Anmeldelser

Årets “SPILLER” 2021!

2021 er forbi og som traditionen tro er det tid til at kåre årets spiller inden for sexlegetøj til mænd! Listen er lavet ud fra salg, bedømmelser og tilbagemeldinger i årets løb. Der er dog igen i år, det lille twist, at vi benytter os af fodbold termer! Så er det lidt nemmere at forstå for mændene 😉

Årets spiller 2021 Nr 3

3. Pladsen går til Fleshlight Quickshot Vantage Kompakt Masturbator

I et tæt felt om tredje pladsen, sniger Fleshlight Quickshot Vantage sig indenom og sætter den afgørende fod på! 2021 blev faktisk et år hvor Fleshlight Quickshot Vantage igennem hele sæsonen fik vist hans målnæse til sidst i kampens hede. Det har resulteret i uforglemmelige scener med sprøjtende væsker ud over det hele på tilskuerrækkerne. Han kan finde åbninger i begge ender og er en blød spiller til trods for at han også får folk op i det røde felt i kampens hede. En spiller du ikke skal tage fejl af og en fantastisk hjælpsom holdkammerat!

Årets spiller 2021 Nr 2

På en fremragende 2. plads kommer Satisfyer Men Vibration

Satisfyer Men Vibration kommer ind på en flot 2. plads og denne flotte placering giver ingen større overraskelses vibrationer. For med 8 forskellige drible rytmer og 3 vibrerende løbe intensiteter så har han igennem hele sæsonen været en fornøjelse at følge. Hans træningsiver har resulteret i at han besidder 2 kraftige motorer. Et i hvert ben! Uanset om der er sol, regn eller sne så levere han. Efter kampen oplades han let med et godt solidt måltid og så er han klar igen! Med en markedsværdi langt under hans evner er han et “must have” i enhver trup!

Årets spiller 2021 Nr 1

Årets Spiller 2021…… Dorcel Sex Shot Xtrem!

En velfortjent vinder af årets spiller 2021! Han holder sig altid til det simple og det han er 100% sikker på at kunne håndtere. Og det må vi sige at han gør til UG punkt og prikke. Inderst inde er han en super blød personlighed med dybe riller. Udenpå er han elegant og stilet. Vigtigst af alt, så er han hammerende effektiv og går derfor fra hver eneste kamp som sejrsherre. Dorcel Sex Shot Xtrem har kunnet hentes til en utrolig lav transferpris hvilket kun har øget hans popularitet. Hvis du vil sikre dig en god omgang bold med fuldtilfredshed, så er Xtrem noget for dig! Og hvem vil ikke have det? Stort tillykke med titlen Årets spiller 2021!

Winkwink glæder sig til en spændende sæson i 2022!

Et spændende og udviklende år er forbi og vi ser frem til at se hvem der tager trofæet for 2022!

Tak for et godt 2021 og vi glæder os til at hjælpe dig i 2022!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar