Andet

Vores fantastiske tester-team har talt – Læs deres anmeldelser herunder!

Her kan du se alle vores modige sexlegetøjs testere og deres profiler. Gå ind på hver profil og læs lidt mere om hver tester, samt se deres gode anmeldelser af vores produkter. Vi har søgt tester til vores produkter og har hyret det bedste til at skrive om deres personlige erfaringer med vores mange forskellige produkter. Du finder anmeldelser af både vibratorer, analt legetøj, bondage, glidecreme og meget mere. Alt sammen i ærlige fortællinger fra vores skønne team, så du kan se, hvilke produkter de foretrækker – helt uden omsvøb. Vi håber du vil læse med, så du selv kan finde de produkter, der passer til dig. Om du er nybegynder eller mere erfaren.

Tryk på billedet for at se testerens profil:

Winkwink.dk

Du kan på winkwink.dk finde alle de produkter vores tester har vurderet og mange mange flere. Få leveret din pakke næste dag hvis du bestiller inden kl 21:00 på hverdage. Vi takker alle vores fantastiske og skønne testere for deres mod og lyst til at stå frem og fortælle åbent om deres oplevelser. Det er med til at hjælpe utroligt mange mennesker. Vi ved også at størstedelen af kunderne ønsker diskretion og det respekter vi til fulde! Vi pakker derfor altid pakkerne i yderst diskret emballage uanset om det er en lille eller stor vare du har bestilt. Udover den diskrete emballage så sørger vi også for diskret kontoudtog. Så kan du bevare dine fantasier for dig.

Endnu en gang stort tak til hele vores fantastiske tester team fra winkwink og alle vores glade kunder der for gavn af det.

Dit sikre valg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar