Parforhold Sexlegetøj Tips & tricks

GUIDE TIL SEXLEGETØJ TIL PAR

par-sexlegetoj-guide

En stor del af et parforhold er bygget på, hvordan tingene fungerer i soveværelset. Derfor er det umådeligt vigtigt at udvikle sexlivet og gøre det interessant, så man ikke ender i missionæren hele tiden. Det er meget forskelligt hvilke behov man som par har og for mange kan en almindelig missionærstilling godt være fint, men har man været sammen i en lidt længere periode, kan det godt være interessant at inddrage nye elementer, når man skal en tur i lagenerne med en man holder af.

Indenfor de sidste 10 år er produktionen af sexlegetøj til par steget markant, før var sexlegetøj oftest forbeholdt onani alene, men er nu gået fra single sex til muligheden for at inddrage partneren. Dette giver en større mulighed for at være fælles om nye og spændende oplevelser med hinanden, hvor det ikke bare er onani foran en partner, men en oplevelse som I sammen kan dele og sætte pris på. 

Hos winkwink.dk har vi et af Danmarks største udvalg sexlegetøj til par og vi har alt fra spiselig massageolie, til vibratorer, der kan bruges under samleje, for at skabe en mere intens oplevelse for begge parter. Vi har også en bredt udvalg af legetøj til dig og din partner, uanset køn og seksuelle præferencer, som I sammen kan nyde, om det er strap-on eller analt legetøj, bondage eller fræk massage, så har vi helt sikkert noget som I begge kan nyde til fulde.

Frækt forspil

Hos winkwink.dk har vi et bredt udvalg af ting til frækt forspil. De fleste par vil gerne bruge mere tid på at mærke og tænde hinanden og derfor er det så vigtigt at være intime på flere forskellige måder. En fræk massage er altid et godt sted at starte. Kroppen har mange flere erogene zoner end dem der sidder ved kønsorganerne og det er meget individuelt, hvordan berøring af disse zoner har indflydelse på dig eller din partner. Bliv fortrolige med hinandens kroppe og gå på opdagelse og find de områder, som din partner synes føles godt. For rigtig mange mennesker er steder som for eksempel munden, nakken og ørene zoner, der kan vække nerverne og give kuldegysninger over hele kroppen, når disse berøres og kærtegnes. Derudover er fødder, baller, mave og bryster også følsomme områder for mange og en sensuel helkrops massage, kan få varmet godt op under din partner. Prøv en af vores velduftende massageolier og mærk din partner. Prøv for eksempel Durex Play 2-i-1 massageolie og glidecreme, der er velduftende og let at bruge og som også kan bruges som glidecreme. Den har en mild duft og er hudvenlig – også indeholder den vitamin E og aloe vera, der er helende og meget behageligt for huden.

Smag på hinanden

Hos winkwink.dk har vi også flere slags massageolie med smag, der er beregnet til sensuelt forspil og massage, men også ideelt til et frækt blowjob, eller som kan slikkes af hinanden. Dette skaber intimitet og nærhed og gør jer fortrolige med hinandens ønsker, samt giver en fræk og ny dimension til det traditionelle blowjob. Det fremgår tydeligt på vores massageolier, hvilke der kan spises og du kan vælge imellem et hav af smage, så det bliver lige sådan som du gerne vil have det. Tør du?

Køb Durex Play 2-i-1 nu!

We-vibe – Når vibratoren kan nydes sammen

Noget af det mest solgte sexlegetøj til par, er we-viben. Den U formede vibrator er nemlig revolutionerende i det at den kan bruges under samleje. Produktet er udviklet af en kvinde, der var træt af, at sexlegetøj ofte var en erstatning for sex eller kun en del af forspillet, hun ville lave det til en integreret del af selve samlejet og udviklede derfor we-vibe.

I korte træk består vibratoren af en U formet vibrator, hvor den ene del indsættes i skeden på kvinden og den anden del rammer klitoris, det smarte er at delen der er i skeden ikke er særlig bred og der er derfor plads nok til at manden kan være i kvinden imens vibratoren er i. Dette skaber en ekstra dimension af nydelse for begge parter, da kvinden bliver stimuleret på klitoris og ved g-punktet, samtidig med at manden bliver stimuleret ved penis. Dette gør at legetøjet bliver en integreret og sjov del af sex samt skaber ekstra nydelse under samlejet. We-vibe er blevet udviklet flere gange i løbet af de mange år den har eksisteret og i dag findes we-vibe sync, der udover den medfølgende fjernbetjening og den videreudviklede vibrator, har en dertilhørende app, der gør det muligt at give vibrationer, selv på afstand. Så we-viben har ikke kun revolutioneret samlejet, den har også givet en fræk ny dimension til langdistance forholdet. Du finder we-vibe Unite, der både er vandtæt, genopladelig og lavet i hudsikker silikone hos os til en rigtig god pris.

Køb We-vibe Unite nu

Fjernstyrede æg – En offentlig hemmelighed

En anden af vores bedst sælgende legetøjs kategorier til par, er de mange forskellige former for fjernstyrede æg. For mange par kan forspillet ofte foregå i det offentlige rum og for mange er det hemmelige noget af det mest frække man kan opleve. Derfor er det ikke underligt at vores fjernstyrede æg er noget af det, som vi sælger mest af på winkwink.dk. Fordelene ved mange af de moderne æg, er at det er meget lydsvage og at de kan fjernstyres på en radius af op imod 20 meter. Det betyder at du kan indsætte det lille æg i skeden eller anus, imens din partner helt uforstyrret kan styre vibrationerne, både i forhold til vibrationsmønster og –styrke. Dette skaber en fræk hemmelighed som du og din partner kan blive tændt over at have med hinanden. Spørgsmålet er dog, om I kan holde den hele vejen hjem til soveværelset? Lelo Lyla er vores bedstesælgende legetøj til dato og ikke uden grund. Det stilsikre æg og den diskrete fjernebetjening kan bruges på afstande op til 10 meter, er genopladelige og vandtætte og har nogle vibrationer, der kan sende din partner helt til skyerne. 

Køb LELO lyla nu!

Kondomer – Det skal være sjovt at være sikker

En anden vigtig ting, som vi hos winkwink.dk går meget op i er sikker sex. Ja det lyder lidt kedeligt, men det er alt andet end kedeligt. Kondomer er det eneste præventionsmiddel, der beskytter mod alle former for kønssygdomme, samt uønsket graviditet og uanset om I har været sammen længe, eller ej, er det vigtigt at have styr på sikkerheden. Vi har et bredt udvalg af kondomer til enhver lejlighed, alt fra de ekstra store, til de ultra tynde og til dem der er velegnet til analsex. Du finder både små pakker med forskellige slags kondomer som du kan prøve dig frem med og de store pakker, så du er sikker på at du altid har et kondom, når lysten trænger sig på. Det skal være sjovt at have sex, men det skal også være sikkert og derfor er vi vilde med vores kondomer og er stolte af vores udvalg. Kan du mon vælge? Prøv den blandede pakke af kondomer fra Skins. I pakken får du 12 kondomer med 3 forskellige funktioner, så du kan prøve dig frem, men heller ikke løbe tør. Pakken indeholder 4 almindelige kondomer, 4 med Dots og Ribs og 4 ultra tynde. Lige nu kan du få pakken til en fantastisk pris. 

Køb Skins kondomer nu!

Strap it on!

Uanset hvilket køn du er til, har vi det legetøj du skal bruge. Hos winkwink.dk har vi et fint udvalg af strap-on produkter til par med alle slags behov. Vi har strap-on til parret, der gerne vil skifte roller, samt som ekstra penis til anal leg. Hos winkwink elsker vi alle former for par og derfor vil vi også prøve at imødegå alle former for par, så vidt det er muligt. Det er derfor vi har strap-on til både kvinde-kvinde par og mand-kvinde par. Vi har både dobbeltdildoer og strap ons med og uden stropper. Husk altid en god glidecreme ved penetrering med dildo og vibratorer og mærk hinanden og hinandens behov. Spørg altid din partner, hvad han eller hun ønsker og fantasere om og overskrid aldrig hinandens grænser. En strap on er perfekt til både anal og vaginal penetrering og til alle former for par, der ønsker nye og spændende former for samleje. Vi har både strap-on med og uden vibrationer og har du nogle specielle ønsker til produkter, vil vi meget gerne prøve at imødekomme disse.

Se vores udvalg af strap on lige her

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar