Sexlegetøj

Sådan fremstilles en dildo

Langt de fleste ved hvad en dildo er og nogen ved det bedre end andre *winkwink*. Men har du nogensinde tænkt over, hvor dildoen kommer fra og hvordan man laver en dildo?

Få svaret her – Sådan fremstilles en dildo

Dildoens historie: Fra liderlige hulemænd til sofistikeret silikone

Dildoer er de ældste og mest populære sexlegetøj der nogensinde er lavet. Mennesket har leget med imiterede penisser siden stenalderen. Den ældste dildo er mere end 30.000 år gammel og blev fundet ved Ulm i Tyskland. De første dildoer var lavet af en kombination af sten, tjære, træ og andre materialer formet som penisser. Disse var faste nok til at blive brugt som penetrerings-sexlegetøj.

I det gamle grækenland (500 år før vor tidsregning) blev dildo-lignende brød, kaldet olisbokollikes, brugt til seksuel stimulering både analt og vaginalt. I de kinesiske kejserdømmer omkring det 15. århundrede brugte man dildoer lavet af lakeret træ og den første glasdildo nævnes i tekster fra 1590erne.

Vi er heldigvis kommet et langt stykke siden da og den mere moderne dildo så dagens lys i det 20 århundrede, men den blev først rigtig accepteret omkring årtusindeskiftet. I dag laves dildoer typisk af medicinsk silikone, ABS-plast eller PVC. Langt de fleste er lavet uden phtalater og latex.

Sådan fremstilles dildoen

Sexlegetøjs producenten, Pipedream, har længe haft ry for at fremstille de mest “realistiske” dildoer i verden. Realistisk er i anførselstegn, da Pipedream kommer i mange forskellige former og faconer – nogen mere realistiske end andre. Dildoer fra pipedream laves i blød phtalat- og latexfri silikone og udformers så realistisk som muligt. Flere af Pipedreams dildoer kommer med en fodsugekop, så du kan få nydelse af en super realistisk udformet dildo overalt.

Her kan du se hvordan pipedream fremstiller deres dildoer.

Vi har været et smut på YouTube og har i den forbindelse fundet frem til, hvordan Pipedream producerer deres dildoer. Vi kalder dette segment for “How is it made: dildoer”:

I videoen fremgår flere forskellige Pipedream modeller, hos winkwink forhandler vi flere af de viste modeller. bl.a.:

King Cock Realistisk DildoKing Cock – Realistisk Stor Dildo m. Sugekopfod måler 23 cm og er støbt efter en stor fræk penis, med så autentiske detaljer som muligt. Detaljerne og udformningen gør dildoen til en særligt stimulerende oplevelse.

Realistisk Dobbelt DildoKing Cock Dobbelt Dildo – Er du på udkig efter noget yderst stimulerende og frækt til soveværelset er denne dobbelt dildo et fantastisk køb. Dildoen måler 31 cm i længden og 4 cm i bredden og er særligt anvendelig ifht. dobbelt penetrering. Brug den alene eller med en partner, kun fantasien sætter grænser.

Stor Dobbelt DildoKing Cock Dobbelt Dildo 30 cm – Er du til den helt store oplevelse har vi denne 44 cm lange dobbelt dildo, som er perfekt til dobbelt leg mellem dig og din partner. Dildoen er formet til at yde stimulering i begge ender og er bøjelig efter behov.

Til alle silikonebaserede sexlegetøj og sexlegetøj generelt, anbefaler vi en god vandbaseret glidecreme, for at du får den optimale stimulerende oplevelse.

Prøv eksempelvis vores eget mærke Palora, som er vandbaseret glidecreme.

Eller hvis du er mere interesseret i storkøb anbefaler vi Aqua Glide glidecreme.

Noget som er yderst vigtigt i forhold til dit sexlegetøjs hygiejne, er rengøringen. Dette er i særdeleshed vigtigt ved silikonebaserede sexlegetøj. Vi anbefaler Special Cleaner til silikonebaseret sexlegetøj.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar