Sexlegetøj Tips & tricks

Tenga æg – hvad kan de?

Brugervejledning til Tenga Æg

Der findes mange forskellige onani produkter til mænd, men de fleste har det til fælles, at de skaber en friktion på penis, der i sidste ende giver en udløsning. Måske har du hørt om Fleshlights, blowjob simulatorer og onani æg. Tenga er et af de førende mærker indenfor onani produkter, og har udviklet Tenga æg til det formål, at det skal være nemt, lækkert og håndterbart at onanere. I følgende blogpost vil vi uddybe og forklare, hvad Tenga æg er, og hvad de kan.

Et lille æg til en kæmpe orgasme

Tenga æg er et engangsprodukt, designet til at give en realistisk onani oplevelse. Med forsigtighed og skånsom rens, kan visse Tenga æg dog genbruges. Tenga lægger stor vægt på design, både indvendig såvel som udvendig. Alle æggene kommer i en flot og farverig indpakning, og indvendigt finder du et sleeve med alverdens forskellige teksturer. Alle æggene er forskellige, og du kan prøve dig frem, for at finde lige netop dét æg, der stimulerer din penis til en kraftfuld orgasme. 

Hvordan bruger jeg et Tenga æg?

Først og fremmest skal du pakke ægget ud af indpakningen. Inde i ægget finder ud en lille pose glidecreme fra Tenga. Den, eller en anden glidecreme efter ønske, fyldes i sleevet, så det er godt smurt til når du fører den ned over din penis. Indsæt din erigerede penis i ægget – og lad dig ikke fortvivle af den lille størrelse. Ægget er nemlig fremstillet i silikone, der er enormt elastisk. Og derfor sagtens kan glide hele vejen ned til roden og give dig følelsen af at støde helt i bund. Nu kan du nemt og problemfrit selv styre bevægelsernes tempo og rytme.

Din udløsning tømmes inde i ægget, som derefter kan vendes på vrangen og renses eller smides ud efter ønske. Brug en smule vand og mild sæbe eller en rengøringsspray til sexlegetøj til at rense æggets inderside – Bemærk! det er begrænset, hvor mange gange, det samme æg kan bruges, da det er et såkaldt engangs-æg.

Tenga æg skal helt sikkert oplevelse. Det er en onani oplevelse som ingen anden!

Tenga “æggebakke”

Med over 10 forskellige æg kan det være svært at beslutte hvorfor én der skal prøves. Derfor kunne det være en god ide at starte med en “æggebakke”. Tenga æg kan nemlig købes i en såkaldt “æggebakke”, hvor du får 6 Tenga æg, der alle har en forskellig indvendig tekstur. Så kan du prøve dig frem og se om der er én som skiller sig ekstra positiv ud. 

Bag om mærket Tenga

Tenga er et japansk mærke som blev opfundet i 2005. Deres primære fokus er på onani-produkter og glidecremer til mænd. Med deres nu 16 års erfaring og utallige populære produkter er de nu blevet et yderst anerkendt og internationalt brand. De fleste er deres produkter er engangsprodukter, men med den rette rengøring kan de benyttes flere gange. Vi hører ofte historier om hvordan et Tenga æg er blevet benyttet helt indtil “kluden” slides op. Dog anbefales det kun at benytte engangs-produkterne en enkelt gang. Dette skyldes selvfølgelig kvaliteten er bedst første gang samt pga. hygiejnen.

Se hele udvalget fra Tenga

Opsummering
recipe image
Navn
Tenga æg - hvad kan de?
Forfatter
Publiceret
Tid
Gennemsnitlig bedømmelse
41star1star1star1stargray Based on 4 Review(s)

1 kommentar

  • Reply
    Jonas Anonym
    20. september 2021 at 10:57

    Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke helt forstod hvordan et tenga æg virkede før jeg læste dette. Nu er jeg blevet klogere og har prøvet et. Jeg var lidt tilbageholden om jeg skulle prøve det fordi det godt kan virke lidt dyrt for et engangs æg. Jeg må dog sige at det var HELT FANTASTISK og det hele værd. Jeg må nok ærligt indrømme at jeg har brugt mit æg nogle flere gange end 1 😉

  • Skriv en kommentar