Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Tenga æg (38)

1 til 28 af 38

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 28 af 38

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

Tenga æg

Onani, onani, onani … Ja det er noget ALLE mænd kan li! Og skrive under på at de har gjort men også med et tenga æg? HVis ikke du har onaneret med sådan et lille æg så er det nu du skal prøve det! Når det så er på plads så kan det at spille på kødfløjten gøres MEGET bedre end med klør 5, eller 10 hvis man er så veludrustet. Det er her Tenga ægget bliver introduceret. Tenga-æg har længe været en revolutionerende faktor indenfor onaniprodukter til mænd og med god grund. Siden sin start har ægene fra Tenga udviklet stadigt bedre orgasmer for mænd. Et tenga æg giver en fremragende onani oplevelse, udover det sædvanelige. Tengas produkter, særligt deres masturbatorer, kan forveksles med en shampoo beholder og fremgår derfor yderst diskret for nysgerrige øjne. Du kan derfor med ro i sindet opbevarer din kommende ynglings masturbator der for du vil, uden at være nervøs for at uvedkommende bliver for nysgerrige.

Hos Winkwink har vi Danmarks bedste udvalg af forskellige Tenga og andre. Vi har også de klassiske pocket pussy produkter. Vi har de klassiske Tenga Eggs og flere forskellige typer masturbatorer, som alle giver brugeren en lækker oplevelse, og bedre onani. En af vores absolutte favoritter fra Tenga finder du i TENGA Flip Hole masturbator, som er en testvindende masturbator med fantastisk ydeevner og hygiejne. Slut med middelmådig onani, med Flip Hole kan du anvende forskellige ”pressure points” som hver i ser vil give dig en ny onani fornemmelse. Derudover er masturbatoren stilren og super nem at rengøre.

Andet end Tenga egg?

Er du til noget lidt mindre avanceret, men stadig høj kvalitets masturbator, så kan vi anbefale TENGA – Reusable Vacuum Cup Masturbator Regular, som kan genanvendes om og om igen. Den er rillet og besidder vakuum teknologi, hvilket giver et fremragende tryk omkring penis. Du vil nå orgasme hurtigere end du forventer, hvilket er grunden til at denne Tenga masturbator er lavet til at blive brugt gentagende gange.