du sætter ringen omkring penis.

2)   Størrelse på ring: De fleste penisringe er meget fleksible og skulle meget gerne stramme en lille smule om penis, men må ikke gøre ondt. Prøv dig frem om det føles rigtigt, hvis det gør ondt, så tag den af med det samme. Som begynder kan det være smart at købe et sæt med flere størrelser af ringe, eller en justerbar ring, så du er sikker på at ringen passer. Vi skriver altid diameter på vores ringe, som du kan tage udgangspunkt i, evt. måle din penis’ diameter i stiv tilstand, for at være sikker.

3)   Hold igen med glidecremen. Vi kan normalt ikke sige det nok: Brug altid glidecreme, men lige i forbindelse med penisringe anbefaler vi faktisk at du holder lidt igen, da ringen kan blive meget glat og derfor meget svær at håndtere, hvis du bruger for meget glidecreme. Derfor anbefaler vi at du først ruller ringen helt ned til penisroden og derefter kan du fyre op for glidecremen, så du er klar til det sjov du skal i gang med. Er penisringen lavet i silikone, så brug en vandbaseret glidecreme.

4)   Tag den af bagefter. Det er ikke sundt for penis at have en ring på i meget lang tid. Derfor er det meget vigtigt at du tager penisringen af, når du er kommet, så blodet kan løbe tilbage i kroppen. Vi anbefaler heller ikke at du har ringen på i mere end en halv times tid ad gangen, da alle dele på din krop selvfølgelig har brug for fri blodtilstrømning. Vær altid opmærksom på om det gør ondt eller strammer ekstra meget og tag den af, hvis der er noget, der ikke føles rigtigt.

5)   De fleste penisringe kan bruges flere gange og kan også sagtens bruges sammen med kondomer, glidecreme, analt og vaginalt. Vi anbefaler altid at du rengør ringen godt efter brug med vand og en mild sæbe (hvis den er vandtæt) og desinficerer den med rengøringsmiddel egnet til sexlegetøj. Opbevar ringen et sted, hvor den får lidt luft, fx i en pose eller kasse, så er den altid klar til brug.

Vælg den rigtige penisring…

Det er ikke altid nemt at finde den helt rigtige ring. Skal de vibrere, hvordan skal størrelsen være, skal den være vandtæt? Her kommer en kort beskrivelse af, hvordan du bruger de forskellige ringe. 

Vibrerende penisringe

Et hit indenfor penisringe er vibrerende penisringe. De har samme funktion som penisring uden vibration, men tilfører den ekstra dimension at de vibrerer, hvilket giver mere nydelse til både dig, men også din partner. De fleste vibrerende penisringe har en lille motor på siden af penisringen, som du så kan dreje, så den rammer din partner lige der hvor det føles bedst. Det kan være på oversiden af penis, så den rammer klitoris på kvinden, eller på den nedre den af penis, så den rammer mellemkød på din partner. Prøv at vend den stimulerende motor mv. Den ene eller den anden vej og prøv dig frem, så både du og din partner kan finde den helt rigtig måde for jer. Vær altid opmærksom på om penisringen er vandtæt, inden du tænker på at bruge den i badet..

Dorcel Power Clit

Køb Power Clit Vibrerende penisring 

Hvem bruger den… En vibrerende penisring er bedst til brug under samleje, vaginalt som analt. Den er rigtig god da den kan stimulere din partner enten på klitoris eller mellemkød. Du kan også få gavn af den under onani, men her kan det ofte være mere praktisk med en penisring uden vibrationer, da motoren måske kan være lidt i vejen, specielt hvis du bruger en masturbator.

Er du til en penisring med gode vibrationer, så skulle du prøve denne power clit vibrerende penisring fra Dorcel. Den er lavet specielt til stimulering af klitoris, da den har en lille ”tunge”, der nemt giver stimulering af klitoris, samtidig med at den lille motor nemt vibrere til både din og din partners nydelse. Ringen er fleksibel og kan bruges af de fleste, da den har en diameter på 3,2 cm., derudover er den vandtæt og lavet i silikone. 

Penisringe uden vibration

Den helt klassiske penisring er en uden vibrationer. Den gør nemlig lige præcis det den skal: Holder blodet i penis. Vi har både de helt klassiske penisringe, der bare er en fleksibel ring, du nemt kan putte rundt om penisroden, men du finder også et stort udvalg, hvor der er stimulerende perler, dupper eller anden form for stimulans, der sørger for at du og din partner bliver stimuleret til perfektion, det kan være en kugle som stimulerer klitoris eller mellemkød på din partner uden vibrationer eller små kugler på siderne, som kan stimulere din partner hele vejen rundt om anus eller skede.

En anden fræk form for penisring er med ekstra anal stimulering. Her finder du for eksempel en ekstra ”hale” på penisringen, der kan sættes i bærerens anus og derfor sørger for ekstra stimulering af anus ved brug. Manden har rigtig mange nervebaner i anus og det føles derfor helt fantastisk for manden med anus stimulering under samleje eller ved onani.

Penisringe i 3 Farver

Køb penisringe i 3 farver

Hvem bruger den… Alle mænd kan bruge den helt almindelige penisring, da den har en skøn funktion til alle formål og de helt klassiske er ikke i vejen under samleje eller onani, så vil du holde lidt længere, så anbefaler vi at du får fingrene i sådan en fætter her. 

Er du til den helt plain penisring, så skulle du prøve denne silikone ring fra ”Fifty Shades of Grey” linjen. Den er helt klassisk og sidder til, samtidig med at den er meget fleksibel, men en diameter på 3,8 cm. Den er lavet i det klassiske grå design fra mærket, som giver et eksklusivt look, selvom ringen er noget af det mest enkle på markedet, så er det meget effektivt. 

Justerbar penisring

Er du stor eller lidt mindre end normalen, så er en justerbar penisring måske mere dig. Det er egentlig bare en løkke, som nemt kan strammes til efter behov og derfor altid vil passe til dig og din størrelse. Du kan altid løsne eller stramme til, så det passer perfekt til dig. På den måde behøver du ikke at måle dig og du er sikker på at den vil passe. De fleste penisringe har en diameter på mellem 3-4 cm. Og passer du ikke ind i den ramme, så prøv denne penisring. Vi har mange forskellige mærker og i forskelligt materiale og priserne er altid gode, så du kan altid prøve dig frem – hvad har du at tabe?

Fifty Shades Of Grey Again & Again Justerbar Penisring

Køb Fifty Shades of Grey justerbar penisring

Hvem bruger den… Har du en penis der på den ene eller anden måde ikke passer ind i den klassiske diameter på 3-4 cm., så er en justerbar penisring måske noget for dig. Den er også god til dig, der gerne vil prøve en penisring, men som er bange for at det vil gøre ondt eller stramme for meget. Den kan altid justeres og derfor er der heller ikke noget at være bange for.

Denne justerbare penisring fra Shots Toys har to løkker, der gør at den kan bruges omkring penis og testikler. Du kan også bare bruge den om penis, men du kan altid justerer løkken efter dig selv, så det aldrig strammer eller på anden måde føles ubehageligt. Den er lavet i blød silikone med plastik lukninger.

Penis- og testikelringe

Kan du ikke få nok af den frække og strammende oplevelse som penisringen giver dig, så kan du kombinerer en penisring med en testikelring. Enten som produkter fra Shots Toys ovenover, eller ved at bruge flere ringe. Hos winkwink har vi flere forskellige pakker, hvor du finder større ringe, der kan sættes om testiklerne. Ringe til testiklerne gør at du holder endnu længere og giver ekstra stimulering og følsomhed i hele området omkring penis. Det er ikke alle, der bryder sig om at bruge ringe om testiklerne, men prøv dig frem, måske bliver du overrasket.

Hvem bruger dem… Er du vant til at bruge penisringe, så kunne en testikelring sagtens være noget for dig. Du er måske klar på lidt ekstra stimulering og kan godt lide den lidt strammende følelse som penisringen giver dig, eller også er du bare nysgerrig. 

Gå til Penisringe kategorien

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar