Sexlegetøj Tips & tricks

ORGASME GUIDE

orgasme-guide

Hvordan opnår jeg de bedste orgasmer? med hvilke produkter? og er det bedst at jeg gør det alene eller med en partner? Dette er alle spørgsmål som vil blive besvaret herunder, så læs videre og opnå de bedste orgasmer du nogensinde vil få.

Hvad sker der når en kvinde bliver seksuelt opstemt og får orgasme?

Når en mand og en kvinde bliver liderlige sker det, at kønsorganerne bliver fyldt med blod. Ved manden er det ret tydeligt – han får rejsning. Hos kvinden er det, som i mange andre aspekter af livet, mere subtilt. Kvindens kønsorganer bliver også fyldt med blod, dette manifesterer sig ved ved en svulmet skede og fugtige slimhinder (Hun bliver våd).

Den kvindelige orgasme er det bedste i verden, det er bedre end en saftig burger, bedre end et koldt bad efter en lang svedig dag, det er den altoverskyggende rareste følelse i hele verden når din orgasme skyller ind over dig med fuld kraft. Studier viser, at kun 25 % af kvinder når klimax under sex, for resten af os, er det dagsformen det handler om – både din partners og din egen. Men hvad sker der egentligt? Hvordan hænger det rent fysisk sammen, når du når klimakset?

Musklerne i underlivet og i kønsdelene sammentrækker sig igen og igen og det er det der udgør den fysiske følelse. Sammentrækningerne kan vare op imod 30-35 sekunder pr. gang. Samtidigt frigøres stoffet dopamin, som er et stof i hjernen, der fremkalder lykke. Den slags stoffer kaldes også en neurotransmitter

Sådan fungere den kvindelige orgasme / orgsamer

For mange kvinder er en orgasme vigtigt når de har sex eller masturbere, det er sådan set hele formålet med dette. For at blive seksuelt opstemt, er det vigtigt med et intimt og afslappende miljø.

På kvinder kan man se hvornår de er opstemt, ligesom på mænd der får rejsning, dette ses ved at deres vagina bliver våd og blodgennemstrømningen forøges. Dette medfører en mørkere farve på vagina samtidig med at klitoris hæver. Endvidere løsrives skamlæberne og vender udad, livmoderen og livmoderhalsen trækkes op og baglæns ind i bækkenet, dette medfører at kvindens vagina bliver længere. Hjertet begynder at slå hurtigere og deres ånde og kropstemperatur begynder at stige, hvilket også medfører at nogle begynder at svede. Ydermere begynder huden at gløde og brysterne hos kvinden svulmer og nippels bliver stive.

Det ses også hos nogle kvinder, at farven i hovedet, på halsen og brystet bliver rødt.

For at en kvinde skal få en orgasme, spiller deres klitoris en vigtig rolle, for det meste kan de kun opnå en orgasme hvis deres klitoris bliver stimuleret direkte, dette kan gøres alene med hånden og en vibrator, men også sammen med en partner ved brug af munden eller en penis.

En vaginal penetrering medfører at skeden hos kvinden bliver smallere, hvilket resultere i mere stimulation af vagina ’væggen’ og klitoris. En orgasme opnås som højdepunktet af denne ophidselse.

Den lavere del af vagina, vagina ’væggen’, livmoderen og lukkemusklen rundt om anus og urinrøret kontraherer kraftigt og rytmisk, disse kontraktioner varer i én til tre sekunder og er de mest intense, efterfølgende bliver intervallerne gradvist længere. I gennemsnit kan en kvinde have omkring 10-15 sammentrækninger, hvilke alle kan varer fra sekunder til et minut. Under den seksuelle klimaks, kan kvinder svede, få gåsehud og muskelsammentrækninger i hænder og fødder, det er også derfor kvinder laver lyde i sengen, dette er en et udtryk for tilfredsstillelse.

Efter den kvindelige orgasme fremkommes en følelse af træthed. En orgasme er en meget personlig oplevelse, både alene men også sammen med en partner, og nogle kvinder foretrækker også helt at være alene efter en orgasme, mens andre stadig er så meget oppe at køre, at de stadig kan få en orgasme mere, dette også bedre kendt som en ’multiple orgasme’.

G-Punktsorgasme

Orgasmeguide-G-punkts-Orgasme

Ernst Gräfenberger opdagede i 1944 et punkt på indersiden af kvindens skede, der skulle ændre synet på og forståelsen af kvinders orgasmer. Navnet “G-punkt” er således opkaldt efter G’et i  den tyske gynækologs efternavn.

G-punktet befinder sig ca. 5 cm oppe i skeden på indersiden af skedevæggen og vender op mod maven. Området er på størrelse med en lille ært, men kan svulme op til størrelsen af en femkrone ved stimulering. G-punktet føles en smule ru som en svamp eller en valnød. Med det rette tempo, tryk og bevægelse kan dette punkt stimuleres til at give dig en orgasme udover det sædvanlige – nemlig den famøse g-punktsorgasme.

En g-punkts orgasme kan opnås på forskellige måder og ved brug af forskellige remedier, men vigtigst er det, at selve g-punktet stimuleres. Den bedste start får du (og din partner) ved først og fremmest at lokalisere dit g-punkt. Start forsigtigt med én finger og find så det område, der vender op mod maven, der føles mere ru eller rillet end resten af skeden. Det er en god idé, at dit underliv er godt fugtet med f.eks. glidecreme. Føl dig frem, så du får en fornemmelse af, hvor stort området egentlig er, og hvor det føles dejligt at røre. Herefter kan du eller din partner lave en “kom-her” bevægelse med fingeren, så dine fingerspidser stryger eller presser henover g-punktet ved hver bevægelse. Måske er dit g-punkt nemmere at finde, hvis du er en smule ophidset i forvejen, da det oftest vil hæve sig en smule, så du kan mærke det.

Ofte føles det som om, man skal tisse, når g-punktet stimuleres, og dette kan godt virke ubehageligt. Det er dog et tegn på, at du nærmer dig klimaks. Det er en helt ny og anderledes følelse end du normalt er vant til, og det kræver at du slapper helt af og giver slip i underlivet, før du kan opnå en g-punkts orgasme. Mange kvinder og mænd jagter en g-punkts orgasme i lang tid, før det lykkes. Så giv endelig ikke op, selvom det kan være frustrerende!

Du kan ofte gøre jagten på en g-punkts orgasme både nemmere og sjovere ved at sørge for, at have fået nogle orgasmer i forvejen. Dette kan f.eks. være klitorisorgasme ved hjælp af en vibrator eller oralsex. Dette vil nemlig få dig til at være afslappet og tændt og derved også mere modtagelig overfor g-punkts orgasmen.

Mange oplever at håndleddene syrer til eller bliver trætte, før orgasmen er opnået. Derfor kan det være en god idé at investere i en g-punktsdildo eller -vibrator eller en såkaldt rabbitvibrator. Dette legetøj er specielt designet til at stimulere kvindens g-punkt, uden at du bruger alle dine kræfter og dermed kører dig selv træt, før du har opnået din velfortjente orgasme. En rabbitvibrator stimulerer både g-punktet og klitoris på samme tid, hvilket kan gøre det lettere at opnå en orgasme – og samtidigt føles den kraftigere!

Skedeorgasmer

Orgasmeguide-Skede-Orgasme

Er du en af de 70% der aldrig har haft en skede orgasme? Fortvivl ikke, du kan sagtens få det.

En skedeorgasme opfatter mange som en orgasme opnået gennem stimulation ved samleje eller en anden form for penetrering. En vagina har dog få nerveender, og derfor kan den ikke skabe en orgasme alene, i stedet for at tænke på vagina og klitoris som separate enheder, prøv at tænk på dem som et netværk af nerver og muskler.

Hvis du er en af de kvinder der fortolker en skedeorgasme som noget du kun opnår ved en penetration, så skal du lige fortolke det på en anden måde. Disse orgamser sker ikke uden nogen form for en klitoris stimulering, hertil kan vi anbefale dig at prøve denne Roterende rabbit-vibrator med perler, der giver en lækker følelse i kroppen. En klitoris orgasme under ’akten’ kan være med til at  give dig følelsen af skedeorgsamer.

For at få en skedeorgasme, kan det stærkt anbefales at du træner dit bækkenbund et par gange dagligt, i hvert fald i to-tre måneder, hertil kan en dette bækkenbundstræning produkt være et rigtig godt redskab for at hjælpe dig.

Hvis du i stedet for, hellere vil have sex med din partner (hvem vil ikke det) kan en ’doggy style’ være den perfekte stilling for jer, dette skyldes at en penis vil lægge pres på G-punktet, hvis denne stilling ikke er god for jer, kan du som kvinde også sætte dig ovenpå manden og derved styre bevægelserne, tempoet, dybden og vinklen og på den måde eksperimentere indtil stilingen er helt perfekt! Der er mange måder at stimulere en klitoris på, dette f.eks. ved at gnide, suge eller bruge en vibrator, for nogle kvinder kan det godt være et følsomt område, mens for andre et perfekt område, kvindekroppen er forskellig fra person til person.

En tilstrækkelig klitorisstimulering er altså ens betydningen med at have en skede orgasme, mange kvinder finder også den øverste kvadrant af klitoris mest modtagelig overfor stimulering, hvorfor det kan anbefales at arbejde med denne for at fremkalde en skedeorgasme.  Forøg dine chancer for at opnå denne form for orgasme ved længere tids sex, sigt efter omkring 15 min. og skift ofte sexpositioner, dette hjælper på at din partner ikke kommer for tidligt og hjælper også din krop med at opleve nye og friske sensationer.

Klitorisorgsamer

Orgasmeguide-Klitoris-Orgasme

At lære de rigtige stimuleringsteknikker for at opnå den perfekte klitorisstimulering er utrolig vigtigt, disse stimuleringer kan føre til kraftige og lækre orgasmer, om du er alene eller sammen med en partner er ligegyldigt, det er stimuleringsteknikkerne der er de vigtige.

Vil du opnå den perfekte klitoris orgamse er det vigtigt at du ikke føler dig stresset over noget, hvis du er det, kan du finde det sværere end normalt at nyde din stimulering til fulde.

Derefter skal du sætte farten lidt ned, selvfølgelig er du ivrig efter at opnå den perfekte klit stimulering så hurtigt som overhovedet muligt, men det er langt mere behageligt for dig at tage det langsomt, næsten helt ud til det punkt hvor du plager dig selv, vi kan love dig for, til den tid du opnår din orgasme, vil du være glad for du tog dig tid.

Find dernæst en god og behagelig position, dette giver dig den optimale mulighed for at opnå din orgasme. Brug samtidig en god glidecreme, dette er ikke et must, men kun en god ting for at opnå det bedste resultat, her kan vi opfordre dig til at kigge på bestselleren Palora Vandbaseret Glidecreme der har formået at lave et perfekt match af kvalitet og pris.

Lad os så komme i gang!

  • Prøv at klemme lidt på din klitoris.

Ikke alle kender denne teknik, den er dog så kraftig på trods af at det er en indirekte stimuleringsteknik, der findes en del måder at gøre det på, dog synes jeg du selv skal finde ud af, hvilken passer dig bedst. Det er forskelligt fra person til person hvilken teknik der er bedst for dem, så derfor er det vigtigt at du eksperimentere lidt, med at klemme på forskellig områder, du skal nok finde ud af hvad du foretrækker.

  • Rør meget let ved din klitoris

Dette er en virkelig let og meget håndgribelig teknik, du skal egentlig bare røre din klitoris meget meget let, det skal næsten føles som om du bruger en meget let vibration eller en fjer der rører dig. Alt du egentlig skal gøre er, at bevæge din finger op og ned og kun flytter fingere et par millimeter op og ned, så du skal egentlig næsten ikke flytte den. Når du er i gang, vil du gøre opmærksom på spændingsopbygningen, og derved kan du mærke ønsket om mere pres på din klitoris. Lad være med at give efter, denne teknik vil bridrage til at hele oplevelsen føler som en lang, udvidet orgasme!

  • Brug en vibrator.

De første to teknikker burde tilfredsstille dig, hvis ikke, så synes jeg du skal prøve en vibrator! Disse kommer i så mange forskellige størrelser og afskygninger, dog kan jeg stærkt anbefale at du prøver en G-punkts vibrator. Det gode ved sexlegetøj som denne G-punkts vibrator er at de kan give dig en mere stabil rytme, samtdiig har den forskellige vibrationsniveauer, der gør at du kan stille og roligt opbygge den perfekte indstilling for dig.   

Sprøjteorgasmer

Orgasmeguide-Sproejte-Orgasme

Sprøjteorgasmer refererer til udstødning af væske, ud af en kvindes urinrør under en orgsame. Hvis du vil lære hvordan man får en orgasme, altså en sprøjte orgasme, så bliver du nødt til at få hjælp fra dit G-punkt, ved at røre ’forsiden’ af din vagina, vil dette skabe en unik følelse, som i sidste ende kan føre til en orgasme. De fleste mennesker er kun fikseret på den sprøjtning de kan opnå, men det der gør oplevelsen ved en sprøjteorgasme så god er, at det ledsages af en intens G-punkts induceret orgasme.

Det er lige nu, et sjovt mysterium for mange, hvad identiteten af denne tynde væske der frigives er, dette er der ingen der præcist ved, men en undersøgelse for nylig hævder, at det er urin, andre hævder at det kommer fra Skenes kirtler, der er placeret på skedevæggen i forenden af skeden. Det korte af det lange er, ingen ved hvad det er lavet af, men så længe kvinde nyder det, hvem stiller så spørgsmålstegn?

Vil du gerne opnå disse sprøjteorgsamer, er det bedste du kan gøre, at øve din pc-muskler der sidder i dit bækken, den nemmeste måde at finde disse muskler på er, ved at stoppe dit tisse-flow næste gang du skal tisse, og når du er færdig ved du hvor de er. Prøv dernæst at træn disse muskler mindst 30 gange dagligt. Da den type stimulation du stræber efter, ofte skaber en fornemmelse af at skulle tisse, anbefaler vi at du tisser af, således din blære er tom inden akten.

Når du har trænet i et par uger og gerne vil se om du kan få en sprøjteorgasme, er det næste skridt at finde dit G-punkt, dette har vi tidligere hjulpet dig med.

For at opnå denne sprøjteorgasme, skal du give dig selv 20-30 minutter, og husk på at følelsen af at skulle tisse er helt normal. Hvis det føles som om at dit G-punkt ikke er tilstrækkelig stimuleret, kan du prøve at gnide din klit samtidig. At du ligger ned er her vigtigt, dette vil hjælpe væsken til at blive frigjort fra urinrøret. Dette her kan godt lyde som en kliche, men prøv at slappe af og nyd det, uanset hvad der skulle ske.

Sprøjteorgasmer er blevet det nye, det er for mange utrolig dejligt at opleve et andet aspekt af seksuelle fornøjelser, men lad dig ikke presse til at føle dig utilstrækkelig hvis du ikke kan sprøjte, hvis du føler dig presset til det, vil det bare ikke ske! Det er vigtigt du er afslappet for at frigive! Mange kvinder der sprøjter siger også at det ikke er selve sprøjtninger der er behagelig, det er orgasmen de opnår i forbindelsen med der føles god.

De fysiologiske aspekter under samleje

Hvordan er de fysiologiske reaktioner under sex? denne figur viser hvor mange forskellige reaktioner der er for både mænd og kvinder, disse deles typisk op i fire faser, ophidselsefasen, plateaufasen, orgsamefasen og til sidst afslapningsfasen. Som det ses ud fra denne figur, så går nogle (typisk kvinder) direkte fra ophidselsesfasen over i orgasmenfasen (C) mens andre kan have rigtig mange små orgasmer lige efter hinanden (B). Det er meget forskelligt hvilke faser du går igennem under sex, men her giver vi dig muligheden for at se hvilken du netop har gennemgået!

Med hvilke produkter opnår jeg den bedste orgasme

Som skrevet flere gange i teksten, så er det meget forskellige fra person til person hvilket produkt der passer bedst til netop den enkelte person, i dette tilfælde er det gælder det meget om at prøve produkter af.

For at opnå gode orgasmer, kan vi dog forsøge at hjælpe dig, herunder er beskrevet hvilke produkter der vil passe godt til de forskellige orgasmer du kan få.

G-punktsorgasmer – Vil du opnå en god G-punkts orgasme, har vi lige nu et rigtigt godt produkt fra You2Toys der hedder ”Good Times G-punkts Vibrator”, denne er utrolig effektiv og sørger for stimulering af kvindes G-punkt.

Skedeorgasmer – Er du ude efter noget til at stimulere din skede, så kan du prøve dig af med testvinderen ”Rocks Off Klitoris Vibrator 120mm” denne er virkelig effektiv til at hjælpe dig med en orgasme i skeden, ellers er det vigtigt, som tidligere skrevet, at du træner før du kan opnå den optimale orgasme.

Klitorisorgasmer – Hvis du er på udkig efter den helt store klitoris stimulator, kan du tage et kig på denne ”Womanizer Pemium – Smart Klitoris Stimulator” der indeholder alt hvad du har behov for, for at få den ultimative klitoris orgasme. Womaizer Premium har pulserende trykbølger der er 50% blidere i den stille end af skalaen og 50% kraftigere i den heftige ende af skalaen end sin forgænger som ligeledes var en stor succes. Der er noget at se frem til med dette produkt!   

Sprøjteorgasmer – For at opnå den bedste sprøjteorgasme, er det stadig med hånden du opnår det bedste resultat, dog kan du også med denne ”Fun Factory – Amorino G-punkts & P-punkts Vibrator” opnå rigtig gode resultater!  Amorino er en helt igennem fantastisk vibrator med forkus på at stimulere både g & p-punktet, der er skabt med den mest sensitive og kraftfulde teknologi. Den kraftfulde, men stille motor har 6 forskellige hastigheder samt vibrationsmønstre. Dette gør det nemt og behageligt at styre mod nye højder af klimaks.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar