Job hos Winkwink.dk

Mød Bubbles Danmarks frækkeste Guldfisk

Fræk Guldfisk Winkwink

Bubbles er en lille guldfisk, som kom til Winkwink kontoret for ganske nyligt men han har allerede taget kontoret med storm. Han er vores lille humørspreder og Winkwink Maskot, en ærefuld titel som er blevet belønnet til, kun de allerbedste fisk på kontoret.

I dagens blog indlæg kan du møde Bubbles og læse om hans historie.

Det er ikke nogen hemmelighed at alle på Winkwinks kontor er vi glade for sexlegetøj og frækt undertøj, vi går meget op I at anskaffe kvalitetsprodukter til vores kunder og vi er altid opmærksomme på hvad der rører sig på markedet.

Vi har dog også andre interesser, én af dem er akvariefisk. Winkwink har længe haft husfisk af forskellige størrelser og arter, bl.a. alderspræsidenten Rocky og den frække 2Pac som styrer det store akvarie, trods sin lille størrelse. For nyligt besluttede medarbejderne i Winkwink at vi godt kunne tænke os nogle flere fisk til akvariet. Så vi sendte vores indkøbschef i byen i Aarhus, for at købe akvariefisk.

I forbindelse med sin tur forelskede hun sig i en lille tyk guldfisk, som havde problemer med at navigerer rundt i sin tank. Med bagdelen konstant i vejret mindede fisken på mange måder om en humlebi. Det virkede næsten naturstridigt at guldfisken var kommet til verden grundet sin form og ”svømmeteknik”. Selvfølgelig skulle Winkwink kontoret have den fisk med hjem. En fisk som kæmper uden tab af humør eller motivation, til trods for dårlige forudsætning og store udfordringer.

Hele kontoret var ellevilde med fisken, som har haft mange navne bl.a. Fishy, Fatso, Accident, men ultimativt endte vi med at døbe den Bubbles.

Fræk Guldfisk Winkwink

Fra mobbeoffer til Hugh Hefner

Bubbles havde det ikke nemt til at begynde med, han blev mobbet af Rocky, 2pac og de andre fisk. Faktisk var det så slemt at kontoret frygtede for Bubbles liv, da han blev overfaldet af de andre fisk i det store akvarie. Derfor blev det besluttet at det var på tide at Bubbles flyttede hjemmefra.

Rocky

Rocky & 2Pac m.fl.

Bubbles flyttede ind i sin store bovle, en klassisk guldfiske bovle med rigelig plads til at svømme skævt og foretage personlig indretning. Det er Bubbles’ personlige indretning, som gør at han er en særlig kinky fish og hos Winkwink er vi overbeviste om at Bubbles var alt for alternativ for de andre fisk i akvariet. Derfor ville vi ikke stå tilbage for Bubbles og har naturligvis hjulpet ham med indretningen, men det virker som han nyder sit nye hjem fuldt ud. På sigt vil vi sørge for at vores playboy får en sød partner at hygge sig med. Indtil videre nyder Bubbles sin frihed og han hygger sig i frække og intime omgivelser.

Fræk guldfisk

Bubbles har vist sig at være særligt glad for røde sexlegetøj, eksempelvis Fun Factory’s tiger stub dildo m. riller eller Bad Kitty’s røde buttplug. Vi har også tilføjet et sæt Fifty Shades of Gray håndjern, som Bubbles elsker at svømme ind og ud af. Sexlegetøj er gode til mange ting også indretning af akvarier.

Bemærk: De viste produkter, der er i Bubbles akvarie, er fra vores restlager og er ikke til salg på vores webshop. Produkterne er klinisk rengjort, er vandtætte og tåler ophold i vand over en længere periode. Håndjernene er siden billedet blev taget fjernet fra bovlen. Bubbles indretning udskiftes regelmæssigt hver uge, sammen med at Bubbles får friskt vand. Winkwink sørger altid for at Bubbles ikke kan tage skade af sin alternative indretning.

Har du forslag til Bubbles næste indretningsprojekt så skriv til os på kundeservice@winkwink.dk mærk emnefeltet ”Bubbles Crib”.

Har du lyst til at følge Bubbles anbefaling og anskaffe samme modeller til din personlige “indretning” så kan du se listen her:

fun factory dildo med rillerFun Factory Tiger stub dildo m. riller
339,- på Winkwink.dk

Fun Factory Tiger stub dildo m. riller måler 22 centimeter og fås i sort og rød. Dildoen er vandtæt og fri for phthalater. Velegnet til flere typer stimulering herunder G-punkt, skede og anus stimulering. Klik på billedet og læs mere om Fun Factory Tiger.

ButtplugBad Kitty Rød Buttplug m. sugekopfod
69,- på Winkwink.dk

Bad Kitty buttplug måler 11 centimeter i længden og er særligt velegnet til håndfri stimulering i kraft af den effektive sugekopfod. Pluggen er phthalatfri og lavet i blød plastik. Du kan læse mere om produktet ved at klikke på billedet.

fifty shades of grey håndjernFifty Shades of Grey håndjern
79,- på Winkwink.dk

Håndjern fra Fifty Shades of Grey serien giver dig den helt rigtige bondage og pirringsoplevelse, ligesom i filmen. Håndjernene måler 27 cm er af metal og er ideelle til frække bondage lege. Du kan læse mere om produktet og se andre anbefalede produkter fra Fifty Shades of Grey serien, ved at klikke på billedet.

Udover Bubbles har Winkwink mange dygtige sexlegetøjstesterer, som sikre at de produkter vi sælger rent faktisk er gode, samt leverandører som er opmærksomme på kvalitet fra tegnebræt til færdigt produkt. Kunne du tænke dig at læse mere om vores sexlegetøjstesterer kan du læse anmeldelser af sexlegetøjs her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar