Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Tenga Eggs

Onani, onani, onani … Ja det er noget ALLE mænd kan li! Og skrive under på at de har gjort men også med et tenga æg? Hvis ikke du har onaneret med sådan et lille æg så er det nu du skal prøve det! Når det så er på plads så kan det at spille på kødfløjten gøres MEGET bedre end med klør 5, eller 10 hvis man er så veludrustet. Det er her Tenga ægget bliver introduceret. Et Tenga æg har længe været en revolutionerende faktor indenfor onaniprodukter til mænd og med god grund. Siden sin start har Tenga ægene udviklet stadigt bedre orgasmer for mænd. Et tengaæg giver en fremragende onani oplevelse, udover det sædvanelige. Tengas produkter, særligt deres masturbatorer, kan forveksles med en shampoo beholder og fremgår derfor yderst diskret for nysgerrige øjne. Du kan derfor med ro i sindet opbevarer din kommende ynglings masturbator der for du vil, uden at være nervøs for at uvedkommende bliver for nysgerrige.

Alle produkter


Tenga
L05058700000
Tenga Eggs 6-pack Onani Handjob Til Mænd
245,00 kr
245,00 kr
Tenga
4560220551431
TENGA Egg Thunder - Masturbator
1
49,00 kr
49,00 kr
Tenga
4560220550663
TENGA Egg Silky 2 – Masturbator
1
68,00 kr
68,00 kr
Tenga
4560220550502
TENGA Egg Wavy - Masturbator
1
68,00 kr
68,00 kr
Tenga
4560220552780
TENGA Egg Surfer – Masturbator
1
68,00 kr
68,00 kr
Tenga
4560220550656
TENGA Egg Stepper - Masturbator
1
68,00 kr
68,00 kr
Tenga
4560220551738
TENGA Egg Easy Beat – Masturbator
1
68,00 kr
68,00 kr
Tenga
4560220552766
TENGA Egg Cloudy - Masturbator
1
49,00 kr
49,00 kr
Tenga
4560220551455
TENGA Egg Misty – Masturbator
1
49,00 kr
49,00 kr
Tenga
4560220551448
TENGA Egg Crater – Masturbator
1
35,00 kr
35,00 kr

Køb Tenga æg

Hos Winkwink har vi Danmarks bedste udvalg af forskellige Tenga æg og andre onani æg. Vi har de klassiske Tenga Æg og flere forskellige typer masturbatorer, som alle giver brugeren en lækker oplevelse, og bedre onani. En af vores absolutte favoritter fra Tenga finder du i et af vores mange TENGA æg de giver fantastisk oplevelser og er et engangs onani æg.. Slut med middelmådig onani, med Flip Hole kan du anvende forskellige ”pressure points” som hver i ser vil give dig en ny onani fornemmelse. Derudover er masturbatoren stilren og super nem at rengøre.

Vi har mange forskellige slags onaniæg, i forskellige former og afskygninger, så er du til forkælelse af din partner omkring påske, kan du købe et æg der passer perfekt til denne årstid, disse æg kan også sagtens bruges hele året rundt.  

Andet end Onani æg

Er du til noget lidt mindre avanceret, men stadig høj kvalitets masturbator, så kan vi anbefale TENGA – Reusable Vacuum Cup Masturbator Regular, som kan genanvendes om og om igen. Den er rillet og besidder vakuum teknologi, hvilket giver et fremragende tryk omkring penis lidt på samme måde som en penisring. Du vil nå orgasme hurtigere end du forventer, hvilket er grunden til at denne Tenga masturbator er lavet til at blive brugt gentagende gange.

Hvad er et onani æg?

Et tenga æg er basalt set et lille engangs onaniæg som du kan bruge som mand under masturbation. Mange par køber også tengaæg sammen for at kvinden kan bruge det på manden under håndjobs. Et tenga æg er en lille gummi bold, med samme form som et æg. Tenga ægget er hult. Med en åbning i bunden. Måden man bruger sit tenga-æg på er ved at pakke det ud og føre det ned over penis hovedet. Tenga æggene kommer med forskellige indvendige mønstre som giver en skøn fornemmelse på penis når det føres op og ned. For mange mænd kan det virke mærkeligt at bruge et tenga æg. Måske mest af alt fordi de er i tivl om hvordan et tenga æg virker. 

Hvordan bruger man et Tenga æg?

Først vil vi sige – Tenga æg er et NEMT og lækkert produkt at bruge. Når du har modtaget dit Tenga æg vil det være pakket ind i en lille yderplastik. Denne fjernes og smides ud inden brug. I nogle af vores onaniæg vil du finde en smule glidecreme. Vi anbefaler uanfægtet at du køber glidecreme til dit æg.

Du påfører glidecremen på penis samt ned i dit tenga æg. Herefter fører du penis ind i bunden af ægget og holder om ægget. Da ægger er elastisk kan det føres ned over penis og du vil opleve at blive stimuleret af det indvendige mønster i dit tenga æg.

Nu står du sikkert og tænker ”Jamen, den kan jo ikke passe mig” eller ”Den kan min partner jo ikke passe” så tager du fejl – tenga ægget er så fleksibelt at du tror det er løgn, ægget kan strække sig helt op til 30 cm i længden og hele 15 cm i diameter og er i sig selv, 6,5 cm, så som du nok kan læse, så er dette produkt velegnet til nærmest alle – medmindre du er virkelig godt veludrustet.. God fornøjelse og masturbation. 

En tur drømmeland

Er du alene eller sammen med din kone, mand, kæreste eller flirten, så kan vi med garanti sige, at du med tenga ægget får en oplevelse du sent vil glemme, nogle vil endda sige at de har været en tur i drømmeland.

Da ægget er så fleksibelt og strækbart, samt lavet af gummi med forskelligt ”indmad” (mønster), giver det dig en oplevelse ud over det sædvanlige og du kan tænke dig de bedste steder hen, men du eller din partner håndtere ægget med god gammeldags håndkraft og ikke med batterier, strøm og lign.

Så mænd – husk på, onani er sundt og skal nydes fuldt ud om din partner er hjemme eller ude, og husk på det gode kostråd ”et æg om dagen er sundt” det samme gælder om onani.   

Historien bag Tenga Æg

Men hvad er historien så med tenga æg og hvor kommer det fra? Nogle tror måske at når æggene ligner almindelige æg, så kan de forbindes med påsken og påskeægget, hvilket går tilbage til 1700-tallet, hvor påskeharen lagde æg ud til barnlige sjæle og derfor er i historie med denne årstid og stammer fra Holland og Tyskland, men sådan forholder det sig slet ikke.

Tenga æg eller onani æg som nogle vil kalde dem, er faktisk produceret i østen, JA – vi skal helt til Japan, her producere de Tenga æg under meget høje kvalitetskrav og er i dag et af Japans mest sælgende sexlegetøj! Dette kan vi hos Winkwink sagtens forstå, det er et SKØNT sexlegetøj, både hvis du er alene og kører den solo, eller sammen med din partner, samtidig er dette produkt og billigt at anskaffe! Heldigvis har vi også fået disse æg her til Danmark, så vi kan på det kraftigste anbefale at du prøver det, enten alene, eller hvis kæresten er gavmild og hjælper dig, man kan jo være heldig.

Men hvorfor er det så det mest sælgende sexlegetøj?.. Det gode ved Tenga æg er at de er så nemme og geniale at bruge til onani, de er designet som et æg og vækker derfor ikke opsigt hvis du er ude at rejse, eller hvis nogle, ved tilfældighed, skulle finde det i din kommode. Mange vil gerne skjule deres sexlegetøj, men dette behøver man ikke med dette onani æg, da det rent design mæssigt er utrolig flot og på den måde ikke ser ud som en stykke legetøj til ”hygge” brug. Dette tiltaler rigtig mange mænd hvorfor de også er klar til at investere i dette flotte, inspirerende og lækre produkt.  

Er du stadig i tvivl om et tenga/onani æg er noget for dig/jer, så står vores kundeservice står til rådighed for dig, og er klar til at komme med gode råd og vejledning omkring dit nye ”japanske påskeæg” samt af alt vores andet spændende sexlegetøj. Din samtale med os er naturligvis med en professionel og fordomsfri rådgivning.   

Når du foretager en bestilling hos Winkwink, gør vi en helt særlig indsats for at sikre at kun du ved, hvilke produkter du har bestilt. Vi håber du får stor fornøjelse med dit nye Tenga produkt.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.