Sexlegetøj Tips & tricks

GUIDE: VOKSEN LEGETØJ TIL HAM, HENDE OG PAR

voksen legetøj

Det er altid sjovt at lege og hygge, lige meget hvilken alder, man er på. Med ordet ’voksen legetøj’ her, mener vi selvfølgelig sexlegetøj. Voksen legetøj er naturligvis en meget pænere og diskret måde at kalde det på. Det lyder også mere uskyldigt og mindre vulgært.

Der findes rigtige mange voksne legetøj på markedet, og vi oplever en stigende interesse i disse legetøj. Ifølge en tysk undersøgelse, bliver de fleste par allerede trætte af hinanden i sengen efter blot et år. Det er derfor ikke underligt, at mange ønsker at eksperimentere med diverse voksne legetøj for at sætte skubbe i og puste nyt liv i deres sexliv. Med brug af voksen legetøj, kan vi netop gendanne og styrke vores seksuelle bånd med vores partner.

Hos Winkwink.dk har vi et stort udvalg af voksen legetøj og spil, både til kvinder, mænd og par, som ønsker at tilføje ekstra krydderi i sengen. Vi har alt hvad hjertet begær og kun fantasien sætter grænsen, når det gælder om jeres seksuelle lyster. I den her guide vil vi introducere jer for de bedste voksen legetøj til ham, hende og par.

Voksen legetøj til hende

Et frækt legetøj til hende kan være rigtige mange ting. Langt de fleste kvinder vælger dog en dildo eller en vibrator, som deres allerførste og yndlings legetøj. Mulighederne er rigtige mange. Det afhænger selvfølgelig, hvilken type man er, om man er mere til den bløde type eller hardcore-type.

Voksenlegetøj til hende

Blandt vores bedst sælgende legetøj til kvinder er denne vibrator fra Fun Factory – Miss Bi G5. Vibratoren er designet til kvinder, som ikke er vant til at bruge en vibrator, men den er også egnet til de mere erfarne kvinder, som ønsker en brugervenlig vibrator, der giver en perfekt stimulering. Takket være dens håndtag, er den nemmere at håndtere og mere brugervenligt end mange af de andre vibratorer på markedet.

Miss Bi G5 består af et bredt skaft med en bue, der gør den perfekt til g-punkts stimulering. Desuden har den en klitorispirrer, der gør, at du bliver stimuleret på alle leder og kanter.

Vibratoren er fremstillet af den blødeste silikone og den er også 100% vandtæt, så du nemt kan tage den med under et langt og hed bad. 

Voksen legetøj til ham

Mænd har selvfølgelig også bruge for legetøj i den frække ende. Rigtige mange kender til eller har stødt på en Lolita dukke eller en elskovsdukke før. Det er også denne form for voksen legetøj, man tænker først, når man ønsker at give en sjov gave til ens kammerat. Men der findes faktisk andre sexlegetøj til mænd end en dukke.

Voksen legetøj til ham

Blandt vores bedst sælgende produkt til mænd er faktisk denne Jenna Haze Lotus masturbator fra mærket Fleshlight. Denne masturbator er helt specielt, da det er designet og støbt efter den kendte pornoskuespiller Jenna Haze’s vagina. Den vil derfor give dig en rigtig blød, dejlig og en næsten ægte fornemmelse af, hvordan det er at være inde i Jenna Haze. Indeni finder du et behageligt og meget fleksibelt sleeve med buede former og riller, der kan stimulere hele dit nervesystem.

Alle produkter fra Fleshlight er lavet af et blødt og hudlignende materiale, der er kendt for sin realistiske måde at føles på. 

Voksen legetøj til par

Om man enten vil have ekstra hjælp til sit sexliv i form af sexlegetøj eller blot til nysgerrigheden eller eksperimenteringens skyld alene, så kan sexlegetøj være med til at spice dit sexliv op og få en mere intim oplevelse med din partner, hvor I begge kan realisere jeres frækkeste seksuelle fantasi.

Voksen legetøj til par

Vores bondagesæt til sengen er et perfekt begyndersæt til jer, som ønsker at eksperimentere med bondager. Sættet består af fire manchetter, der sættes fast til sengestropper.

Perfekt til at fastspænde og fastholde din partner til sengen, så hun/ham ikke løber nogen steder. Du kan også sætte metalhagerne sammen og spænde håndled og ankler sammen på mange forskellige måder. Det er kun jeres fantasien, der sætter grænse! Med dette bondagesæt, kan du kilde, drille og forkælle din partner i bedste Fifty Shades of Grey-stil.

Voksen legetøj til samme køn

Om du er enten mand eller kvinde, kan du gøre brug af den her strap-on med dildo fra mærket Pipedream! Denne strap-on har en vibrerende dildo, der via en ledningført fjernbetjening kan kontrollere de 10 forskellige vibrationsniveauer.

Selen er justerbar og vil kunne passe en størrelse S-XL uden problemer. Dildoen er aftagelig og har en god form, der både kan stimulere g-punkt og de mange nerver, der sidder i anus, ved anal brug. For at få den optimale nydelse med dette produkt, anbefaler vi, at man altid bruger en vandbaseret glidecreme.

Voksen spil til par

Ønsker du at lære din partner bedre at kende, samtidig med at du får kendskab til hendes eller hans frækkeste fantasier? Så har vi det ultimative sexspil til dig.

Voksen spil til par

1000 sex games, er som navnet antyder, et frækt par spil med tusinde af muligheder, der hjælper jer godt på vej fra et frækt forspil til sjove sex positioner. Spillet har en plot twists, der sørger for at det aldrig bliver en kedelig misinær stilling eller i den sags skyld, forbliver i den samme stilling.

Du starter spillet med at vælge et af de mange forspils kort, som kan være alt fra sexterning, til strip-hjulet, den som flaskehalsen peger på, spiselig hygge eller noget andet.

Derudover kan du vælge passions kort, der giver forkskellige strategier til forspillet, så I kan få maksimalt ud af sexrunden. Hvis I begge er game, kan dette spil helt sikkert løfte jeres forhold til nye højder.

Vi håber, at du er blevet klogere på voksen legetøj. Har du et yndlings legetøj, er du selvfølgelig altid velkomme til at dele din historie med os.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar