Sexlegetøj Tips & tricks

Hvad gør en penisring? FÅ SVARET HER

Mange er i tvivl om, hvad en penisring gør. Tvivlen relaterer sig til både brug af penisringen til, hvilke konkrete funktioner en penisring har.

Disse spørgsmål vil vi dette indlæg samle op på. Du skulle gerne efter at have læst dette indlæg have fået en forståelse for både hvad en penisring er, hvordan den virker og hvilke smarte ekstra funktioner den kan komme med. Derudover vil du blive introduceret for, hvor du kan købe en penisring samt ekstra læsning og guides til penisringe.

Du skulle derfor gerne efter denne korte læsning være både beredt og klar til at give dig i kast med at prøve en penisring.

Dette gør en penisring – sådan virker den

En penisring hjælper kort og godt manden med at holde en erektion længere. For at forstå selve videnskaben bag det er det vigtigt vi lige forstår, hvordan en erektion virker.

En erektion er kort og godt “bare” at blod strømmer til penis, fylder alle blodkarrene op, det betyder at penis bliver stiv. Naturligt bliver penis derfor slap igen når blodet strømmer ud af penis igen. Det er her en ring kan hjælpe. Ved at sætte en stram ring på den nederste del af penis stopper du nemlig blodet fra at løbe ud af penis igen.

Det kan godt lyde en smule farligt, men så længe du sørger for ikke at beholde ringen på mere end 1 time ad gangen, så kommer du sjældent galt afsted. Din penis kan også sagtens blive slap – selv med en påført ring.

Men hvorfor løber blodet overhoved ud i penis?

Det bliver en smule mere avanceret at forstå, hvorfor en penisring ikke bare holde din penis slap, eller ikke destor mindre forhindrer blodet i at strømme til. Grunden til dette er simpelt forklaret at tilstrømningen af blodet ud til penis sker dybere inde. Udstrømningen  af blod fra penis og tilbage til kroppen sker i blodkar meget tættere på huden, faktisk lige i overfladen.

Det betyder kort og godt at en tilstramning af penis først og fremmest vil stoppe tilbagestrømingen af blod. Strammer penisringen dog for meget vil du også kunne opleve at blodet ikke kan strømme ud i penis.

Det gælder om at finde den helt rigtigt størrelse.

Dette kan du dog afhjælpe ved at købe en penisring/snor som i stedet for at have 1 fast størrelse har mulighed for at justere. Se nærmere under afsnittet herunder omkring funktioner.

Disse funktioner kan du få med

Som du måske kan regne ud er en penisring ikke bare en penisring.

Der findes enormt mange forskellige funktioner, og vi skal løbe nogle af dem igennem i dag i dette lille indlæg.

Vibrerende penisring – penisring med vibrator

Den første type penisring, eller ekstrafunktion til en penisring er vibrator-funktionen. Det er blevet meget mere populært at du køber penisringe med vibrator effekter til. Dette fungere ved at der er tilkoblet en lille mini vibrator til penisringen.

Vibrator penisringen er helt genial fordi den både kan stimulere manden, men i høj grad også kvindens klitoris under samleje.

På billedet til højre kan du se et eksempel på en sådan penisring med vibrator. På den til højre er ydermere en ekstra lille funktion i form af små nubler/rubber som giver en blødere fornemmelse for kvinden.

Når kvinden er cowgirl har hun god mulighed for at styre bevægelserne og kan derfor selv stimulere sin klitoris uden at skulle bruge hænderne. Denne type produkt er selvsagt et kæmpe hit ikke bare her hos winkwink, men også hos alle andre sexshops rundt om i landet.

Metal penisring

Langt de fleste penisringe kommer i gummi. Men der findes dog også en del derude, som er lavet af metal. En metal penisring er selvsagt en del hårdere end penisringe lavet af andre materialer.

Dette kan være en fordel da det både strammer bedre og du samtidig undgår den fleksibilitet der kan være i en penisring af gummi.

Du kan få en helt simpel penisring af metal som den til venstre – tag evt. et kig i vores udvalg af penisringe her.

Jeg vil dog anbefale at du først forsøger dig med en “normal” penisring i gummi eller silikone, og måske køber en lidt hårdere gummiring inden du prøver dig med en af metal.

Med prostata stimulator

Sammenligneligt med og lignende en penisring med vibratorfunktion kan du også få en penisring med en prostata stimulator.

Et eksempel på, hvordan sådan en ser ud kan ses på billedet her til højre.

Det fungere altså ved at du påfører penisringen ned over skaftet med plug’en mod dig selv.

Du kan derefter indføre plug’en i anus og du vil altså have dobbeltglæde af din nye penisring som også fungere som prostata stimulator / plug for dig.

Du kan få en lang række forskellige af denne type penisringe. De er ikke så normale, men vi syntes selv i har et nogenlunde udvalg blandt vores udvalg af penisringe. Tag selv et kig.

Med tilpasselige størrelser

Slutteligt vil du også kunne finde penisringe som kan tilpasses i størrelsen.

De ligner dog ikke typiske penisringe, eftersom de slet ikke har “ring-formen”. Det er mere en snor som kan spændes i en sammenklem.

Du får med denne type penisring, som nok nærmere burde hedde penis-snor, en variabel penisring som du kan tilpasse størrelsen på. Det kan være en klar fordel, hvis du er lidt større eller mindre end gennemsnittet – eller du bare ikke føler at standard størrelsen er stram eller løs nok til dig.

Samtidig får du også mulighed for under brug at stramme til eller løsne op alt efter behov.

Slutteligt er denne type også fordelagtig fordi du minimere risikoen for at noget sidder fast. Det hænder ikke tit, men man hører desværre skræk historier om folk, der ikke lige har kunne få en penisring af skaftet igen. Det er dog som oftest ved en hårdere type (metal eller hård plast) og derfor anbefaler vi også at du starter ud med en blød og fleksibel penisring.

Penisringe med APP

Noget af det helt nye indenfor penisringe er at de kan styres via en app. Dette er virkelig noget som kommer brugerne til gode og er et kæmpe hit i 2021!

En af de bedste indenfor app styret penisringe er Satisfyers Royal One. Du kan kontroller vibrationerne ved hjælp af knappen i ringen eller downloade den gratis Satisfyer Connect App til iOS eller Android, for mange flere muligheder for individuel tilpasning. De mange vibrations muligheder sikre dig mange timers ekstra stor nydelse. Den kan med fordel bruges både alene eller som par.

1 kommentar

  • Reply
    Mathias - Dyrmax
    11. juli 2021 at 17:08

    God artikel 👌
    Det er også en af vores absolut bedst sælgende produkter!

  • Skriv en kommentar