Andet

Womanizer Premium Eco – kom miljøbevidst i himlen

womanizer premium eco test-anmeldelse

Til kvinden der ønsker det bedste for sig selv og kloden. Denne elegante klitoris-stimulator er fremstillet af miljøvenlige og bionedbrydelige materialer. Dette er gjort uden at gå det mindste på kompromis med at den skal kunne stimulere dig til de dejligste orgasmer. Så kan du se stjerner og være i den 7. himmel uden dårlig samvittighed med Womanizer Premium Eco.

Hvad kan Womainzer Premium Eco?

Womanizer Premium Eco er som sagt ikke kun god for miljøet, men den er også god for din nydelse og dine orgasmer.

Det er der en god grund til. Premium Eco har nemlig 12 intensitetsniveauer fra helt blid pulsering til ekstremt kraftigt sug. Der medfølger desuden to forskellige “sugehoveder”, så du kan vælge, hvor stort et område du vil stimuleres på. Du kan f.eks. vælge det lille sugehoved hvis det skal være superintenst på din kærlighedsknop, hvorimod den store giver dig en blød stimulering over et større område.

Stimulatoren er selvfølgelig også opladelig – ellers ville det miljøvenlige være svært at forsvare. Så Womanizers populære magnetiske USB-kabel følger selvfølgelig med i pakken. Eco er ikke vandtæt, men tåler stænk for nem rengøring.

Anmeldelse af Womanizer Premium Eco

Vores skønne tester, Alvilda, har haft Womanizer Premium Eco under loopen. Læs anmeldelsen her:

Se flere anmeldelser fra Alvilda her:

Womanizer Premium er blevet min go to, når jeg trænger til ekstra selvforkælelse, uden at skulle røre en finger selv. Du er simpelthen sikret helt fantastiske orgasmer. Hvis du ønsker den bedste oplevelse, anbefaler jeg at starte ud med de roligere intensitetsniveauer, hvorefter man løbende skruer op til et af de kraftigste intensitetsniveauer og så er du næsten garanteret at ende i den syvende himmel for en stund.

Med Womanizeren behøver du ikke stoppe efter en enkelt eller to orgasmer. Da der ikke er direkte berøring af klitoris, risikerer du nemlig ikke at blive øm eller oversensitiv, som med nogle andre former for sexlegetøj, så jeg har erfaret at nydelsen kan strækkes ud over endnu længere tid. Jeg plejer så at skrue intensiteten ned igen og så øge som før, og på den måde fortsætte længere tid.

Køb Womanizer Eco her:

Womanizeren har et lækkert design, ligger godt i hånden, vejer ganske lidt og du skal blot placere den ved klitoris, hvorefter den klarer resten af arbejdet. Jeg er vild med at der samtidig er tænkt på miljøet, og at du blot skal oplade den med en lille, fiks, magnetisk oplader. Levetiden på en opladning er lang, og jeg har efter mange ganges brug, endnu ikke skulle oplade den igen. Hvis du er klar til at få suget din sjæl ud, vil jeg helt klart anbefale dette vidunder. Jeg er i hvert helt blæst bagover af hvad den lille, geniale stimulator kan udrette, og det dermed blevet en sikker vinder i min kollektion.

Womanizer, det anerkendte brand.

Først og fremmest så er navnet Womanizer et amerikansk slang for en skørtejæger eller kvindebedårer. Bedåret er bestemt hvad utallige kvinder er blevet af de revolutionerende stykker sexlegetøj, som den tyske producent Womanizer har lanceret. Derfor er det heller ingen overraskelse at Womanizer brandet er blevet anerkendt og populært i hele verdenen.

Womanizer produkterne anvender en kombination af sug og lufttryk frem for de traditionelle vibrationer. Kombinationen vil fremkalde kraftige, intense orgasmer, uden på nogen måde at behøve at være i kontakt med din krop. Anvendelsen af luft til at frembringe stimuleringen af dine erogene zoner betyder samtidig, at Womanizers produkter er noget mere lydsvage – nogle helt lydløse – i forhold til de traditionelle klitoris- og dildo-vibratorer, du næsten kan være nervøs for at tænde.

Der er heller ingen, der vil mistænke Womanizers produkter for at være et stykke sexlegetøj, hvis de spotter det på natbordet eller i din taske. Designet er anderledes, raffineret og elegant og minder mere om et øretermometer eller lignende.

Med en Womanizer får du både et mere hygiejnisk, yderst effektivt og næsten en helt lydløst orgasme fremkalder i et flot og meget anderledes design – til glæde og gavn for dig!