Andet Sexlegetøj

KONDOMGUIDE – SÅDAN BLIVER DU GLAD FOR KONDOMER

kondomer-guide

Der findes rigtig mange forskellige slags kondomer på markedet. Derfor har Winkwink udarbejdet en kondomguide, som hjælper dig med at vælge de rigtige, så du bliver glad for de nye kondomer.  Her er både taget hensyn til både mænd og kvinder, da kvinder også kan mærke forskel ved de forskellige slags varianter. Kondomer hjælper generelt med at undgå graviditet samt sexsygdomme. Der er derfor fortaget adskillige prøver, som understøtter at der ikke kan smittes med sexsygdomme samt bakterier ved rigtig brug af kondomet. Det er typisk hos uerfarne brugere, at kondomet bliver benyttet forkert, da de typisk aldrig har sat sig ordentligt ind i tingene. Derfor er det en god ide at læse brugsanvisningen og læse mere omkring kondomerne i denne guide. Det anbefales også at man øver påsætning af kondomet inden man skal bruge denne rigtigt, så man har styr på det når kondomet for alvor skal bruges.

Durex Natural Feeling – Kondomer

 Køb Natural Feeling kondomer fra Durex

Kondom Størrelser

Det er vigtigt at man er sikker på at kondomet har den rette størrelse når man benytter det, da man ellers kan risikere at det falder af eller ikke har den ønskede effekt med at forhindre graviditet og sexsygdomme. Kondomet skal derfor ikke sidde løst når det er påført penis, men må samtidig heller ikke sidde alt for stramt, da kondomet derved kan risikere at springe hvis man er for hård.  Derudover føles begge ting også ubehageligt og vil derfor gå udover selve oplevelsen. Kondomet måles ved at ligge det fladt på bordet og derefter måle ca. 5 cm. fra kondomets åbning.

Betegnelser på kondomer

Cremet kondom: Der er påført et tyndt lag glidecreme, som gør at kondomet er lettere at bruge. Man vil opnå samme effekt som når kvinden er våd.

Dupper: På nogle kondomer er der sådan nogen små knopper, som har til opgave at stimulere skeden under samleje.

Riller: På nogle kondomer er der riller langs siden, som også stimulere skeden under samleje.

Tørt: Der er ikke noget creme påført disse, men der er til gengæld en smule pudring, som forhindre gummiet i at klistre sig sammen.

Lige: Det mest velkendte kondom, som har helt lige sider.

Forskellige varianter af kondomer

Det kan somme tider være en jungle at finde det helt rigtige kondom, men man finder alligevel hurtigt ud af hvilket kondom, som føles rarest efter at man har prøvet nogle stykker. Vedr. størrelsen så finder man også lynhurtigt ud af dette, da man med det samme kan mærke hvorvidt kondomet sidder godt. Det må hverken sidde løst eller for stramt. Der bliver derudover produceret kondomer i Polyurethan, som er et plastmateriale og derfor kan bruges af personer med gummiallergi eftersom at kondomet ikke indeholder gummi. Denne vil automatisk give en anderledes følelse end latex kondomer, da materialet ikke er det samme. Det er smag og behag hvad personer bedst kan lide.

Durex Performa Bedøvende Kondomer 14 stk.

Blandt andet har vi hos Winkwink Durex Performa kondomer, som automatisk får manden til at holde længere under samleje. Der er påført et aktivt stof kaldet Benxocain som hjælper manden til at kunne kontrollere sit klimaks meget bedre end hvad han er vant til.

Det giver også bedre fornemmelser under sex uden at man skal gøre noget ekstra. Kvinden vil dermed også få en større tilfredsstillelse da manden undgår at blive færdig end hun selv føler hun er. Der medfølger typisk 10 stykker kondom i en pakke.

Derudover har vi også latexfrie kondomer, der er til person med allergi for latex. De kan købes i forskellige varianter, både med riller, knopper og creme. Det er et spørgsmål om hvad man er til og hvad ens partner synes stimulere bedst muligt. Vi forhandler typisk disse med pakker hvori der er 4 kondomer, men har også nogle lidt større pakker hvori der er 10 kondomer.

Hvis man stadig er lidt usikker på hvilket kondom man skal vælge er der også mulighed for at købe nogle blandede poser hvori der er en masse forskellige slags. Det kan være en rigtig fin måde at finde ud af hvilken model som passer bedst til netop dig. Der kan købes pakker med 10 kondomer og poser med op til 100 blandede kondomer hvis man vil have et rigtig fint tilbud.

Der er også meget tynde kondomer som sørger for mest mulig følsomhed under samleje. Der er nemlig en del mænd, som klager over at deres følsomhed bliver markant nedsat, men sådan behøver det bestemt ikke at være hvis man finder nogle kondomer som passer godt til en. Til dette problem forhandler vi derfor vores ultra tynde kondomer som er fugtet med glidecreme, hvilket får oplevelsen til at føles en hel del anderledes. Mange kan rigtig godt lide denne følelse, da det føles ligesom når kvinden er blevet lidt våd samtidig med at det nærmest ikke er til at mærke, at der er påført kondom på penis. Det er helt klart værd at prøve hvis man tidligere har døjet med nedsat følsomhed.            

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar